Ik dacht dat het wel leuk zou zijn

om jullie even een luchtfoto te laten zien wat ik nu mijn thuis noem. (Spoiler: het is niet het blauwe of gele huis hierboven. Da’s gewoon in m’n allerlievelingste Londen. Want daar was ik ook nog laatst.) M’n huis / thuis is het mooiste gebouw van het dorp. Ik moest natuurlijk even de show stelen met mijn drone. (Lees: ik scheet zeven kleuren in mijn broek toen dat ding zo gigantisch hoog boven het dorp hing.)

DCIM100MEDIADJI_0006.JPG

Droomhuisje he?

Vroeger fungeerde het gebouw als basisschool, nu als kunstcentrum. Een plek waar in de vorige eeuw tientallen kinderen hun onderwijs kregen, daar staat nu mijn bedje. Ik weet mijn eerste dag nog maar al te goed. Ik moest een absurde heuvel op rijden met drie bochten. In de eerste versnelling, anders redde de auto het niet. Nu race ik erbij op alsof ik nooit anders heb gedaan. Het uitzicht wat dan elke keer weer opdoemt is elke dag anders. Ik heb het de afgelopen 3 maanden zien veranderen van herfstig naar lente naar zomer. Drie hondjes rennen me elke keer tegemoet als ik de poort van de tuin open doe, en ik had nog zo gehoopt dat er katten zouden zijn.

En dan volgen nu wat willekeurige leuke dingen

van de laatste tijd.

IMG_2721

Papa kwam langs

en dat was heel fijn. Hij vertelde een anekdote over een zes-jarige Ali die haar vliegertje kwijt raakte tijdens een vakantie op Vlieland. Janken moest ik. Tijdens zijn bezoekje hier in Engeland moest en zou ik even mijn drone vliegen. Natuurlijk kwam er een windvlaag die mijn drone meeslingerde de verte in. Bezorgd maar gierend holde mijn vader erachteraan. De geschiedenis herhaalde zich. (Veel paniek, omslachtig besturen en trilhandjes later kreeg ik ‘m eindelijk aan de grond.)

IMG_1967 copy DW8A4506 copy

Femke kwam langs

en ook dat was heel fijn. We vraten taart terwijl Engeland op zijn gat lag door de Brexit (en plukten een bossie veldbloemen voor de perfecte taartfoto), dronken wijn in onze pyjama’s, stopten onze gezichten vol bij een Indiaas restaurant, deden mijn favoriete rondje Lake District en waren na 3 dagen nog steeds niet uitgeluld. Besties fo’ evah.

IMG_1610 IMG_1584

Als je nog een leuke stad zoekt

in Engeland om te bezoeken, dan is Bristol je place to be. Ik was er een paar weken geleden voor een fotografiefestival (waar de crème de la crème uit de fotografiewereld gewoon super casual rond hing) maar had ook wat vrije uurtjes om rond te wandelen. Ga vooral naar de Clifton Suspension Bridge (aanschouw het uitzicht vanaf deze brug op de foto hierboven) en hang dan ook even rond in de wijk Clifton. ZO LEUK.

IMG_2753

Oh en check m’n drone selfie omg

Heb wel net echt het aller slaapverwekkendste landschap van Engeland uitgekozen in m’n kader. Ik moet eerst even flink oefenen voor ik de wijde wereld in kan zodat ik niet tegen elektriciteitskabels aan crash. Zou vrij jammer zijn. (Drone selfies zijn best confronterend trouwens. Hoi x-benen.)

IMG_2731 copy

Dit vind ik gewoon een leuke foto

in een van mijn favoriete dorpjes hier in de buurt.

En op dit moment

is het middernacht en schijnt de volle maan naar binnen door de deur van m’n kamer, mijmer ik een eind weg over de afgelopen maanden en kan ik maar niet vaak genoeg zeggen (wordt het al saai?) hoe blij ik ben dat ik dit heb gedaan. Dit alles. M’n hoofd loopt over van dingen die ik wil vertellen. Wordt vervolgd.

P.s. Wat vinden jullie van het nieuwe jasje van Paper Boats? :)

Reacties

 1. Janneke schreef:

  Mooi, mooi, mooi en nog een mooi! Alles hé. Foto’s en het nieuwe jasje! <3

 2. Janneke schreef:

  Mooi, mooi, mooi en nog eens mooi! Alles hé. Foto’s en het nieuwe jasje! <3

  1. Aline schreef:

   Hihi thanks! :D

 3. Anna schreef:

  Wat een mooie foto’s! Hoop zelf binnekort een bezoekje te brengen aan Bristol, of waar dan ook in Engeland. Heeft niet voor niets een engel naam ;) Héél cliché… Oh, en je nieuwe lay-out is super tof!

  1. Aline schreef:

   Ooooh leuk!! Veel plezier alvast! Ik was er helaas maar veel te kort dus heb geen tips voor je verder

 4. Anne schreef:

  Jaa Bristol! Ik was ook een beetje verliefd op de Clifton Suspension Bridge. En ben ook een beetje verliefd op die bordeauxrode rok die je draagt op de foto met Femke. Mooi!

  1. Aline schreef:

   (Pssst is gewoon een H&Mmetje :D Super soepele stof en heeel lekker luchtig!)

 5. evelien schreef:

  Wauw wat een mooie foto’s!
  En inderdaad een heel mooi huisje, oh paniek van je droner!
  Liefs, Evelien

  1. Aline schreef:

   Hahaha ik moet giechelen om het woord droner :’)

 6. Vivian schreef:

  Ziet er echt uit als een droom, zo gaaf dat je dit allemaal gewoon doet en meemaakt!

  1. Aline schreef:

   Maar echt! Ik besef soms niet genoeg hoe vet dit allemaal is.

 7. OMG is er een fotografiefestival? Zalig! Fun fact, deze chick hier heeft ook zo’n drama met haar vlieger meegemaakt, haha.

  1. Aline schreef:

   Jaaa joh in overvloed! Bristol was een event gericht op sprekers en verkoop van fotografieboeken maar in Nederland heb je bijvoorbeeld jaarlijks Unseen! In Londen ben ik naar PhotoLonden geweest en zo heb je er nog duuzn’d!

 8. Lottes Anekdotes schreef:

  Dat winkeltje is echt typisch zo’n winkeltje dat ik mij voorstel als ik aan Engeland denk, zo leuk! Het doet me meteen aan Midsomer Murders denken, hahahaha.

  1. Aline schreef:

   Schattig he :D Ik hou zo van de architectuur in die schattige dorpjes! Die serie ken ik trouwens niet maar ik ken nooit wat :’)

 9. Diana schreef:

  Prachtige foto’s en jou verhaaltjes zijn altijd zo leuk om te lezen :)

  1. Aline schreef:

   Leuk om te horen :)!

 10. Iris schreef:

  Aline, werkelijk waar hoor…! Alles wat uit jouw handen komt is prachtig.. je foto’s en videootjes, maar vlak vooral ook je schrijfstijl niet uit. Heel fijn weer dit! Je bent serieus de enige Blogger waarbij ik de moeite neem om de blog op te zoeken zonder een bloglovinlijst door te scrollen haha en waar ik vaak je link intyp in de hoop dat er al weer een update is ;)

  Ps. Supertof die drone!

  1. Aline schreef:

   Ooooo wat lief :D Hoop dat je afgelopen maanden dan niet vaak teleurgesteld werd als je m’n link intypte want er kwam niet zoveel online haha. Dankjewel!! <3

 11. Mylene schreef:

  Goh jeetje, wat ontzettend geweldig is dit zeg. Ik ga er zelf helemaal van dromen. Geweldig geweldig geweldig. En ja, je nieuwe jasje ook!

 12. Madam Elisa schreef:

  Wat super gaaf zeg.
  Ps. nieuw jasje is ook leuk. Vind vooral de kleur heel leuk maar dat verrast je vast niet :D

  1. Aline schreef:

   Hahahaha ik ben zo dom ik dacht echt HUH IK HEB HELEMAAL GEEN NIEUW JASJE WAAR HEEFT ZE T OVER (jasje om aan te trekken dacht ik). Anyway, thanks! :D

 13. Eline schreef:

  Wat een mooie foto’s. Het nieuwe jasje van je blog is echt ontzettend mooi!

 14. Saskia schreef:

  DIE TAARTJES OMG

  1. Aline schreef:

   DIE WAREN ECHT VET LEKKER <3

 15. Maja schreef:

  Heel erg mooi! X

  1. Aline schreef:

   Dankjewel :)

 16. Tamarah schreef:

  Wat een prachtige foto’s zeg! Geweldig! En leuk dat je vader en vriendin langs kwamen, gezelligheid. Ik vind de omgeving van Engeland ook echt super mooi. Ik ben er verliefd op geworden sinds ik naar Engels detectiveseries kijk, vooral die Engelse cottages!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mijn blog via e-mail