Een paar leuke dingen én een winactie

29 augustus 2014 - Persoonlijk

Ondanks mijn bloedneus en mijn sipheid gaat het best lekker allemaal, hoor. Soms kan ik gewoon even lekker zeuren, miepen en janken maar als een heuze echte blogger is het ook goed om stil te staan bij de leuke dingen des levens. Positiviteit!!1! Nee, zonder grappen. Ik geniet nog even van mijn laatste dagen vakantie voordat ik weer aan de bak mag op school. En om die positiviteitsvibe nog even te versterken heb ik even lekker standaard een opsomming gemaakt van leuke dingen.

lijngroot
 • Het duurt iets langer dan gepland allemaal maar binnenkort komt mijn nieuwe portfolio online en ik vind het zo leuk. Het zal niet zo interactief worden als mijn blog natuurlijk maar het voelt toch altijd een beetje gek als ik iemand op de kiek heb gezet en diegene door linkt naar mijn blog. Mijn blog is leuk natuurlijk maar lang niet altijd even serieus. Hier een sneak preview:
Schermafbeelding 2014-08-29 om 14.25.56

Er wordt nog heel wat aan veranderd hoor. Zo wordt er een handgeschreven logo voor me gemaakt (HOE TOF IS DAT, EVEN TUSSENDOOR) en moet dat flitsende tekstje (Ik maakte leuke portretjes en dat was leuk. Einde.) nog even aangepast uiteraard. Maargoed, ik ben blij. Eindelijk wat serieuze business.

lijngroot
 • Ik kocht 7 (vintitsssjjjj) bloemetjesjurkjes. In twee weken. Nee, ik wil er niet over praten. Einde.
DW8A4826 lijngroot
 • Ik deed een dagje Amsterdam met BBFF Femke en we hadden wilde plannen om helemaal loesoe te gaan met een camera, duizend plogs te maken en een toeristenguide op onze manier. In werkelijkheid is dit de enige foto die ik heb gemaakt. Taart, hoe kan het ook anders. Verder waren we te druk met wijntjes drinken. Als je te druk was om foto’s te maken weet je dat het gezellig was. Of ik ook nog wel andere dingen eet dan alleen taart? Soms. Als ik zin heb. (Stiekem heb ik een week erna nog een high tea gedaan met Thomas maar als ik daar ook nog uitgebreid foto’s van laat zien gaan jullie je nog zorgen maken over mijn dichtslibbende aderen.)
DW8A1975 lijngroot
 • Soms heb ik van die buien dat alles anders moet. Alles. Per direct. Zo zei ik in een opwelling tegen Thomas: ‘zullen we de bank verplaatsen?’ We deden het en van het een kwam het ander en nu moet de hele woonkamer anders. We gingen naar IJhallen, kochten daar een heleboel leuke spulletjes, ik kocht twee toffe eetkamerstoelen van Karin en morgen doen we nog een kringlooptour. Misschien wil ik de mintgroene muur nog verven want ik ben mintgroen even zat én mintgroen past niet bij m’n nieuwe eetkamerstoelen. Worden jullie al nieuwsgierig? Ik wilde heel graag verhuizen maar ik denk dat ik het nu nog wel even volhoud in ons vernieuwde paleisje. Als alles af is doe ik natuurlijk een uitgebreide fotosessie en show ik jullie alles. (Ok, bijna alles.)
Schermafbeelding 2014-08-29 om 16.04.26 DW8A4814

Dat is inderdaad Thomas in een trein die doet alsof hij thuis is met een paar van onze aangeschafte spulletjes, en dat is inderdaad een stukje uit een liedje van Spinvis, en dat is inderdaad een Paperboats Moleskine. Hip he? Hier lees je er alles over.

lijngroot
 • Team Confetti benaderde mij een tijdje terug of ik hun agenda wilde ontvangen. Ik volgde de updates over de agenda via hun blog en Instagram en het zag er supertof uit allemaal. Ik heb sowieso een fascinatie voor zelf boeken maken en binden, dus een agenda zelf maken lijkt me ook onwijs tof. De agenda is typisch Team Confetti, met allemaal mooie grafische printjes. Pluspunt: geen één printje is dubbel gebruikt! Iets wat ik zelf niet zou gebruiken maar wat wel heel leuk is: elke week is er ruimte over gelaten om je positieve gedachtes op te kalken. Leuk, leuk, leuk!
DW8A484745667

Als er dan ook nog een printje in zit van mijn poekies is het helemaal klaar. Dan heb je me overtuigd hoor. Deze agenda wil je. Omdat ik zelf natuurlijk zo’n druk leven heb (ahum) had ik al een agenda ingeslagen en heb die ook al in gebruik (namelijk deze, poekies <3).  Wil je meer beeldmateriaal zien van de agenda? Kijk dan even op Iris haar blog. Het is doodzonde dat zo’n leuke agenda hier ligt te verstoffen dus ik hoop dat ik er één van jullie mee kan verblijden.

Wil je de Team Confetti agenda winnen?

– Laat dan even een reactie achter in de comments dat je kans wilt maken.
– Omdat ik de beroerdste niet ben win je naast de agenda ook een velletje Franklinstickers. Ja, Franklin heeft zijn eigen stickers.
– Over een weekje gooi ik alle deelnemers in een grote husselpot en dan kies ik random iemand uit.
– Je kunt de agenda natuurlijk ook zelf bestellen, namelijk hier. Daar kun je ook meer beeldmateriaal bewonderen. Hij kost 17,50.
– Let op: de agenda is voor het gehele jaar 2015. Als schoolagenda is hij dus misschien iets minder geschikt. 

lijngroot

Fijne vrijdag!

Reacties

 1. Karlijn schreef:

  Leuk, zo’n lettertekstding op de muur! De winactie sla ik over, ik heb al een fijne (en volle) agenda van de hema :)

 2. Linda schreef:

  Fijne positieve dingen :D Die taart ziet er goddelijk uit en zorgt ervoor dat ik nu ook taart wil. Ja. Nu.
  Oh, ik heb me al ingeschreven voor de Team Confetti-agenda, maar hé, ik doe tóch mee aan je winactie want dan kan ik iemand anders komend jaar blij maken met mijn exemplaar!

 3. Manon schreef:

  Mooie foto’s <3 ! Ik moest hardop grinniken om je "vintittssjjjj" hahaha :'). Ik heb al een agenda voor 2015 dus ik laat de winactie over aan anderen!

 4. Amber (marljapam op bloglovin) schreef:

  Die agenda ziet er leuk en vrolijk uit en ik heb er nog geen, dus ik doe graag mee! Als ik hem dan nog kan volhangen met kattenstickers is het helemaal geweldig!

 5. Naomi schreef:

  Supermooie foto’s allemaal, en echt geweldig om te lezen :)

 6. Nienke schreef:

  Jaaa ik heb nog een agenda nodig! En Franklin-stickers! (Heb ik niet al een Franklin-sticker verstopt zitten op het klapschermpje van mijn camera?)

 7. babette schreef:

  Je maakt altijd zo’n leuke combinatie van foto’s met een leuk verhaaltje!! leuk om te lezen, en de foto’s hebben altijd zo’n fijne sfeer!

 8. Jade schreef:

  Hahaha god ik heb drie uur zitten lachen met die foto van Thomas in de trein.

 9. Tine schreef:

  Ooooh, ik wil wel kans maken!!!

 10. Leonie schreef:

  Wauw, je hebt echt een talent voor het vinden van bloemenjurkjes!
  De agenda wil ik graag winnen! Hij ziet er super gaaf uit.

 11. Janneke schreef:

  Ja ik wil graag meedoen met de winactie want ik houd van dingen winnen. :)

 12. Janine schreef:

  Die agenda is supertof en alleen al om Franklin en Emmypoes wil ik deze heuul graag winnen :).

 13. Malou schreef:

  Jippie ik heb de agenda al op een paar blogs voorbij zien komen en ik vind hem zo tof! Dus ja tuuuulijk zou ik die graag winnen^^

 14. Robin Teunissen schreef:

  Ik doe graag mee met deze winactie.
  Ik vind die agenda zooo mooi enneh die Franklin-stickers zijn natuurlijk ook ontzettend cool ;-)

  & ik zag jou en je vriend nog op de IJhallen! In hal 2 aan de linkerkant

  • Aline schreef:

   OOOO ik vind het altijd veel te spannend als ik word herkend. Zat ik niet in m’n neus? Deed ik niet stom? Keek ik niet heel boos?

   Hal 2 zegt me niks trouwens :’D

 15. Nienke schreef:

  Jaaa ik wil m winnen! Ik ben nog koos-agendaloos namelijk, en ik wil die Franklin stickers ook :D (Beetje hebberig hoor). Ben benieuwd naar je portfolio site!

 16. Bente schreef:

  Ook al staat er maar een paar centimeter stof op, ik ben verliefd op de kleedjes! Zeker dat we daar niet meer van te zien krijgen? Ik doe trouwens ook graag mee met de winactie :) (voor de stickers natuurlijk)

  • Aline schreef:

   Ik dacht eerst ‘huh kleedjes?’ maar je bent zeker een Belgje :D Ik ben nog aan het denken hoe ik die leuk kan tonen want hangend aan een haakje vind ik altijd zo saai. Wordt vervolgd!

 17. Ilse schreef:

  Jeeeej, happiness! Geniet nog maar even van je laatste paar daagjes vakantie.
  En hiephoi een leuke winactie die ik waarschijnlijk niet win maar die wel tof is en waar ik aan mee doe! :D

 18. Jorien schreef:

  Heb je al gehoord van die nieuwe kringloop in Utrecht van 3000m2? Heet wawollie en opent as zondag, ben benieuwd of het wat is. Ik ken de grote kringloop in hoograven inmiddels uit m’n hoofd ☺️

 19. Charlotte schreef:

  Wow, wat een toffe winactie en agenda! de agenda lijkt me erg tof, en omdat ik nog steeds op zoek ben naar een toffe agenda voor school (en school begint in 3 dagen, AAAAH!) doe ik mee aan deze winactie! :)

 20. angelaa schreef:

  Ach, waarom ook niet, ik doe mee. Ben m’n Hema agenda toch alweer zat.(schooljaar is nog niet eens begonnen)

 21. Chantal schreef:

  Ja! Ja! Ja! Leuk! Leuk! Leuk! Ik doe dus mee :P Heb je je 100 kaartjes al verstuurd?

  • Aline schreef:

   Ik doe het in mini etappes haha. Heb nu ongeveer 10 kaartjes gedaan pas, rest doe ik hopelijk asap :) ga morgen toevallig naar een winkeltje waar ik heel cheap groots ga inslaan (had ik 100 gezegd?!?! ik dacht 50 help)

 22. Eilish schreef:

  Haha die foto in de trein! Die agenda wil ik graag winnen! Ik heb nog geen nieuwe agenda namelijk! En als je communicatie studeert is een agenda opzich wel handig!

 23. Ik doe niet mee met de winactie (ik heb al teveel agenda’s/boekjes) maar ik wilde even zeggen: Yaaayyyy Hometouuuurrrr!

 24. annouska schreef:

  He bah, ik hoop dat je snel weer helemaal beter bent. Niks is zo vervelend als je lamlendig voelen. Ik ben erg benieuwd naar je portfolio.

  Ik doe graag mee met je actie, school begint over anderhalve week en ik besef me nu dat ik dus nog geen agenda heb. :O

 25. Anna schreef:

  Ik doe ook mee aan de winactie! :)

 26. Sara schreef:

  Je manier van schrijven is zo ontzettend leuk! Wat een heerlijkheid. Oh en je jurkjes zien er echt jaloersmakend leuk uit. Wat een fijne printjes!
  Ik doe graag mee met de winactie, ik ben wel benieuwd naar zo´n vrolijke confetti agenda.

 27. Marike schreef:

  Je nieuwe website klinkt heel tof!

  En ik maak heel graag kans op de agenda. Zie nu al een aantal blogs erover en vind hem echt heel tof! Én ik heb gelukkig dit jaar nog geen agenda gekocht!

 28. Elisa schreef:

  Wat een leuke agenda!!
  En Franklinstickers, zo leuk!
  ik doe graag mee :)

 29. Suzanne schreef:

  Fijne foto’s en winactie, ik doe graag mee! En je portfolio ziet er prachtig uit :)

 30. Anita H. schreef:

  Ik wil graag kans maken.

 31. Jade schreef:

  Spinvis. Ja!
  Taart. Ja!
  Team Confetti agenda. Ja!
  Franklin stickers. Ja!

 32. Iris schreef:

  Ik wil heel graag meedoen met de winactie en die jurkjes zijn zo leuuuk :)

 33. Susan schreef:

  Aaaahh je bent ook een Spinvisfannetje! Joepieeee. Even een ongevraagde tip: Misschien vind je de muziek van Louise Korthals ook heel mooi! Vooral Toekomstmuziek, De wereld is van mij en Als ik het mooie vergeet. Oke ik praat teveel. Agenda winnen? Yes please! Ik zal er zelfs heel cheesy m’n positieve gedachtenkronkels in kalken :-)

 34. Anna schreef:

  Geweldig, ik doe mee!

 35. Anne-Fleur schreef:

  Jaaaa leeeuk website! :D Dan kan ik die straks overal neerzetten! (niet letterlijk natuurlijk)
  Oh 7 nieuwe jurkjes? Waar heb je al die mooie bloemenprintjes gehaald? :- o ik wil ook!

 36. Lauriëtte schreef:

  Wat een leuke dingetjes! Ben super benieuwd naar je portfolio! Om die foto van Thomas in de trein heb ik hard moeten lachen haha! & Die jurkjes! <3 Zo mooi!

 37. Senna schreef:

  geweldige trein foto. En ik heb opeens inspiratie om zo’n slinger met letters te gaan maken, alleen moet ik nog even een goede tekst verzinnen (gras en stro ben ik allergisch voor). Die agenda vind ik trouwens super tof, maar ik heb er al een voor dit jaar. Dus iemand anders mag er gelukkig mee worden

 38. Karlijn schreef:

  Pff en dat noem je een paar leuke dingen. Dat zijn een hele hoop leuke dingen! Die foto van Thomas in de trein is echt geniaal! Zou eigenlijk in zo’n NS reclame moeten :) goede reclame voor ze lijkt me. X

 39. Tess schreef:

  FRANKLINSTICKERS! Yes! En die foto van Thomas is zo leuk, het geeft echt een sfeertje weer. Liefs!

 40. Marije schreef:

  Wat een leuke blogpost weer! Ik word altijd zo blij van de dingen die je schrijft :) Ik zou zelf ook meer moeten fotografen, maar ik heb ook een beetje het idee dat ik stil sta. En ja, ik heb altijd het idee dat er zo veel anderen mensen betere foto’s kunnen maken (jij bijvoorbeeld). Een beetje gedemotiveerd kan je me dus wel noemen, maar jou blogpost fleuren me dan weer op. En franklinstikkers uiteraard ook!

  Marije

 41. Elisa schreef:

  Ik moest echt heel hard lachen om Thomas die huisje speelt in de trein, haha. Ben trouwens heel benieuwd naar de make over van jullie huisje!

  De agenda zou ik heel graag winnen trouwens, misschien dat deze mooierd me er zou doen aanzetten om voor één keer daadwerkelijk een agenda bij te houden, haha.

 42. Ik word heel vrolijk van deze leuke dingen. Dat vind ik leuk. Oh en eh, die agenda is inderdaad ook heel leuk. Dus ik doe mee. Leuk! (:

 43. Jana schreef:

  Die agenda is zoooo leuk! Ik zag hem al op Team Confetti en ik dacht er al over om hem te bestellen, dus als ik hem dan kan winnen is het helemaal mooi natuurlijk (plusss poezenstikkers :o ) Ik woon trouwens wel in België, ik weet niet of dat een probleem is?

 44. Yentl schreef:

  IK WIL KANS MAKEN OP STICKERS EN AGENDA’S

 45. Sarah schreef:

  Oh nu ben ik wel benieuwd naar je jurkjes! Ben ook eeuwig op zoek naar (meer) bloemenjurkjes maar vind ze nooit vintage, of alleen van die jaren 80 dingen in een raar model. Ik was zondag ook bij de Ijhallen maar heb geen een jurk kunnen vinden :( Waar haal je ze nog meer vandaan? Wil ook graag foto’s zien van je veranderde huisje!

  • Aline schreef:

   Overal en nergens eigenlijk! Episode, Sussies Vintage (zit in Utrecht, weet niet of t nog op andere plekken zit) en op Facebook heb je Vintage Marketplace, komen soms ook leuke dingen voorbij en heeeeeel soms heb ik geluk in de kringloopwinkel

   • Sarah schreef:

    Thanks! Moet ik ook maar eens heen als ik in Utrecht ben. Zit ook op Vintage marketplace, verkoop er ook wel eens wat, maar al het leuks wordt uiteindelijk best wel duur..

 46. Ik ben ongelooflijk jaloers op je jurkjes!! <3
  En die agenda is fantastisch, en dus doe ik zeker mee!

 47. Esther schreef:

  Leuke agenda! Ik doe graag mee aan je winactie :)
  En je jurkjes zijn ook erg leuk!

 48. Marjolein schreef:

  Jaaa ik wil dit winnen, wat een leuke agenda zeg!

  Verder vind ik al de foto’s in je blogpost prachtig, zo sfeervol!

 49. Romy schreef:

  Wat een leuke foto’s allemaal en wauw, die agenda, toevallig heb ik nog geen agenda dus als extreem kattenvrouwtje zou ik graag een kansje maken op deze agenda! ;)

 50. Dineke schreef:

  OOhh yes, Franklin stickers. Daar doen we het voor. :)

 51. Bianca schreef:

  Lijkt me super leuk, deze agenda winnen voor mn dochter! Ze leest vaak dit blog :-)

 52. Sofie schreef:

  Portfolio ziet er geweldig uit! En een agenda met franklin op een unicorn en rainbows? Yes please!

 53. Dora schreef:

  Jaloers op je kunst om zoveel leuke vintagejurkjes te vinden. Ofja, ik vind ze wel, maar ze passen eigenlijk bijna nooit. En die agenda wil ik wel :)

 54. Lisa May schreef:

  Toevallig, ik had net een nummer van Spinvis aanstaan toen ik deze blog las. En jaaa ik wil graag kansmaken op de hipperdepippe Team Confetti agenda. Grafische printjes, hiep hoi!

  Oja. Franklin heeft dus eigen stickers. Ik denk dat Franklin de hipste kat van Nederland is nu.

 55. Lie schreef:

  Jaa, ik maak ook graag kans op de agenda :)!

 56. Berber schreef:

  Ik ben zo benieuwd naar de agenda, dus doe graag mee met de winactie. Haha en die stickers van Franklin, hilarisch!

 57. Liliane schreef:

  Die foto van Thomas is best wel heel erg geniaal.

 58. Noel schreef:

  I’m not that muhch of a intenet reader to be honest buut yoiur blogs
  really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site
  to come back down the road. Cheers

 59. Kitty schreef:

  Hi there every one, here every one is sharing such experience, so it’s nice to read this
  website, and I used to visit thi wwblog all the time.

Laat een reactie achter