De grote Kunstacademie Q&A

27 september 2017 - Persoonlijk

Ja hallo met mij, was ik weer! Hoe is ‘ie met jullie? Ik vind het maar gek hoor, zo ineens zonder studie te zitten. Ik merk dat ik een beetje onrustig ben en dat ik niet zo goed weet wat ik wil [insert twintigerscrisis hier], ondanks dat ik super gelukkig word van het werk wat ik nu doe.

Ik doe veel opdrachten, bruiloften en andere shoots en kan op reis wanneer ik wil. (Ik noem geen namen maar iemand heeft tickets naar Japan geboekt.) Dus dat is wel heel fijn en ik heb dan ook verder helemaal niks te klagen behalve een Onzettend First World Problem. Heeft gewoon wat tijd nodig gok ik. Heb plannen om eindelijk vrijwilligerswerk te gaan doen en ik ben weer begonnen met een keramiekcursus zodat mijn leven niet 24/7 in het teken staat van fotografie. De rest komt vanzelf.

Anyway! De reden dat ik deze blogpost schrijf is niet omdat ik even wil huul’n over het leven maar omdat ik regelmatig mailtjes krijg van meiden die ook naar de kunstacademie willen en zich afvragen hoe dat is. En toen dacht ik ineens HEUJ GEZELLIG laten we een Q&A doen! Een ekte ekte!

Dus twijfel jij of de opleiding iets voor je is? Ben je benieuwd naar de praktische kanten? De financiën? De werkdruk? Hoe de dagen eruit zien? Hoe de sfeer is? Of zijn er hele andere dingen die je je afvraagt of heb je gewoon advies nodig omtrent je studiekeuze? Het leven ná de academie? Vul het formuliertje (anoniem) in! (Kleine sidenote: ik heb de opleiding fotografie gedaan dus van andere opleidingen weet ik niet altijd alles.)

En nee ik ga het niet in een filmpje opnemen (HAHAHA ik ren nog liever een marathon) en je hoeft ook geen duimpjes omhoog te doen en ook niet te arberneren maar ik ga de antwoorden gewoon lekker old school in een blogje tikken.

Leuk toch? Kom maar door met die vragen!

Reacties

Reacties uitgeschakeld.