Joe, was ik weer

5 juli 2015 - Persoonlijk

Warm hè? Grapje, ik ga het vooral NIET over het weer hebben (oké een klein beetje dan) en ik ga ook geen blogje schrijven met ’10 tips om de hitte door te komen’. Maar de overweldigende hitte zorgde er wel voor dat ik vooral met andere dingen bezig was dan met mijn blog. Jullie ook toch? Mag ik hopen?

marlieke&david christine&rick

Wat deed ik zoal in de tijd dat hier krekelgeluiden klonken?

Ik fotografeerde weer twee bruiloften. Eentje in Lelystad en eentje in Utrecht. Je kunt het haast niet geloven omdat je op dit moment vast net als ik de billen uit je broek aan het zweten bent maar op beide bruiloften regende het. Op de een harder dan de ander maar het was lekker typisch Hollands weer. Vond ik dat erg? Absoluut niet. De foto’s kregen er alleen maar een extra mooi sfeertje door! Ik houd zo erg van niet-over-de-top bruiloften. Doe me er meer van zulke, alsjeblieft?

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ik ging missie ‘melkflessen iets minder melkfles maken’ aan. Tot nu toe redelijk gelukt. Ik lag een middag lang met mijn luie kont in onze bijna-achtertuin aan het water. Pogingen tot boek lezen, nootjes vreten en me lekker ergeren aan de kinderen die steeds met hun natte poten over m’n kleedje renden. Heerlahk!

naomi2 naomi1

Levend op het randje stond deze grote vriendelijke reus op een middag te filmen in de studio van Naomi. Ik maak een film over haar werkproces en het wordt heel leuk. Ik zit er zelfs over te denken om film aan te gaan bieden als dienst binnen mijn fotografiebedrijfje omdat ik het idee heb dat er steeds vaker vraag naar is én omdat ik het superleuk vind om te doen! Resultaat van Naomi haar filmpje volgt natuurlijk hier zodra het af is. Vinden jullie bovenstaande tekeningetjes van Naomi ook niet ontzettend leuk? Dubbel feest: ze gaat een nieuw logo voor mijn blog ontwerpen, wiehoeh!

IMG_2131 IMG_6988

We staken de barbecue weer eens aan wat natuurlijk uit verschillende hoeken op de foto moest. Want je weet het, als het niet gefotografeerd is, is het alsof het nooit gebeurd is. We kletsten een avond lang met Leonie en haar vriend terwijl ik af en toe een worst omdraaide. Perfect.

IMG_2117 IMG_2174

Ik herontdekte mijn liefde voor lange zwoele lome zomeravonden. Ik fotografeerde weer veel leuke mensen. Ik at taart, pizza, nog meer barbecue en dronk wijn. Ik liep vooral niet hard, ik vergat soms een beetje dat ik eigenlijk moet werken (Photoshoppen in een huis waar het 30 graden is) én vergat te bloggen maar ik maakte me vooral even niet druk. Achter de schermen was ik bezig met het optimaliseren van mijn fotografenbestaan (website, visitekaartjes, logo etc.). Ofja, eigenlijk waren vooral Thomas en Naomi daar mee bezig. Maar daarover later meer.

En last but vooral not least:

Mijn vader daagt me sinds hij Whatsapp heeft (zoveel liefde voor vaders op Whatsapp. Communiceren met duizend emoji’s) steeds uit voor selfies. “Ik daag je uit om een selfie te maken met het peloton van de Tour.”

IMG_2263

Prima hoor pap, doe ik even.

Reacties

 1. Fleur schreef:

  Wauw, wat een flitsende selfie van de Tour !!! Ben benieuwd welke uitdaging jouw vader binnenkort appt.

 2. Nadia schreef:

  Jij en je blog zijn echt geweldig! :)
  I lufff the way you write haha.

 3. Iris schreef:

  Weer een overzicht waar ik extreem blij van word, thanks!

 4. Pauline schreef:

  Aaaah die selfie van jou en het peloton, geweldig! Haha

  Liefs,
  Pauline

 5. luna michelle schreef:

  altijd leuk om even te lezen wat je allemaal gedaan hebt :) ik ben heel benieuwd hoe de film over Naomi(’s werkproces) wordt!

 6. Ilse schreef:

  Wat een hoop vrolijkheid in deze toffe post!

 7. Jennifer schreef:

  Ziet er weer super leuk uit zoals altijd :D

 8. Stella schreef:

  Hahahaha ik moet altijd zo lachen om die kleine beschrijvingen bij je foto’s. En wat is je zonnebloem pretty! Ik vind het ook zo cool dat je tattoo een beetje te zien is op die foto waar we de groetjes krijgen van jouw melkflessen. Groetjes terug van de mijne, die vandaag weer een flinke shot zon krijgen. Let’s hope for the best! Liefs, Stella.

 9. Malou schreef:

  Jeej wat een leuke foto’s en verhaaltjes!

 10. sammie schreef:

  Mooie foto’s weer! Kan me voorstellen dat je met dit weer vooral veel buiten bent geweest, het was heerlijk! Die melkflessen herken ik.. Die zitten ook aan mijn onderlijf ;)

 11. Inge schreef:

  Hahahaha geweldig! Met mijn witte melkflessen gebeurt nog niet zoveel.. met nog maar 2 zonne-uren..

 12. Madam Elisa schreef:

  Ahaha geweldig, vele hebben melkflessen hoor ;)

 13. Robin Teunissen schreef:

  Leuke plaatjes en die beschrijvingen bezorgen me altijd een glimlach op mijn gezicht.
  Ook die selfie, geweldig!

 14. Miranda schreef:

  Leuke foto’s weer! Geniet van de zomer =)

 15. joyce schreef:

  Haha, je blogt zo leuk, succes met je melkflessen missie.

 16. Janna schreef:

  Prachtige foto’s! Ik ben stiekem mega fan van je blog :)

 17. Hester schreef:

  Je blog is ZO fijn, echt waar haha. Ik vind het ook zo tof wat je allemaal bereikt op fotografiegebied, ben heel benieuwd naar die video :)

 18. Wendy schreef:

  Wat een fijn foto overzicht weer. En die selfie met de tour is echt leuk!

 19. Babette schreef:

  Wauw leuk, ik ben benieuwd naar het filmpje!!

 20. Laura schreef:

  Wat fijne, zwoele zomerfoto’s :) . Ik heb mijn blogje ook een beetje in de steek gelaten hahah.

 21. Miriam schreef:

  Ik heb idd ook niet/weinig geblogd met die hitte. Oh en als wij een melkflessen-contest zouden doen, zou ik zéker weten winnen hoor! :P

 22. Leonie schreef:

  Leuk stukje weer :) Jij schrijft echt zo leuk, en de hele stijl van je blog is echt leuk. Word er vrolijk van :)

 23. Elbrich schreef:

  Joe, leuke foto’s!

 24. Sophie schreef:

  Wauw! De foto van bruiloft nummer 2 is ècht heeel heeel heeeel mooi. Ik krijg zoveel zin in picknickdingen, stokbrook met satésaus en eindeloos vol toetjes door je barbecuegebrabbel, dat ik sterk overweeg de fiets op te springen om zoete meuk in te slaan bij de appie, haha. (Kekke foto trouwens, bij de tour!)

 25. Gerdien schreef:

  hoi,

  Ik was al lang op zoek naar een leuk blog en nu heb ik het gevonden!!!
  wat een leuke schrijfstijl heb jij zeg!!! en ook mooie foto’s!
  Je outfits vind ik trouwens ook leuk (ik ben dus echt een rokjesmens)
  Die foto van het bruidspaar met de ree, echt ongelooflijk knap!!!
  Ik ga je vanaf nu volgen:):)

  xxx

 26. evelien schreef:

  Ah zo leuk de selfie met de tour de france! Ik heb gekeken ze reden door mijn woonplaats in Gouda, en wat super tof dat je een fotoshoot mocht maken van twee bruiloften. Wauw <3

  Liefs! Evelien

 27. Anneleen schreef:

  Joehoe! Zo leuk dat je verschillende bruiloften hebt mogen fotograferen :) als het bij ons ooit zo ver is, kan ik je dan ook inhuren? ;)

Laat een reactie achter