Ik kom naar je toe deze zomer!

10 juni 2014 - Fotografie, Persoonlijk

Zo, een heerlijke catchy titel. Ik voel me nu een beetje als de 3J’s of Jan Smit maar ach overeenkomst is dat zij ook hun creatieve talenten in de strijd gooien. Dat is namelijk wat ik ga doen. Ik kan naar jou toekomen om je te fotograferen! Hoe, wat, waar? Dat lees je in deze post.

poekiethomas header1 robbinfb1-600x563 Portret44

Ik heb het afgelopen jaar via mijn blog veel aanvragen gehad voor foto-opdrachtjes. Ik heb deze 9 van de 10 keer helaas af moeten slaan, gewoonweg omdat ik het te druk had met school. SUPER zonde en ik baalde als een stekker. Maar hallo zomervakantie, hallo vrije tijd!

Fotograferen is een feestje. Ik vind het fijn dat degene wie ik fotografeer zich op zijn of haar gemak voelt. Het excuus ‘maar ik ben helemaal niet fotogeniek!!!’ kan ik dan ook helemaal niks mee. Want daar geloof ik namelijk geen drol van. Iedereen is fotogeniek. Zo niet, dan zorg ik er hoogstpersoonlijk voor dat je dat wél wordt. Bij mij op de foto gaan is lekker laagdrempelig en ik probeer zo min mogelijk ongemakkelijke poseertoestanden te creëren.

Ondertussen spaar ik hard voor een nieuwe camera. Niet dat er met mijn huidige iets mis is, in tegendeel. Anders zou ik mezelf niet promoten. Maar ik wil een goede analoge camera of een digitale fullframe en daar hangt een prijskaartje aan. Dus ik kan jou blij maken met mooie foto’s en tegelijkertijd steun jij het ‘help Aline aan een nieuwe camera’ fonds. Goed voor je karmapunten!

lijngroot

Here’s the deal:

– Ik kom naar jou toe op een doordeweekse dag, waar dan ook in Nederland. Dit moet alleen wel bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Ik reken geen reiskosten. In het weekend afspreken kan ook, maar dan fotografeer ik alleen in Utrecht-stad. Kom je uit België? Geeft helemaal niks, we komen samen wel tot een leuke oplossing. We hoeven natuurlijk niet perse bij jou thuis af te spreken. Op een centrale plek kan ook.
– We plannen een paar uur in om lekker te fotograferen tegen een laag tarief. Binnen die paar uur is genoeg ruimte om te switchen van bijvoorbeeld locatie of outfit. Leuk juist, want dan krijg je veel variatie. Wat locaties betreft kan ik me overal redden. Ik durf te wedden dat rondom je huis al tal van mooie plekjes zijn om gefotografeerd te worden.
– Wil je lekkere arty farty foto’s van jezelf? Of juist foto’s die je kunt gebruiken voor zakelijke doeleinden? Misschien wil je wel een loveshoot met je geliefde? Of een shoot met je beste vriendin?  Portretten nodig voor je website? Misschien wil je een shoot cadeau geven aan je moeder / collega / tante / oma / klusjesman? Alles kan!
– Ik sta overal voor open. Ik herhaal: ik sta overal voor open. Leeftijd, geslacht, locaties, attributen en andere factoren, het maakt me allemaal geen drol uit. Of je nu 12 of 80 jaar bent, fotograferen doe ik toch wel.
– Uiteraard gooi ik met mijn kunstacademiebrein ook al mijn eigen ideeën op je zodat we samen tot een mooi eindresultaat kunnen komen.
– Ik bewerk de foto’s met veel zorg na en maximaal 2 weken later rollen ze in je mailbox.

Dit aanbod geldt tot en met 15 juli. (Hierna is mijn studenten-OV niet meer geldig en ben ik een fortuin kwijt aan reiskosten. Zou jammer zijn.)

Lijkt het je wat? Schroom niet en vul onderstaand formuliertje in. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een mailtje van me terug met de door mij opgestelde prijs aangepast aan jouw wensen. Ik zou bij wijze van spreken morgen al bij je op de stoep kunnen staan met mijn camera onder mijn arm.

Hopelijk tot snel!

Update 25 juni: Ik zit volgeboekt tot en met 15 juli! Na deze datum kom ik uiteraard nog met alle liefde naar je toe om je op de foto te zetten maar houd er dan rekening mee dat er reiskosten bovenop het standaard tarief komen. 

 

 

Femke13 kopiëren 477930_523116034416024_427922946_o-1-600x388 instagram1 Anne&Mirjam15 _MG_2995 Arpi12 blog

Reacties

 1. Nina schreef:

  Even een tip: je mag per jaar 2/3 keer (weet niet precies meer) je ov veranderen in week/weekend. Een weekend OV is ook de hele zomer geldig. Dus als je nou je ov veranderd voor de zomer naar weekend, kan je alle weekenden gratis reizen. En na de zomer kan je gewoon weer terug switchen naar week ov. Let wel op dat je maar tussen bepaalde data’s per jaar je week/weekend mag aanpassen. Dit deed ik overigens zelf zo twee jaar geleden, so don’t blame on me als al die regeltjes zijn aangepast haha. Good luck!

 2. Kelly schreef:

  Heel erg leuk! Zowel voor jou als ons :) wij zijn nog druk aan het plannen voor Dubai dus als de bruiloft door gaat hoor je van me ;)

 3. Hanne schreef:

  De titel doet me denken aan het liedje “Veronica” van Gorki :)

 4. Naomi schreef:

  Super leuk, direct ingevuld.!

 5. Anna schreef:

  Wat cool!!!!! Weet alleen niet zo goed wat voor shoot ik zou willen, dus ik heb (nog) niets ingevuld.

 6. Mirthe schreef:

  Mijn moeder wil heel graag een ‘mooie foto van het gezin’ dus ik ga je binnenkort mailen! Voor 16 juli lukt denk ik niet voor ons (eerst heeft mijn zusje school en daarna zijn we op vakantie) maar als je later deze zomer ook tijd hebt betaal ik die reiskosten wel hoor! :)

 7. Angela schreef:

  Ik heb je gemaild, super leuk!

 8. Kim schreef:

  Heel erg leuk!

 9. Linda schreef:

  Oeh, dat is wel heel erg leuk! Ik heb al een fotograaf voor onze bruiloft (25 juli) geregeld, dus even over nadenken wat voor shoot ik zou willen… Het lijkt me wel héél leuk namelijk :)

 10. Sahar schreef:

  Op deze dag heb ik gewacht, perfecte timing!! Ik heb gelijk een formuliertje ingevuld :-)

 11. Super leuke foto’s! En goed idee!

 12. Anouk schreef:

  Lijkt me super leuk, “helaas” heb ik het luxeprobleem dat ik voor een jaar in het buitenland zit.

 13. Laura schreef:

  Leuk! Ik ga het formuliertje even invullen. Ben wel benieuwd hoe duur je bent haha (Ja klinkt een beetje fout but you get the piont)

 14. Denise schreef:

  Super idee!

 15. Carlijn schreef:

  Wat een super leuk idee. Zo kun je hartstikke veel ervaring op doen, maak je mensen blij en kom je dichter bij je camera. Ik heb je een berichtje gestuurd

 16. Maartje schreef:

  Aaah gaaf dit. Ik denk er over na, maar ik weet nu eigenlijk nog niet precies wat ik wil. Verder dan “een mooie foto voor op m’n blog” kom ik nog niet. Ik denk nog even verder!

 17. Nicky schreef:

  Oeh, wat leuk! Ik bezoek je blog al langer (maar reageer nooit) en vind je foto’s prachtig. Het is eigenlijk stiekem zo tof om mooie foto’s te hebben van jezelf en je loved ones, maar ik moet me dan wel even over m’n fotoangst heen zetten. Denk er even over na. Hoe dan ook, heel leuk idee!

 18. Elisa schreef:

  je hebt er een super blogje van gemaakt :) Hopelijk sleep je veel leuke opdrachten binnen :)

 19. Rianne schreef:

  Lijkt me echt super leuk! Ik heb het helaas echt heel druk, zelfs tot die datum, dus ik ga er even goed over nadenken!

 20. Jorien schreef:

  Oh Aline wat leuk! Jammer dat ik het niet een paar weken eerder was, had graag een mooie zwangerschap-shoot gehad. Maarrr nu de baby er is wellicht een ontzettend kitscherige familieshoot? Ik ga er nog even over nadenken…
  Oh en ik woon in Utrecht, zou na 16 juli dan ook evt kunnen?

 21. Laura schreef:

  Ik heb het formuliertje ingevuld hoor! Wij helpen jou aan een nieuwe camera hoor!

 22. Marit schreef:

  Ik heb een berichtje gestuurd hoor! Spannend, haha, als fotograaf sta ik toch veel liever achter de camera. Toch lijkt het me leuk om een mooie foto voor op mijn site te hebben :)

 23. Marleen schreef:

  Leuk idee! Het lijkt me wel heel gaaf om een fotoshoot met mijn verzorgpaard te doen, dus misschien stuur ik nog een berichtje!

 24. Jolanda schreef:

  Wat een super leuk idee! Ik heb helaas geen vrije doordeweekse dag tot 15 juli, anders had ik ook graag foto’s willen laten maken!

 25. Dionne schreef:

  Superleuk! Alleen niet voor mij want ik heb net een huis gekocht dus sparen/hypotheek/keukens etc. Wel jammer want ondanks dat ik dat huis gekocht heb MET EEN FOTOGRAAF heb ik niet zo heel veel leuke foto’s van mezelf. Ik ben niet bepaald zijn muze :(

  Ik vrees dat ik je dus nooit zal ontmoeten, HUILEN.

 26. Heel heel heel heel heel erg gaaf!

 27. […] post ze leuke stukjes en prachtige foto’s in het kader van haar opleiding. Ze heeft nu een leuke actie waarbij ze haar diensten aanbied om mooie foto’s te maken. Dus zoek je nog een goede foto […]

 28. luna-ish schreef:

  Wooooow !!
  Je hebt echt talend voor fotograferen !
  kei gave foto’s

  Keep your work going

  good vibes,

 29. Marije schreef:

  Oef wat jammer! Ik had me vorig jaar meteen opgegeven, omdat ik het toen ook al super tof vond. Maar toen was het door wat miscomunicatie mislukt. Toen dacht ik, dan kan het altijd nog volgend jaar, maar nu kost het meer dan het dubbele?!
  Sorry, maar dat kan ik helaas niet betalen. Erg jammer!

  Alsnog veel plezier deze zomer!
  Groetjes Marije

Laat een reactie achter