Laat van je horen

22 mei 2014 - Persoonlijk

Ik ben bijna klaar met school voor dit schooljaar (en heb bijna mijn propedeuse omg!) wat betekent dat ik me weer volop op mijn blog wil storten. Want: 3 maanden zomervakantie. Wat een feest, wat een feest. Al zeg ik het zelf.

Dat ik een wandelend stuk chaoot ben is inmiddels vast wel duidelijk. Ik roep heel vaak “O HIER GA IK OVER SCHRIJVEN” om het vervolgens weer keihard te vergeten. Af en toe krijg ik verzoekjes via de mail of ik over een bepaald onderwerp wil schrijven. Je raadt het al: ook dat vergeet ik 9 van de 10 keer.

Ik zit inmiddels vol inspiratie maar ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie willen lezen op papieren bootjes. Vinden jullie veel fotografie fijn, is de ‘podium’ categorie een succes, willen jullie meer persoonlijke verhaaltjes of meer (of juist minder) poekies? Meer verslagen over tweedehands meuk, vreettests met Femke, recepten met veel chocola en ander slecht vreten of juist een verslag over mijn afvalrace? Meer random schrijfsels of iPhoneverslagen, tutorials hoe je moet Photoshoppen? Moet ik gaan filmen of ploggen alsof m’n leven er van afhangt? Of heb je juist een compleet ander idee waarvan je zegt ‘ALINE IK WIL DAT JE DAAROVER SCHRIJFT’?

Laat van je horen! Ik ben erg benieuwd wat mijn lezers het leukst vinden en waar zij voor terugkomen. Ik ben niet zo van de uitgebreide enquêtes dus typ een leuk (of niet leuk, wat jij wil) (mag anoniem, hoeft niet) verhaaltje in het vakje hieronder. Deze rolt in mijn mailbox. Ik publiceer dit verder nergens, het is puur voor mijn eigen (niet bestaande hahahaaa) administratie.

Pssst, als je het hebt verstuurd staat komt er een kleine verrassing op je scherm. Die wil je niet missen.

Wat lees je graag (of juist minder graag) op mijn blog?

Reacties

 1. Stephanie schreef:

  Ik vind eigenlijk alles wel leuk aan je blog! Maar daar help ik je zeker niet mee? De foto’s vind ik sowieso awesome, waar het ook over gaat. Vreettests zijn altijd welkom ha ha en tweedehands meuk I like!

 2. Maxime schreef:

  Ik vind je blog toch wel een van de leukste blogs die ik volg en ik vind alles eigenlijk wel goed zo haha! Misschien een keer iets over je outfit ofzo? Lijkt mij iig wel leuk om te lezen.

  • Aline schreef:

   Aw dat vind ik leuk om te horen, dankjewel :D Outfits ben ik niet zo’n heldin in hahaha, voel me altijd zo awkward maar ik zal het eens overwegen.

 3. Hannah schreef:

  Nawh, dat gifje <3

 4. Janna schreef:

  Ik word altijd heel blij van je “plogs”.Veel foto’s bij elkaar. Vind ik leuk!

 5. Loranne schreef:

  Eigenlijk maakt het me niet uit waar je over schrijft, het is namelijk altijd leuk en grappig en je foto’s zijn altijd prachtig :). Ik vond het wel leuk toen je stukjes oer de kringloop postte, dus die zou ik wel weer meer willen zien.

 6. Anoeska schreef:

  Het maakt me niks uit, alles wat je schrijft lees ik toch wel. ;) Alleen een recept met chocolade is nooit een slecht idee lijkt me zo.

 7. Anne-Ruth schreef:

  Aline ik vind alles leuk wat jij schrijft! Schrijf gewoon wat vaker!

 8. Nienke schreef:

  Alles waar je over schrijft is leuk! Maar ik (en mijn drie harige fluffies) worden het aller-gelukkigst van poekie verhalen, of tweedehands-meuk shoplogs ^^

 9. Anne schreef:

  Het begint saai te worden maar ook vind alles leuk. Juist de afwisseling, je mooie foto’s, je eerlijkheid, de poekies!, tweedehands dingen… het is de combinatie en de manier van schrijven en fotograferen die het echt zo goed maakt hier.

 10. Sylvia schreef:

  Dohh, ben ik blij dat ik dat formulier even heb ingevuld <3 ;)

 11. Chantalia schreef:

  Dat GIF-je is echt superschattig hihi.

 12. annouska schreef:

  Oeh dat is nog een moeilijke vraag. Ik vind je foto blogjes altijd erg leuk; of dat nou plogs zijn of 1 foto met een mooie tekst eronder het maakt niet uit.

  Verder heb ik ook erg gelachen toen je kruidnoten ging testen. Dat soort blogjes zou ik wel vaker willen terug zien. :D

 13. Paul schreef:

  Ik kom vooral voor je mooie foto’s.

 14. barbara schreef:

  oooh succes met de laatste loodjes van h-kutje! ik voel je pijn! en die drie maanden vrij zijn fantastisch dus veel succes met ervan genieten:D

 15. Eva schreef:

  Ha heel herkenbaar, voor de verhuizing elke dag “oh dat komt wel als we er zijn, dan ga ik HEEL VEEL bloggen”, nouja de waarheid is wat minder maar ik heb wel ein-de-lijk een lijstje gemaakt van onderwerpen, dat is al heel wat ;)
  Heel, heel veel succes nog met de laatste loodjes!

 16. Manon schreef:

  Het lijkt me leuk als je af en toe een stukje filmt. Verder is je blog super! ;)

 17. Lieve schreef:

  Elk voorbeeld dat je zojuist noemde liet me volmondig instemmen, dus ja, alles.

 18. Mylene schreef:

  Haha dat poesjeee, zo zoeeeet!

Laat een reactie achter