Waar ik in vredesnaam was al die tijd

1 juni 2017 - Persoonlijk

Mijn afstudeerjaar brak aan. Er moest een scriptie geschreven worden. Er wordt momenteel gebikkeld aan een eindexamenproject. Een afstudeerexpositie. Ik begon met Paperboats nog voor ik mijn studie begon en besef ineens hoelang ik jullie al meeneem in mijn leven. Het was hier plots een half jaar stil omdat ik de ruimte niet vond om stukjes te tikken. Omdat het leven veel te leuk was. We maakten de reis van ons leven naar New York, vierden mijn verjaardag in Kopenhagen en reden in een gele eend naar Gent. Omdat het leven veel te stom was. Ik had heimwee naar Engeland, ruzies met mensen die te belangrijk voor me zijn en er gebeurde Nogal Wat in persoonlijke kringen. Ik timmerde ondertussen zo goed en kwaad als het ging (en gaat) door aan mijn fotografenbestaan en nu ben ik hier. Een maand voor ik af ga studeren. Met bergen aan deadlines, nog meer bergen aan stress maar het einde van een tijdperk is in zicht en het begin van een ‘nieuw leven’ ook. Ik heb er ontiegelijk belachelijk veel zin in want Ik Kan Alles Doen Wat Ik Maar Wil en vind het tegelijkertijd het engste ooit. (Maar daar schreef ik al over.) Wat ik eigenlijk gewoon even wilde zeggen: er komen weer stukjes aan, beloofd.

Reacties

 1. Janna schreef:

  Wat fijn om weer een stukje van je te lezen en wat een prachtige foto! Heel veel succes met de laatste loodjes van je studie en ik snap je dubbele gevoel goed. Maar het wordt vast een bijzondere, nieuwe periode!

 2. Gerda schreef:

  lieve aline.
  Heel veel succes met je afstuderen. Mams zal trots op je zijn, en natuurlijk al je geliefden.
  Enne ik hou je aan je belofte. Ik vind het te leuk om je te volgen………
  Gr. Gerda

 3. Pleun schreef:

  Heel veel succes met je afstuderen! Ik heb de laatste maanden regelmatig op je blog gekeken of er iets nieuws op stond, en de afgelopen weken verwaterde dat kijken eigenlijk… tot vandaag, en heel toevallig dat er wat geschreven stond. Geniet van je “nieuw leven” fase! (Ook al is het dubbel, het gaat vast goedkomen) Ga ik weer genieten van je stukjes haha.

 4. yvonne schreef:

  Fijn om weer wat van je te lezen. Al was je voor mijn gevoel niet echt weg omdat ik je nog regelmatig voorbij zie komen op Instagram.( gelukkig!)

 5. Mieke schreef:

  Jij kunt dit! Wij zien je vanzelf wel weer verschijnen, kick jij maar eerst even ass met afstuderen. Yeah!

 6. Anna Maria schreef:

  Wat een prachtige foto! Soms heb je gewoon een periode die even meer aandacht vraagt dan de blog! Eerst lekker afstuderen en dan weer mooie teksten, foto’s en berichtjes.

 7. Jessica J. schreef:

  Prachtige foto. Wij maakten diezelfde reis van ons leven rond de jaarwisseling. Succes met je afstuderen!

 8. LP schreef:

  Heel veel succes met je afstuderen! :-)

 9. Mylène schreef:

  Lekker focussen op het afronden van je studie en daarna weer mooie verhalen delen op je blog. Lijkt me een prima deal ;) Succes!

 10. Hester schreef:

  JA dit is goed nieuws! Ik nam jouw blogposts sowieso nooit echt voor lief omdat ik het idee heb dat je gewoon altijd ook op andere manieren druk bezig bent met creëren maar ik vind je blogjes echt onwijs leuk en het nog leuker als je iets van dat creatieve proces deelt. Heel veel succes met de laatste loodjes!

 11. Paul schreef:

  Eerst maar eens afstuderen, Aline! Je lezers hebben vast nog meer geduld.

 12. Britt schreef:

  Oeh, spannend, veel succes met je de laatste loodjes. Neem je tijd en ondertussen wacht ik geduldig af op meer. (((:

 13. Elles schreef:

  Leeeeuuukk!! succes nog! Wij wachten geduldig. Idee dat er ook weer filmpies aankomen is het wachten waard :) eerst effkes afstuderen

 14. Hanne schreef:

  Fijn dat je er weer bent! Waar gaat je scriptie over?

 15. Liesbeth schreef:

  Fijn dat je hier terug bent!
  Wat een prachtige foto!
  En voor nu wens ik je vooral heel vele doorzettingsvermogen (en Tony chocolade) om de laatste loodjes door te komen.

 16. Karlijn schreef:

  En ondertussen genieten we gewoon van al je mooie foto’s op Instagram :). Succes! X

 17. Femke schreef:

  YAAAY :D

 18. Echt een heel mooi en positief blog. Mooie foto’s ook!
  Groetjes,
  Saskia Franks

Laat een reactie achter