Win mijn poekies

8 november 2014 - Crazy Catlady, Persoonlijk, Poekies

Winacties vliegen je om de oren in blogland. Cosmeticapakketje hier, fesjun cheque daar. Op Paperboats doe ik zelden winacties alleen als ik het écht bij mij blog vind passen. Nou, dat is nu zeker het geval. Het zit zo: ik wil mijn poekies graag delen. Ze zijn zo lief en maken mijn stomme dagen een beetje minder stom dus ik gun iedereen dat. Dus ja, dan zit er niks anders op dan mijn poekies weg te geven dacht ik zo.

Een hele tijd geleden rolde er ineens een mail mijn mailbox binnen van Jeanine. Iets in de trant van “ALINE WAT LEUK KOM IK ZOMAAR JE BLOG TEGEN KEN JE ME NOG VAN VROEGER GROETJES JEANINE”. En of ik haar nog kende, van toen we hysterische zestien-jarige pubers waren. Hoogtijd voor een reünie onder het genot van risotto, muntthee en brownies want inmiddels zijn we oma’s, beide gehuld in bloemetjesjurkjes.

Naast dat Jeanine docente Engels is en bezig is met haar leuke blog heeft ze ook een hele toffe hobby met bijbehorend ini mini bedrijfje: Verfsels. Ze customised t-shirts, tasjes en nog veel meer, gewoon omdat het zonde is om dingen weg te gooien en kleding bijvoorbeeld met een nieuw kleurtje nog tijden mee kan.

Ja goed verhaal lekker kort Aline maar wat lulde je nou over poekies weggeven? Nou, Jeanine kwam dus bij me langs en nam DIT mee:

DW8A9242

Een katoenen tasje geverfd in m’n favoriete kleur mintgroen en met Franklin en Emmy erop geschilderd. HOE LEUK. Helemaal speciaal gemaakt voor een Jufjeenegen – Paperboats samenwerking slash winactie. Ik wil eigenlijk zelf ook meedoen aan mijn eigen winactie zodat ik ‘m zelf win maar goed ik heb al echte poekies dus ik wil een van jullie ermee verblijden. Als ik Jeanine mag geloven is hij van organisch katoen dus helemaal verantwoord en superhip.

DW8A9236 DW8A9250

“Franklin, ben jij dat?”

lijngroot

IK WIL DAT TASJE, WAT MOET IK DOEN?

lijngroot

Stap 1. Vul onderstaand formuliertje in, dan doe je automatisch mee. Je kan me nog verblijden met een leuk verhaaltje maar voel je niet verplicht.
Stap 2. Neem een kijkje op Jeanine haar leuke blog. Hopelijk gaat ze dan eens wat meer verhaaltjes online gooien.

Je naam

Je email

Niet verplicht maar als je nog iets kwijt wilt kan dat hierrr:

DW8A9234

Op zaterdag 15 november krijgt de gelukkige een mailtje. Zorg dat je binnen 48 uur reageert, anders kies ik een andere winnares!

P.s. Er wordt me wel eens gevraagd waar ik in vredesnaam het woord poekie vandaan heb. Mijn oma had vroeger een poes die heette poekie. Ik dacht eerst dat het Fries was maar ik zie vaker mensen het gebruiken. Ik vind ‘katten’ zo stom klinken ook. Niet liefkozend genoeg ofzo. Dus poekies it is. Eigenlijk al sinds we Emmy en Franklin hebben. Ok wederom goed verhaal, lekker kort. Einde.

Reacties

 1. Isabella schreef:

  Wat een super leuke winactie! Die laatste foto is zo cute:) Ik doe mee!

 2. Robin schreef:

  Wat een toffe tas!
  Ik doe zeker mee, want iedereen loopt bijna met dezelfde tas en deze is lekker origineel (& met poekies :’) ).

 3. Naomi schreef:

  Ik heb gelijk mee gedaan! Kansje wagen, en zoals hierboven al wordt gezegd, hij is lekker origineel, heel erg leuk!

 4. Ester schreef:

  Wat onwijs lief :-)

 5. Nienke schreef:

  Yay voor winacties en jeej voor samenwerkingen tussen leuke blogs! Ik kende Jeanine dr blog toevallig al dus ik neem er al af en toe een kijkje ^^

 6. Stephanie schreef:

  Ik vind dit zó leuk, je hebt geen idee hoe erg dit mijn dag opvrolijkt. Ookal win ik nooit wat, dus dat zal dan dit keer ook weer niet het geval zijn. Maar dat kan me nu eventjes niks schelen. Dus. Yay!

 7. Wendy schreef:

  Aaaah, zo ontzettend leuk! Ik doe mee hoor. :) En poekies zeg ik ook wel eens. ;)

 8. Ilse schreef:

  Please, choose me! :D

 9. Marije schreef:

  Van deze win actie word ik zo veel blijer dan van een of ander make-up dingetje. Ik vind het super tof!

  Marije

 10. Miranda schreef:

  Leuke winactie! Poekies zijn tof!

 11. Marjolijn schreef:

  Wàt een leuke winactie, ik doe mee! En wat leuk ook dat je niet duizend dingen moet doen om kans te maken hihi. Nu ga ik even op Jeanine haar blog kijken, daag!

 12. Minou schreef:

  Mijn opa noemt me altijd poekie :’)

 13. Marieke schreef:

  Wat een leuke winactie, ik doe mee (:

 14. Wat ontzettend gaaf dat je een tas hebt met je eigen poekies. Ik willum!

 15. Maire schreef:

  Wat super tof gemaakt! Ik doe niet mee omdat ik van mezelf weet dat ik zo’n katoenen tas nooit ga gebruiken, hoe leuk ik hem ook vind, dus ik gun hem iemand anders die hem wel gaat gebruiken! Sinds een paar weekjes hebben mijn vriend en ik ook twee kittens en noem ze soms zelf ook poekies, omdat ik ‘katten’ inderdaad ook stom vind klinken, haha.

 16. Ciara schreef:

  Erg leuke winactie en veel persoonlijker dan de meeste winactie’s! Doe super graag mee!!

 17. Lauriëtte schreef:

  Leuke winactie! Ik noem katten ook altijd poekies! :D Klinkt inderdaad veel leuker dan katten of poezen.

 18. Lotte schreef:

  Mijn kat heet poekie. :) Officieel niet, want haar paspoortnaam is mimi omdat ik zes jaar oud was en het zusje van hello kitty zo heette dus dat was leuk, maar het is op een gegeven moment wel een ding geworden en tegenwoordig luistert (“””luistert”””) ze alleen naar poekie. Dus.

 19. Kelly schreef:

  Ahh wat leuk!! Goed gelukt :) (doe niet mee maar wilde dit nog even kwijt haha)

 20. Angela schreef:

  Haha wat leuk! Ik doe niet maar maar de tas is erg gaaf geworden!

 21. Sanne schreef:

  Poek (m)ie! Poek (m)ie! Met deze Hi-La-Ri-Sche woordgrap hoop ik de nieuwe eigenaar te worden van jouw poekies! :-)

 22. Paul schreef:

  Ik vind het woord ‘poekies’ op een of andere manier helemaal passend. Gewoon mee doorgaan.

 23. Marije schreef:

  Ik wens de winnaar veel plezier met de tas!

 24. Mikki schreef:

  Wat een superleuk tasje!

  En hahah ja poekie is een bekende poekienaam maar ik kwam ook ooit een artikeltje tegen met koosnaampjes voor je geliefde en daar stond poekie echt heel hoog. Misschien wel op 1, of iets lager maar in ieder geval was ik verbaasd
  Super raar toch. Je vriendje poekie noemen haha maar ergens ook wel grappig lief

Laat een reactie achter