Nog een klein oproepje

22 juli 2014 - Fotografie, Paperboats on Tour

voor mensen die op de foto willen! Ik begin inmiddels een uithangbord voor mezelf te worden. Is binnenkort voorbij, promise. Dan blog ik weer over chocolade en poekies en maak ik weer debiele tests met Femke. Door het overweldigende succes van mijn zomertour heb ik besloten nog even door te gaan en de einddatum op te schuiven. Je kunt je dus weer aanmelden om bij mij op de foto te gaan.

Maar!

Mijn OV is niet meer geldig, dus komen er reiskosten boven mijn standaard tarief. Dit standaard tarief is rete laag en speciaal voor mijn bloglezertjes. Omdat ik jullie zo leuk vind. Doh.

Goed. Om je geheugen even op te frissen, dit was de oorspronkelijke deal:

– We plannen een paar uur in om lekker te fotograferen tegen een laag tarief. Binnen die paar uur is genoeg ruimte om te switchen van bijvoorbeeld locatie of outfit. Leuk juist, want dan krijg je veel variatie. Wat locaties betreft kan ik me overal redden. Ik durf te wedden dat rondom je huis al tal van mooie plekjes zijn om gefotografeerd te worden.
– Wil je lekkere arty farty foto’s van jezelf? Of juist foto’s die je kunt gebruiken voor zakelijke doeleinden? Misschien wil je wel een loveshoot met je geliefde? Of een shoot met je beste vriendin? Portretten nodig voor je website? Misschien wil je een shoot cadeau geven aan je moeder / collega / tante / oma / klusjesman? Alles kan!
– Ik sta overal voor open. Ik herhaal: ik sta overal voor open. Leeftijd, geslacht, locaties, attributen en andere factoren, het maakt me allemaal geen drol uit. Of je nu 12 of 80 jaar bent, fotograferen doe ik toch wel.
– Uiteraard gooi ik met mijn kunstacademiebrein ook al mijn eigen ideeën op je zodat we samen tot een mooi eindresultaat kunnen komen. – Ik bewerk de foto’s met veel zorg na en maximaal 2 weken later rollen ze in je mailbox.

Bij mij op de foto is echt niet eng en alleen maar heel erg gezellig. Heus. Beloofd. De woorden ‘ik ben niet fotogeniek’ en ‘ik ben camera-schuw’ sla ik er snel genoeg uit.

LET OP:
– Ik heb alleen nog plek vanaf 4 tot en met 17 augustus (met uitzondering van 9 en 10 augustus!).
– Ik prefereer omgeving Utrecht maar ik vind het ook helemaal geen probleem om te reizen. Reiskosten zijn wel voor jouw rekening. Ik heb wel gewoon 40% korting met mijn OV dus dat zal niet de grootste kostenpost zijn. Je kunt er natuurlijk ook een superfun dagje Utrecht van maken. ;)
– Mensen met wie ik nog in onderhandeling was over een datum krijgen zsm een mail van mij. Die hoeven zich dus niet opnieuw aan te melden.
– Ik heb in het verleden gemerkt dat soms ingevulde formuliertjes mijn mailbox niet bereiken. Heb je na 5 dagen nog geen reactie probeer het dan even opnieuw.

Oja en nog even dit: als je bij mij op de foto gaat betekent dat niet meteen dat je dan met je smoel op mijn blog komt zoals ik veel mensen heb geshowd afgelopen weken. Ik vraag iedereen toestemming of ze willen shinen op m’n blog. Als je de foto’s lekker voor jezelf wilt houden is dat natuurlijk jouw goed recht. :)

Wie weet tot snel!

Update: Ik zit helaas volgeboekt de rest van de zomer! Vanaf september kun je me gewoon weer boeken. Weliswaar voor mijn gewone tarief ipv het zomertarief. Binnenkort lanceer ik mijn nieuwe portfolio waarop je mijn werk kunt bewonderen. Houd de blog in de gaten voor updates.

ilseblog4 blog8 tweeluiklinda tweeluikblog _MG_3764  477930_523116034416024_427922946_o-1-600x388 header1 poekiethomas ilseblog5 tweeluikblog

Op de foto te zien: Anne-Fleur, Jantine, Ilse, Lauriëtte, Linda, Sahar, Robbin en Anne. (En vriendje en Emmypoes.)

Reacties

Reacties uitgeschakeld.