Vraag mij het hemd van mijn lijf

6 januari 2014 - Persoonlijk

Dit is de allereerste keer dat ik dit doe, een primeurtje dus. Vraag mij het hemd van mijn lijf! Je mag me álles vragen. Op persoonlijk gebied, maar ook over fotografie, over mijn opleiding, een huwelijksaanzoek, over het bloggen, over blogdesigns (hierbij schakel ik Thomas dan in), over kringlopen, over poekies, of natuurlijk gewoon mijn pincode of favoriete chocolade. Wat je maar wil weten. En het beste van alles? Je kunt lekker anoniem je vraag stellen.

Je mag je naam vermelden maar dit hoeft dus niet. Lekker ongegeneerd vragen stellen dus! Alle vragen rollen mijn mailbox binnen en om te voorkomen dat je duizend keer achter elkaar op de ‘verzend’ knop kunt klikken (en ik dus duizend mailtjes krijg) heb ik een soort captcha ingesteld, dat is de vraag over de kater. Daar moet je natuurlijk franklin invullen.

De gestelde vragen verschijnen binnenkort in een blogpost op de site. Als je het formuliertje hebt ingevuld verschijnt er ook nog eens per direct een beloning op je scherm die je niet wilt missen. Ik zeg doen.

Stel hier je vraag:

Reacties

Reacties uitgeschakeld.