Een grijze maar intieme dag in Lelystad

Weetje wat ik echt intens leuk vind? Dat mijn naam onderling rond gaat. Marlieke benaderde me een paar maanden geleden. Ze had mijn naam doorgekregen van een collega van haar die mijn blog leest. (Hoi collega, als je dit leest, VET TOF!) Ze ging trouwen met David en vroeg of ik daarbij wilde zijn. Om foto’s te maken, uiteraard.

En ik was erbij! Een paar weken ervoor oefenden we met een heuze loveshoot wat hilariteit ten top was, omdat Marlieke en David niet zo gewend waren aan de camera. Des te beter deden ze het op de dag zelf. De bruiloft was mooi, emotioneel en intiem, en vond grotendeels plaats op een zolder aan de rand van de Oostvaardersplassen. Dat was eigenlijk niet te bedoeling, want het zou een zonnige buitenbruiloft worden met barbecue op het terras. Nederland blijft Nederland en het grijze regenachtige weer gooide roet in het eten.

Of het bruidspaar dat erg vond? Absoluut niet. Er werd regelmatig tegen elkaar uitgesproken dat het nu eigenlijk nog veel leuker en knusser is, zo binnen op het zoldertje. Of ik het erg vond? Ik kan die brandende felle zon missen als kiespijn. (Ok grapje, niet helemaal waar want tijdens deze bruiloft was hij prachtig.)

Er was een zelfgemaakt altaar door de bruidegom, met kant eroverheen gedrapeerd waar het bruidspaar onder zat. Er was een vader van de bruid die liedjes zong met gitaar, waarbij iedereen zachtjes mee neuriede. Er waren zelfgebakken taarten (!). Er was een huifkartocht waarbij we paarden, vossen en vogels zagen. En er was nog zoveel meer.

Gelukkig mag ik een paar fotootjes delen zodat jullie mee kunnen genieten.

207

058

194

174

219

055

117

133

141

067

186

195

199

213

201

153

210

200

158

217

Reacties

 1. Merel schreef:

  Wie kan er nou zeggen dat ie een hert op zijn bruiloft had?! (in ieder geval op z’n trouwfoto’s) WOW.

 2. Madam Elisa schreef:

  Wat een prachtige foto’s!!!

 3. gerhilde maakt schreef:

  Wat een mooie foto’s. Dat heb je (alweer) prachtig in beeld gebracht. Stond dat hert echt zo dicht? Amai!

 4. Anne-Fleur schreef:

  Waauw mooi!! En dat hertje, ik zei het vorige keer al. I CAN’T EVEN.
  Zo vet!

 5. Malou schreef:

  Wauw gaaf hee! Ziet er uit als een mooie, intieme bruiloft. Precies zoals ik het ook ooooit zou willen hihi. Maar dan stiekem wel liever met zon <3

 6. Anniek schreef:

  Wauw wat een heerlijke foto’s weer! Prachtige omgeving ook! En die taart… ziet er verrukkelijk uit!

 7. Linda schreef:

  Oh oh oh wat prachtig weer! Wat heb je het weer ontzettend mooi vastgelegd… En de Oostvaardersplassen is trouwens natuurlijk ook een fantastische plek voor een bruiloft, wauw!

 8. Olga schreef:

  Ah prachtig, wat kun jij toch geweldig romantische plaatjes schieten! Als Tom ooit nog eens op zijn knie gaat dan weet ik waar ik moet zijn. ;)

 9. Mikki schreef:

  Wow. Ik heb eigenlijk nooit echt over mijn hopelijk ooit toekomstige bruiloft nagedacht (is dat erg als meisje?), maar deze ziet er echt heel cool uit, de foto’s raken me op een of andere manier!

 10. Kim schreef:

  Hele mooie foto’s! Heel erg mooi gemaakt.. :)

 11. Stella schreef:

  Ohhh ik smelt altijd zo weg bij de sfeer die jij zo mooi weet vast te leggen. Ik vind jouw foto’s echt altijd een verhaal vertellen. Wauuuuuw. Als ik ga trouwen, dan wil ik ook heel graag dat jij de foto’s doet. Maar ik trouw vast nog lang niet, en misschien ben jij dan wel mega ontzettend beroemd als trouwfotografe. Anyways, echt very pretty. Ik weet zeker dat het bruidspaar ontzettend blij is met de foto’s. Liefs!

 12. Ilse schreef:

  Wauw, wat een foto’s en wat een locatie! Ontzettend gaaf dat je dat mag doen en je mag ooit ook wel op mijn bruiloft komen.

 13. Yvonne schreef:

  De foto van het bruidspaar met het hert is echt prachtig!

 14. Marieke schreef:

  Wauw wat een prachtige foto’s!

 15. Eva - eighty7 schreef:

  Prachtige foto’s heb je gemaakt! Daar zal het paar vast super blij mee zijn :)

 16. Astrid schreef:

  Prachtige foto’s en een prachtige omgeving. Ik vind het altijd mooi om trouwfoto’s te zien die niet standaard zijn.

 17. Mariska schreef:

  Dammnn wat is dit mooi. En die paarden echt prachtig. Hele bijzondere sfeer.

 18. luna michelle schreef:

  Heel mooi! Juist een heel fijn sfeertje door het regenachtige weer vind ik :-)

 19. Lizet schreef:

  Wat heb je dit toch weer prachtig gefotografeerd! En die grijze lucht past er eigenlijk perfect bij.

 20. Daphne schreef:

  Mooie foto’s en wat een sfeervolle bruiloft. Zo’n huifkartocht langs die wilde dieren en prachtige natuur is extra bijzonder op een bruiloft.

 21. Hester schreef:

  Oh, dit soort weer in plaats van zon is wel even omschakelen haha. Vind het zo knap hoe je er toch weer iets moois van kan maken! De sfeer van je fotografie is top, as always. Welke lenzen heb je gebruikt?

 22. Miriam schreef:

  Wauw….wauw! Wat een mooie foto’s! Met die natuur en de dieren, echt super gaaf :D

 23. Lonneke schreef:

  Echt wat ben jij een kei in je werk! Prachtig!

 24. Lindje schreef:

  Oooooh Aline, ik zie dit nu pas! Omdat mijn blog-lezende collega me hier op wijst! :o (dank Sanne!). Ik heb je natuurlijk al bedankt voor je prachtige werk, maar kan dat niet vaak genoeg doen. Je hebt er echt voor gezorgd dat onze trouwdag op een pure en natuurlijke manier is vastgelegd en daar zijn we HEEL blij mee!! De foto’s zijn inmiddels afgedrukt en uitgedeeld aan de familie, we moeten ze alleen zelf nog voor onszelf bestellen en een album maken ;-) Thank you!!! X

 25. Magali schreef:

  Ik wil echt dat jij mijn trouwfoto’s maakt, als ik ga trouwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mijn blog via e-mail