Grapje!

1 april 2014 - Persoonlijk

O man, dit was misschien wel de kutste 1 april grap ooit. Ik bedoel, wie gelooft dit nou?! Ik heb in ieder geval wel genoten van jullie reacties en hardop gelachen om de berg aan tweets die ik kreeg.

Uiteraard was dit geen nieuwe lay-out, maar dat hadden jullie vast en zeker wel begrepen. ;) Ik twijfel wel al een poosje over een nieuwe lay-out, maar na het hebben van zo’n verschrikkelijke lay-out een dag lang ben ik opeens weer HEEL erg blij met mijn fijne mintgroene / roze eenvoudige toestand. Voor mij geen glitter Hello Kitty’s meer.

Schermafbeelding 2014-04-01 om 22.13.04 Schermafbeelding 2014-04-01 om 22.13.19

Om even heel hip te doen en af te sluiten met een vraag:

 • Heb jij nog een goede 1 aprilgrap uitgehaald?

Reacties

 1. Sabrina schreef:

  Hahahaha wat leuk!!

 2. Chantal schreef:

  Wat een grap! Ik heb niks uitgehaald vandaag, maar ik wilde een dvd kijken en die was wel in de mood voor een 1 april grap. Laat ‘ie gewoon voor de film, de trailer van die film zien…hoezo tijdverspilling?

 3. Lieke schreef:

  Gisteravond laat ben ik naar de kamer van m’n zusje geslopen en heb haar wekker op 5.00u gezet en er een briefje op geplakt: ‘1 april! :p weltrusten’. Ik vond mezelf echt zó geniaal dat ik mijn wekker ook had gezet, zodat ik haar reactie kon horen (uhmm ja, best gestoord). Toen haar wekker ging deed ze ‘m wel direct uit maar ik hoorde geen geluiden verder – jammer weer. ’s Ochtends heeft ze eerst m’n broertje vals beschuldigd, ze was wel chagrijnig. Maar ze vond het ook wel weer origineel :) én ik postte een foto van een bos rozen op Instagram: ‘Help! M’n stille aanbidder wordt nu wel heel serieus’ – haha, niemand laat weten wat ze ervan vinden, dus ik heb geeen idee of er mensen ingetrapt zijn ^^

 4. Stephanie schreef:

  Hahah dit is de beste 1 april grap die ik vandaag ben tegengekomen :D

 5. Jennifer schreef:

  haha super leuk! Ik heb niets uitgehaald, maar vrijwel mijn hele facebook tijdlijn stond vol met ‘Ik ben zwanger’ hahaha

 6. Hannah schreef:

  Ik moest gisteravond al lachen op je lay-out, had gelukkig wel direct door dat het een grap was. En ik moet zeggen, ik vind je huidige lay-out een stuk prettiger lezen.

 7. Elisa pisa schreef:

  Ik kwam vandaag voor het eerst op je site – door een “dj poes” post – via BlogLovin’. Ik las je zelfbeschrijving en nam de eerste indrukken zo eens in me op. En ik dacht ; wat een bonte (*kuch*) layout. Nogal gedateerd, enzo.. (profielensites van ruim 10 jaar geleden zagen er net zo uit.. met glitterplaatjes en aangepaste cursors..) Ik vond het zó niet passen bij het beeld wat ik van je kreeg door je manier van schrijven.
  Toch (haha) ben ik maar een follower geworden.
  Grappige grap! :D

 8. Marieke schreef:

  Ik moest er wel HEUL hard om lachen!

 9. Tineke schreef:

  Die lay out is inderdaad wel heel fout.. Om eerlijk te zijn ben ik niet zo`n fan van 1 april!
  Liefs

 10. Miranda schreef:

  Het deed mij echt denken aan toen ik voor het eerst een website had gemaakt. Ik was toen 12 ofzo dus 10 jaar terug. Dat zag er ook zo druk en glitterig uit. Leuke 1 April grap!

 11. Ines schreef:

  Oh ik vond hem net zo mooi :( (hihi leuke grap :D)

 12. Marieke schreef:

  In eerste instantie schrok ik me echt dood! Ik dacht van Aline is toch serieus niet zo diep gezonken?!?! Maar vijf minuten later viel het kwartje toch wel ;)

 13. Lieke schreef:

  Hahaha, dat was wel een goede grap ja! En ik zie Comic Sans, haha :p

 14. Suzanne schreef:

  Ik ben werkelijk in elke 1 april grap gestonken die er was. Maar Aline, ik ging echt stuk om je layout! Hij was echt te gek gewoon!

 15. Eva Leek schreef:

  Oh wow ik heb het nieteens gezien :( jammer haha ik vond m wel supervetstoerhipster enzo

 16. Masha schreef:

  Aawh ik vind deze layout leuk hoor! Ik moest gisteren zo hard lachen, haha.

 17. Wendy schreef:

  Ik heb geen 1 april grap uitgehaald. En behalve de online grappen, heb ik verder weinig van 1 april gemerkt. Niemand heeft mij proberen voor de gek te houden. ;)

 18. Anoeska schreef:

  Whaha wat een vreselijke lay-out. Goede grap! Ik heb me gister heel goed gedragen en geen grappen uitgehaald. ;)

 19. Esmay schreef:

  Jaaa, wat een heldin ben jij hahah!

 20. Eva schreef:

  Haha ik vond ‘m echt geweldig hoor ;)

 21. Angela schreef:

  Hahaha, super goed gedaan! Ik vind deze ook een stuk mooier dan die van gisteren!

 22. Marjolein schreef:

  HAHA grapjasss. Hij was wel héél mooi hoor ;)

 23. (Red) Sonja schreef:

  Hahahaha, wat een geweldige layout! Heb ‘m helaas niet in het echt mogen aanschouwen, maar wel echt een leuke grap! Helaas was ik heel saai en heb ik geen grappen uitgehaald ;)

 24. Nienke schreef:

  Hahaha! Heb ‘m gezien, die grap is echt geniaal!

 25. Sabine schreef:

  Hahaha flippin’ genius! Die eenhoorn ook, oh man. :’)

 26. Janine schreef:

  Ik heb zo onwijs gelachen om die lay-out van jou! Ik vond het geniaal! Dat geglitter en die balk bovenaan, echt waar, alsof ik 13 was en mijn ideale site bezocht (yeah I know, bad taste!). Een leuke 1 april grap heb ik zelf niet uitgehaald, ik was zielig en ziekjes gisteren, volgend jaar beter!

 27. Sabine schreef:

  Haha wauw! Complimenten voor de effort die jij in 1 april gestoken hebt! :P

 28. Thuisfrontmrs schreef:

  Hahaha die lay-out was wel verschrikkelijk! Gelukkig is het geen blijvende :) Ik vind deze echt superleuk, voor mij hoeft ‘ie niet te veranderen!

 29. Femke schreef:

  Ik klikte je site aan gister en ik schrok me rot, maar na een paar seconden had ik hem door en mijn god, ik heb zo hard gelachen ;) echt geniaal !

 30. Anouk schreef:

  Ik heb zelf geen 1 april grappen gemaakt, maar ik heb er wel een paar goede op stage gehoord. Ik vond het wel grappig, want er had een jongen écht zijn veter los zitten en dat probeer ik hem te vertellen. Hij geloofde me niet, haha! Ik heb je lay-out trouwens gezien, écht een plaatje! ;-)

 31. annouska schreef:

  Geweldige grap :P. Jammer dat ik hem gemist heb haha.

 32. Liliane schreef:

  Ik ben stiekem heel blij dat je layout weer ‘normaal’ is. Leest een stuk beter ;)

 33. Marcella schreef:

  Ik had ‘m gemist, maar de foto is hilarisch. Goeie grap!!

Laat een reactie achter