Een sentimenteel verhaaltje + introduce yourself!

31 augustus 2013 - Persoonlijk

Mijn blogje bestaat nu 3 maanden. Jep, zo kort! Ik begon nogal impulsief. Ik zei tegen vriendlief: “Ik wil een blog!” Hij begon meteen met ontwerpen, ik was al zeer snel tevreden met het ontwerp en we gooiden de boel online. Klaar om te bloggen. De naam Paperboats heb ik ongeveer twee minuten over nagedacht. Het komt van een van mijn favoriete liedjes van de band Nada Surf.

In het begin was mijn plan om alleen dingen te delen die ik leuk vind en tegenkwam op het internet maar al snel veranderde dit in persoonlijke verhaaltjes. De positieve reacties bleven maar binnen komen en voor ik het wist stond mijn mini blogje te pronken op Last Days of Spring. Normaal ben ik heel nuchter maar op het moment dat ik hier achter kwam rende ik met de iPad door het huis om het aan Thomas te laten zien. Weken later stond ik ineens op Teskuh.nl en nog nooit is mijn blog zo druk bezocht geweest. Ik ging die dag met school naar Düsseldorf dus ik was twee dagen internetloos. Ik kan je vertellen: de twee langste dagen in mijn leven. Ik wilde ZO graag weten hoe mijn blogje er voorstond! Opeens had ik duizenden bezoekers en 200 volgers erbij. C r a z y.

introduceyourself

Nog steeds maakt mijn hart een sprongetje bij elke volger die ik erbij krijg. Dat is geen grapje. Wat ik met dit sentimentele gelul wil zeggen is dat ik het zó enorm leuk vind dat zoveel mensen me zijn gaan volgen. Ik ben het bloggen nog lang niet zat en ik zal jullie nog heul erg lang blijven vervelen met verhaaltjes over fotografie, kringloopvondsten, katten en lekker eten.

Voorheen had ik altijd wel een beetje een idee wie er allemaal meelazen. Nu, met 200 nieuwe volgers erbij ben ik dat even kwijt. Ik vind het leuk om te weten wie jullie zijn, wat jullie hier heeft gebracht en wat jullie bezig houdt. Dus daar heb ik iets op bedacht. (En stiekem een klein beetje afgekeken van Sabine)

Wiebenjij2

Introduce yourself! Laat een comment achter waarin je een klein verhaaltje over jezelf vertelt:

– Wie ben je en hoe oud ben je? Wat zijn je hobby’s?
– Hoe ben je op mijn blog gekomen? Wat vindt je het leukst om te lezen?
– Blog je zelf ook? Zo ja waar gaat je blog over?

Brand los! Ja ook de lurkers! Ik wil weten wie jullie zijn! En vrij reclame maken voor je blog lijkt me ook niet verkeerd, toch?

Reacties

 1. Anna schreef:

  Anna, 19, ik lees en zwem super graag, op je blog gekomen via teske & de leukste stukjes vind ik persoonlijke dingen en je foto’s! die vind ik echt geweldig.

 2. Marthe schreef:

  Marthe en 23 jaar oud, ik lees graag veel blogs en sinds kort die van jouw via Teskuh.nl. Ik vind het leuk om persoonlijke verhaaltjes te lezen en ik deel dezelfde passies als jij namelijk kringloopwinkels afstruinen en fotograferen! Zelf geen blog, niets voor mij!

 3. Dagmar schreef:

  Hoi! Ik ben Dagmar, ik ben 22 en ik studeer Illustration Design aan ArtEZ, Zwolle. Ik vind het heel erg leuk om te tekenen, schrijven, fotograferen, reizen, muziek te luisteren en om concerten te bezoeken :)

  Ik ben op je blog gekomen via de blog van Marlous, Last Days of Spring – ha, wat origineel. En ik volg je nu dus ook want ik vind je blog leuk en grappig. De leukste blogposts vind die over de kringloop, fotografie en persoonlijke dingen. Ik blog zelf ook ja, al een hele poos en ik heb er al een hoop versleten. Ik blog voornamelijk over dingen die ik doe, inspiratie, muziek en persoonlijke dingen!

 4. Margot schreef:

  Margot, 20 jaar, hobby’s zijn schrijven, fotografie, films kijken en af en toe sporten. Ik studeer communicatie aan inholland, maandag begint mijn derde jaar. Ik heb je blog gevonden via Teskuh.nl. Vooral je stukken over forografie vind ik erg leuk en leerzaam. Zelf heb ik sinds een paar weken een blog. Ik blog vooral over dingen die ik doe (zoals m’n vakantie), dingen die ik maak en heel af en toe wat beauty.

 5. Esmée schreef:

  Ik ben Esmée, ik ben 18 jaar. Mijn hobby’s zijn bloggen, shoppen, uitgaan, met vrienden en m’n vriendje afspreken.

  Ik ben geloof ik op jouw blog gekomen door een andere blog, maar ik weet het niet precies meer. Ik vind het vooral leuk, omdat je een eigen stijl hebt. Je plaatst een heel ander soort berichten dan andere bloggers, dat vind ik speciaal.

  Ik heb uiteraard ook een blog. Esmée Lifestyle: http://esmeelifestyle.wordpress.com/ . Mijn blog gaat over lifestyle, dit bevat onder andere beauty en fashion.

 6. Leen Philips schreef:

  Oooh dit is echt supergaaf! Wat leuk dat je dit doet, en gek dat je zo snel zoveel volgers had! Dat heb ik in een volledig jaar nog niet. Maar ik moet zeggen toen ik op je blog kwam was ik ook aangenaam verrast, je wordt van de layout alleen al heel erg vrolijk! En dan nog eens alle leuke posts die erop staan echt tof hoe jij vertelt! :)

  Ik ken je blog nog helemaal niet lang, maar ben je gaan volgen en heb je blog ontdekt door de photochallenge van Sanne & Elisse! (waar ik ook aan meedoe) Benieuwd naar je foto’s dus!

  Maar de bedoeling van dit artikel was iets over mijzelf vertellen zeker? :D Euhm mijn naam is Leen Philips, 19 jaar, blogt nu reeds een jaar zoals eerder gezegd. dit is mijn blog: http://leenphilips.blogspot.be Hobby’s: gitaar spelen, fotograferen.. Ik studeer in Gent (België) en het is er super leuk, ik studeer Project kunstvakken en Plastische opvoeding en ook al is het soms eens erg lastig en zeker nu (9 herexamens) Maar ik blijf ervoor gaan omdat ik het echt graag doe! Alles wat met kunst & cultuur te maken heeft vind ik dus zeer interessant. In het secundair onderwijs heb ik Creatie & Mode gevolgd. Ik kan dus mijn eigen kleren maken maar heb daar nu jammer genoeg helemaal geen tijd meer voor met mijn studie.
  Mocht je nog dingen willen weten, stel maar je vragen.

  Ps. Je blog is geweldig!

  • Leen Philips schreef:

   Sorry voor de lange tekst..

   • Aline schreef:

    Haha daar hoef je geen sorry voor te zeggen, vind ik alleen maar leuk! Jeetje je klinkt echt als een creatieve duizendpoot en je opleiding klinkt ook heel tof, jammer van je 9 herexamens. Ik ga zo je blog even een bezoekje brengen. ^_^ En oja de photochallenge, ik was ‘m alweer bijna vergeten hahaha, het is inmiddels september dus we mogen los. Ben ook benieuwd naar jouw foto’s!

 7. Janine schreef:

  Ik vind jouw blog ook echt gewoon heel erg tof! Goed mijn spam momentje. Ik ben Janine, 21 jaar en een Pabo-studente. Komend jaar ga ik mijn laatste jaar in en ik verheug me er enorm op!
  Mijn hobby’s zijn, lezen, zingen (vals onder de douche), dansen (met de gordijnen dicht) schrijven en praten (waarom zou ik anders juf willen worden :P)
  Ik heb ook een blog en dat is: http://sweetdreams91.wordpress.com deze blog gaat over mijn leven, filosofie en soms komt er een gedicht voorbij.

 8. Femke schreef:

  Hoihoi,

  Ik ben Femke, 18 jaar en ik kom net als jij uit het hoge noorden maar woon nu in het lage zuiden. (En ja ik volg je echt maar ik gebruik mijn bloglovin alleen om te volgen niet om te bloggen).

  Mijn hobbies zijn fotografie, schrijven, kleding, Spaans leren, tweedehandswinkels (is dat een hobby?), muziek luisteren op mijn platenspelertje, knuffelen met mijn lieve vriend en ehm dat soort dingen. Ik studeer op moment op University College Roosevelt in Middelburg en dat doe ik tot nu toe (oke.. ik heb pas 1 week achter de rug) nog graag.

  Ik kwam op je blog via girlscene denk ik, als dat tot de mogelijkheden behoord, anders zou ik het echt niet weten. Ik ‘viel’ meteen voor je schrijfstijl, en aangezien je ook veel dezelfde interesses hebt als ik bleef ik hangen. Sindsdien lees ik je blogjes elke dag trouw en moet ik echt een pruillipje trekken als er een dag geen blog verschijnt :(. Ik vind echt werkelijk alles leuk om te lezen, ik raak ontroerd door je foto’s, maak wekelijks je heerlijke pasta pesto en lach mee met elk heerlijk droog artikeltje dat je schrijft. Ik ben stieken wel een beetje een hele die-hard (en stille ;p) fan.

  Zelf blog ik niet, omdat ik te impulsief ben en dan dingen niet ‘afmaak’ (dus ik maak een blog met 3 posts en dan stop ik). Daarnaast heb ik met mijn huidige studie ook echt geen tijd voor een blog :(.

  Ohja, als je ooit een Kornelis tegenkomt die Fine Art studeert (ook in Utrecht, ook vooral fotograaf), doe hem even de groeten :)

  Ik hoop dat je nog heeeeeeel lang blijft bloggen want ik vind het geweldig.

  Doei.

  • Aline schreef:

   WAT BEN JIJ LIEF! Ik begin echt te stralen van deze comment (de rest ook natuurlijk!). Sorry ik ben helaas nog niet zo’n diehard doorgewinterde blogger dat ik voor elke dag een stukje klaar heb staan. Inspiratie komt en gaat of soms heb ik gewoon geen tijd. Dat is een heel slecht excuus maar mijn streven is wel lekker elke dag te blijven posten. Hoop dat ik het kan combineren met school. En ik zal Kornelis de groetjes doen mocht ik ‘m ooit ontmoeten haha! :D

 9. Annemijn schreef:

  Ah wat superleuk! En al die volgers zijn je helemaal gegund want je blog is echt tof :)

  Ik heet Annemijn (goh) en ik ben 18. Ik kom uit Rotterdam maar ben een paar weken geleden verhuisd naar Utrecht, waar ik taal- en cultuurstudies ga studeren. Hobby’s: schrijven, foto’s maken (durf het geen fotograferen te noemen), piano spelen, gitaar spelen, zingen, tekenen, leuke dingen met vriend(inn)en en ja verder dagenlang achter mn laptopje gekluisterd zitten met leuke series. Jeej!

 10. Janniek schreef:

  Ik ben janniek, 14 jaar & ik ben ook een van die 200 volgers hahaa. Ik heb je blog dus gevonden via teske :). Ik volg jou om je geweldige schrijfstijl, ook al volg ik je nog maar kort, ik heb bijna al je artikels gelezen. Je leukst geschreven artikel vind ik ‘cake voor sukkels’ en dan met name de ingredientenlijst voor ‘sukkels zonder weegschaal’! Helaas heb ik zelf geen blog :(. Liefs Janniek x

 11. Masha schreef:

  Hi, ik ben Masha en ik hou van fotograferen, lezen, koken/bakken en series kijken. Ik heb zelf een blog: http://cupcakesweetheart.wordpress.com. Hier blog ik over alles wat er in mijn leven omgaat, in lijstjes en plaatjes, woorden of liedjes.
  Ik heb je blog gevonden via Last Days of Spring en ik was meteen verliefd! Haha.

 12. Mandy schreef:

  Wat leukkkk! Ik ontdek je blog nu pas. Goede timing!

  Ik ben Mandy, studente communicatie, en ik blog op http://mandyderoo.blogspot.com over reizen, lekker eten, gezondheid en lifestyle. Ik kwam op je blog via Laura (What About Her).

 13. Sophie schreef:

  3 maanden pas! Wat tof van al die volgers en bezoekers :-)!
  Ik ben Sophie, ik studeer MIC met als richting Reclame, Marketing en Communicatie en mijn persoonlijke blog is http://www.sophiedeconingh.nl
  Ik ken je blog denk ik van het Ellegirl forum en ik vind foto’s van je katten stiekem het leukst!

 14. Jana schreef:

  Jana, net 18 jaar geworden. Ik ben op je bog gekomen via last days of spring, en eerlijk gezegd had ik geen idee dat jouw blog nog maar 3 maanden oud was! Ik ben zelf ook net begonnen met bloggen, een beetje hetzelfde idee als jij: ik wil een blog en ik blog over alles wat ik leuk vind! In tegenstelling tot jou heb ik letterlijk nog nul volgers, dus iedereen is welkom haha. tallgirlbigworld.blogspot.com trouwens. Verder hou ik van dansen, lezen, katten, shoppen, fijne blogjes lezen en nog veel meer. Dat was het zo ongeveer haha.

 15. Anne schreef:

  Leuk dat het al zo goed gaat met je blog (: Volgens mij ben ik je gaan volgen toen je op last days of spring stond! Ik ben Anne, 25, werk als communicatiemedewerker en blog op http://www.etalles.nl! Ik schrijf over reizen, sporten&gezond eten, fijne dingen als muziek, films en kringlopen (grooote hobby) en alles wat me gelukkig maakt. En das best veel! En.. Ik vind op jouw blog de foto’s echt geweldig!

 16. Wat leuk!

  Wij zijn Emma, Rosa en Maaike en we zijn net begonnen met bloggen, maar wij vinden het ook al superleuk! Onze site is http://emmarosaenmaaike.blogspot.com. Yay!

 17. Marije schreef:

  Marije, 23 jaar en student ergotherapie. Hobbies zijn fotografie, bakken/koken, sporten en lezen. ik ben op je blog gekomen via de blog van teske en was gelijk fan! Heb in twee dagen al je posts terug gelezen.. kon gewoon niet stoppen! ik vind je humor echt tof :-)

 18. Benthe schreef:

  Ik ben Benthe, 17 jaar oud en ik weet niet meer hoe ik op je blog ben gekomen, wel dat ik hem heel leuk vind :) Ik blog ook, maar ben op dit moment niet zo tevreden omdat het niet echt een thema heeft en ik hem zelf gewoon saai vind. Ja.

 19. Isabel schreef:

  Hoi! :) Ik ben Isabel, ik ben 14 jaar en mijn hobby’s zijn fotografie & film, bloggen/schrijven, tekenen, lezen en heel veel anderen dingen :) Ik ben op jouw blog gekomen door Teskuh.nl en ik vind het gewoon erg fijn om te lezen, de onderwerpen zijn leuk en interessant voor mij en je lijkt me een hele leuke meid! :) Ik heb, zoals je bij mijn hobby’s gelezen hebt, zelf ook een blog genaamd Iesabell. De naam zegt het al, het gaat over mij. Het is een vrij persoonlijke lifestyle-ish blog met veel beauty en een beetje fashion. Het is niet echt een standaard beautyblog die alleen over beauty gaat, daar heb ik te veel hobby’s voor ;)

  Liefs!

 20. Nene schreef:

  Lurker meldt zich! Ook via teske je blog gevonden en heul veul posts achter elkaar gelezen. Nu heb ik mezelf maar op rantsoen gezet, wil niet dat het “op” is… en ik volg je op bloglovin’. Je schrijfstijl is zo leuk, verhalen over de poekies zijn tha best. Hier namelijk nog een poezemama. Leeftijd 34, al geloof ik dat zelf nog niet helemaal, voel me nog zeker tien jaar jonger. Huis, tuin, vriend en katten dus. Hobby’s? tsja al een paar jaar niet meer, klushuis… ooit komt het af, tot die tijd zijn blogs fijne afleiding, ga zo door please!

 21. lisette schreef:

  leuke dat je dit vraagt! ik ben Lisette, 16 jaar en volg je blog nog maar net, maar vond hem gelijk leuk! Ik vond hem via teske. Ik speel gitaar, en hou van muziek, en hmm vanalles een beetje :) Ik zou ook graag kleding willen maken maar ik zou niet weten hoe ik moet beginnen (geen idee waarom dat erbij moet haha) Ik zit in vwo 5 en blog niet, maar ik vind het wel altijd leuk om ze te lezen!

  • Aline schreef:

   Oh ik zou ook ZO graag mijn eigen kleding willen kunnen maken, vooral omdat ik soms echt een onmogelijk figuur heb. Helaas heb ik geen talent op dat gebied. :(

 22. Farah schreef:

  Leutig!
  Ik ben Farah, bijna jarig en dan word ik alweer 23. Werk parttime in de gehandicaptenzorg. Aangezien eten en praten over eten mijn favoriete hobbies zijn, ben ik ik een foodblog begonnen!
  Ik ken jouw blog vanaf het begin :D. Je vroeg volgens mij tips op het ellegirl forum! :)

  Ik vind het leuk om te lezen hoe je probeert een lifestyle als blogger na te streven ;)

 23. Brechtje schreef:

  Wauw dat je blog zo snel is gegroeid zeg! Ik ben Brechtje, en ben (net zoals veel anderen zo te lezen) hier gekomen via Teske.

  Ik blog ook, op http://www.bybrechtje.nl, ben net 17 geworden, ga volgende week naar 6vwo, en dat was het wel! Ik blog over van alles wat ik leuk vind en af en toe ook wat beauty en fashion. :)

 24. LNNK schreef:

  Altijd leuk zulke blogs :) Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meer precies weet hoe ik op je blog ben gekomen, maar ik vind dat je een leuke blog hebt.

  Ik ben Lonneke, blog al een aantal jaren met veel plezier. Ik hou van foto’s maken, reizen en lekker creatie bezig zijn.

 25. Merel schreef:

  – Wie ben je en hoe oud ben je? Wat zijn je hobby’s?
  – Hoe ben je op mijn blog gekomen? Wat vindt je het leukst om te lezen?
  – Blog je zelf ook? Zo ja waar gaat je blog over?

  Hey hoi! Ik ben Merel en ik ben 17 jaar. Ik las over je blog op Teskuh.nl en na een paar minuten was ik eigenlijk al verkocht. Ik vind je blog echt heel leuk en ook de manier waarop je schrijft spreekt me erg aan! Ik zelf houd van schrijven en ben eigenlijk hierom een blog begonnen. Op mijn blog schrijf ik over mijn dagelijks leven, er zit geen vaste regelmaat in mijn posts. Wanneer ik zin heb om te bloggen, blog ik. Wanneer ik dat niet heb, dan zet ik mijn blog even de tweede plek. Ik houd ook erg van fotograferen, hier post ik ook vaak over. Dit is ook het onderwerp op jouw blog wat ik het leukst vind om over te lezen!

 26. Joanne schreef:

  Nou om maar meteen met de deur in je reacties te vallen. Ik ben Joanne en 21 jaar. Ik hou erg van foto’s maken, lezen, tekenen en toneel spelen. Ik begon met je blog te lezen sinds nu ongeveer twee weken geleden. Via bloglovin kwam zag ik een paar namen staan, ik vond het wel leuk en klikte bij mensen gewoon op volg. Nou bij sommige kreeg ik spijt, maar bij jouw blog stopte ik niet en ging ik gewoon door. Ik heb geen blog, ik begon eraan maar hield het niet bij. Verschillende redenen maar nu ik alles zo lees ben ik ook blij dat ik niet door gegaan ben. Mijn stukjes waren niet interessant genoeg.
  Ik wil je ieder geval nog veel plezier, succes, leuke tijden en een mooie blog toewensen. Groetjes Joanne.

  Good luck!!

 27. Katrien schreef:

  Katrien, 24 jaar. Ik ben op je blog gekomen via Bloglovin. Zelf ben ik net een blog begonnen over fotografie, voornamelijk concert- en macrofotografie EN koken want ik hou van koken. Dit is mijn blog: http://florefien.blogspot.be/
  Ik ga je zeker blijven volgen!

  Groetjes,

  Katrien

 28. Ine schreef:

  Zo gek dat je na drie maand al zo veel volgers hebt!! Mijn blog bestaat bijna een jaar, maar zo veel volgers heb ik niet ;) Proficiat meid!!
  Euh ja nu over mezelf :) ik ben Ine, 16 jaar en woon in België. Mijn hobby’s zijn bloggen, leren naaien, fotograferen en dat is het zo een beetje :p Op mijn blog geef ik mijn lezers af en toe een blik op mijn outfits, mijn reizen en mijn dagelijkse leven. Maar eigenlijk schrijf ik over alles wat ik leuk vind, want ik vind het het belangrijk om je lezers te inspireren maar vooral een lach op het gezicht van je lezers te toveren.
  Hoe ik op je blog gekomen ben? Eerlijk gezegd heb ik daar geen idee meer van, maar dat was nog niet zo lang geleden. Ik werd onmiddellijk verliefd (je weet wel wat ik bedoel ;)) op je foto’s en je schrijfstijl.Keep on going!! Liefs Ine

 29. Marlous schreef:

  Haha leuk zijn al die bezoekers he! Ben blij dat ik daar een beetje aan heb meegedragen (verdiend hoor!). Ik lees je blog graag (en probeer ook af en toe te reageren, sorry ik ben een lurker).
  Zelf doe ik ook af en toe van dit soort artikeltjes want met al die bezoekers vraag je je soms af waar al die mensen vandaan komen??
  Mij ken je vast al een beetje maar kort en bondig dan: 21 jarige Nijmeegse wonende te Utrecht, levensgenieter, 1e jaars CIW aan UU (je mag zelf de afkortingen googlen ;-)) en het lijkt me leuk om eens een af te spreken in Utrecht. Dan combineren we waar we goed in zijn (jij kringlopen afstruinen en ik biertjes drinken in de zon (maar dat kun jij vast ook goed)).

 30. Anneloes schreef:

  Ik ben Anneloes en ik ben 21 jaar. Ik studeer geschiedenis (ook in Utrecht!), doe aan yoga en ben gek op mijn twee cavia’s Julius en Augustus. Ik kwam op je blog dankzij Teske en daardoor ben je nu de derde blog die ik dagelijks even bekijk.

 31. Nem schreef:

  Je weet al wie ik ben! Maargoed, ik dacht ook dat ik 3 maanden bestond maar ik begon 20 juni dus eigenlijk nog maar 2 :( en ben net als jij blij met elke nieuwe volger en elke lieve reactie!

 32. Mirthe schreef:

  Hoi! Ik ken je echt nog maar net een paar dagen – het internet gaat altijd een beetje langs me heen in de zomer en je blogt dus nog maar heel kort. Had ik echt niet verwacht, want je blog ziet er zo professioneel uit qua stukjes en design en foto’s en aantal volgers (ik heb geloof ik net 10% van jouw volgers, ook al ben ik al wel een jaar bezig – oké, ik deed met een blogpauze van een half jaar dus het is volledig mijn eigen schuld, haha, maar toch hè.) Maargoed, ik heb inmiddels heel veel stukjes teruggelezen en ik vind je blog heel leuk!

  – Wie ben je en hoe oud ben je? Wat zijn je hobby’s?
  Ik ben Mirthe, 17 jaar oud, eindexamenjaarscholier en ik vind alles leuk zo ongeveer – lomography, muziek maken / luisteren / live zien, creatief bezig zijn, taarten bakken, vrijwilligerswerk doen, noem maar op.

  – Hoe ben je op mijn blog gekomen? Wat vindt je het leukst om te lezen?
  Via Maartje Leah’s blog in haar Liebster Award post. En qua posts lees ik alles graag, vanwege je schrijfstijl en je suuupermooie foto’s.

  – Blog je zelf ook? Zo ja waar gaat je blog over?
  Yup! Mijn blog gaat over reizen, analoge fotografie, creativiteit en alles waarvan ik vrolijk wordt met een vleugje idealisme – over hoe je op een leuke manier iets kunt doen voor ‘een betere wereld’. Shit, wat klinkt dit cliché haha, maar ik ben er heel enthousiast over en ik hoop dat dat ook overkomt op iedereen die het leest!

 33. Jana Vmh schreef:

  Wie ben je en hoe oud ben je? Wat zijn je hobby’s?
  Hey ik ben Jana en ben 20 jaar oud. Mijn hobby’s zijn muziek, lezen, veel tijd spenderen met mijn vriend en sinds kort ook wat experimenteren met mijn nieuwe Canon. En ja bloggen mag ik natuurlijk niet vergeten :)

  – Hoe ben je op mijn blog gekomen? Wat vindt je het leukst om te lezen?
  Ik ben op je blog gekomen door gewoon wat te surfen, heel random dus eigenlijk! En ik vind heel veel leuk om te lezen maar het allertofst vind ik je foto’s om naar te kijken. Daar droom ik echt bij weg.

  – Blog je zelf ook? Zo ja waar gaat je blog over?
  Ik blog reeds 2 maand. Mijn blog gaat over lifestyle en beauty maar ik ben nog mijn weg aan het zoeken :)
  Voor moest je een kijkje willen nemen geef ik hier het adres: http://www.beyoutifool.wordpress.com :)

 34. Mariette schreef:

  Ik ben Mariette en ben 17 jaar oud. Mijn hobby’s zijn bloggen, fotograferen, dansen, afspreken met vriendinnen en gewoon de dingen die een normaal meisje leuk vind :). Ik ben op je blog gekomen door Teske haar blog en ben echt blij met dat artikel. Super leuke blog heb je! Je foto’s zijn mijn favoriete dingen van jou. Wauw. Ik blog bijna twee jaar op Fashion by Mariette, http://www.fashionbymariette.blogspot.com.

  Ga zo door!

  Liefs, Mariette

 35. Anne schreef:

  haaaii ik ben Anne ik ben 13 jaar
  ik dans graag en kijk heel veel video’s op youtube, en ik vind t leuk om gewoon met mn vriendinnen af te spreke.
  Ik ben op jou blog gekomen via teske, en het leukste aan jou blog vind ik van die persoonlijke dingen :)
  xx

 36. Jennifer schreef:

  Hee Hee, ik ben Jennifer 25 jaar oud. Mijn hobbies zijn fotografie, kringloopwinkels, het wereld wijde web, mijn konijnen, klussen, en vooral niet stilzitten. Verder ben ik getroffen door de recessie en daardoor werkloos.

  Ik heb geen flauw idee meer hoe ik op je blog verzeild ben geraakt. Volgensmij door een comment van jou op iemand anders zijn blog. Ik heb verder ook niet echt een specifiek onderwerp wat ik het liefst lees op je blog. Vind dat je leuk schrijft, dus dan lees ik alles haha.

 37. Nagini schreef:

  Hoi! Ik ben 24 en ik ken je via EGF. Ik vind je persoonlijke verhalen het leukst om te lezen.

 38. Pam schreef:

  Hoi! Ik ben Pam en ik ben 16 jaar. Ik hou van schrijven, foto’s maken en van muziek!
  Ik ken je blog via Teske en ik vind hem geweldig! Je foto’s zijn ook supermooi.
  Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met bloggen want je bent een van mijn favoriete blogs geworden.
  Xxxx Pam

 39. Marlou schreef:

  Hoi ik ben Marlou, nog even 23 en woon net een dag in Haarlem, waar ik morgen begin met mijn stage bij een heel fijn (reis)tijdschrift! Ik kwam hier denk ik ook via Marlous, geniet tot nu toe van (bijna) al je blogs (ik ben geen hardloopfan, that’s why ;)) en vind vooral je foto’s ook prachtig.

  Zelf blog ik op marloureist.blogspot.com over reizen, en is confettitussenjetenen.blogspot.com mijn “fotodump”, met meer over mijn leven en persoonlijke dingen :)

  Fijne zondag!

 40. Aimée schreef:

  Hey hallo!
  Ik ben Aimée 15 jaar en ik schrijf en lees veul!
  3 maanden pas? Ik heb mijn blog al meer dan een jaar en het is nog steeds een zeer doden boel, toont duidelijk aan dat je talent hebt!
  Liefs,xxx

 41. Jacolien schreef:

  Ik wist helemaal niet dat je nog maar 3 maanden bezig was!?! Wat leuk dat je al zoveel lezers hebt dan, gefeliciteerd!
  Ik ben Jacolien, ben 26 jaar. Mijn hobbies zijn creatief zijn, bloggen, lezen en muziek maken.
  Ik lees je blog sinds kort, nadat ik je heb ontdekt via Last Day of Spring. Ik weet nog niet wat ik het leukste vind, tot nu toe lees ik alles met plezier. :)
  Ik heb zelf een blog waar ik allerlei dingen deel die ik leuk of mooi vindt, of dingen die ik zelf gemaakt heb. Momenteel begin ik ook aan de laatste maand van mijn 365 dagen project waarbij ik elke dag een foto maak en deel op m’n blog. Kom gerust een keer kijken!

 42. Kimberly schreef:

  Ik ben Kimberly en ben 19 jaar oud. Ik heb eigenlijk veel hobby’s maar ik doe niet alles altijd en tegelijkertijd. Mijn grootste hobby’s zijn vooral bloggen, lezen en Muis (mijn kat) vervelen met mijn aandacht.

  Ik kwam ineens op je blog terrect, geen idee meer hoe, maar ik vind je blog geweldig. Vooral je persoonlijke blogs en dingen waar je je mening op geeft. Ook vind ik je foto’s vaak heel tof! Ik hoop ook dat je nog lang niet stopt! Ik heb zelf ook een blogje, die gaat over heel veel dingen eigenlijk, ik post alles wat ik leuk vind, en wat ik niet leuk vind plaats ik niet haha

 43. Marieke schreef:

  Wauw, ik wist niet dat je nog maar zo kort bestond! Wat knap dat je dan al zoveel bezoekers hebt! Ik ben Marieke (21) en ik blog al een aantal jaren op Mariekevanwoesik.nl over mijn Bucket List.

 44. luthien schreef:

  Wow! Nog maar drie maanden, das nog helemaal niet lang! Maar wel heel tof :) vind je blog ook heel erg tof! Ik had je blog gevonden via the last days of spring.

  Ik (27, een jaar geleden naar de UK verhuisd) blog zelf ook op http://www.luthien.org en dan vooral over zoveel mogelijk creatieve dingen. Veel foto’s ook (nog steeds zoekende naar mijn eigen stijl) en heb nogal iets voor analoge cameras (canon AE-1 <3!). xx

 45. tineke schreef:

  Hoi! Ik volg je inmiddels een paar weken, denk ik. Ik geloof dat ik via via op je blog terecht ben gekomen, en sindsdien volg ik je met bloglovin’ :) Ik ben tineke, 22 jaar. Woon samen met mijn vriend en kindje (=kater) in een appartementje in Leeuwarden en begin morgen met mijn laatste jaar van de opleiding communicatie. Ik vind je blogjes heerlijk om te lezen, en vind je foto’s echt fantastisch! Keep it up :)

 46. Manya schreef:

  Leuk verhaaltje om te lezen, en super goed dat je zo snel ‘groot geworden’ bent :)
  Ik volg je nu ook een paar weken en vind het leuk om te lezen wat je allemaal schrijft, weet niet meer precies hoe ik bij je blog terecht ben gekomen, misschien via ellegirl?
  Maar ik ben dus Manya, 23 jaar en woon nu 5 jaar Groningen. En doe sinds een paar weken ook een blog-poging op http://www.sweetmorningsunshine.wordpress.com :) Verder studeer ik en sport ik veel. En ik hou van muziek luisteren, heel veel.
  Anyway, succes nog en ga zo door!

 47. Minifilosoof schreef:

  Ik heet “Lin de”, met een spatie. Meer over mezelf kan je hier (= http://www.minifilosoof.be/over-mij/ ) lezen.

  Ik ben op je blog terecht gekomen via Teske. Al je blogberichten lees ik graag.

  Zoals aan bovenstaande link te merken is, heb ik een blog, http://www.minifilosoof.be genaamd. Voornamelijk blog ik over filosofie en boeken met af en toe ook eens een tag ertussen.

 48. loes schreef:

  Hoi :)
  Ik kom hier via teskuh.nl
  Ik zag het artikel, en ik koos jouw blog om naar te kijken, die klonk het leukst !
  Ik vind tot nu toe alles leuk !
  Maar vooral dat dit blog heel anders is dan al die blogs over mode.
  En je maakt mooie foto’s! !!
  Ik ben zelf 12 jaar, en ik blog over mode enzo, eigenlijk. ..
  Ik moet nog wel veel leren, ben nog niet zo professioneel :)

 49. Ilona schreef:

  Hoi hoi!

  Ik ben Ilona, 22 jaar. Ik studeer toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zal morgen beginnen aan mijn laatste jaar.

  Wat ik heel tof aan jouw blog vind is de herkenbaarheid en de kwetsbaarheid waarmee je schrijft. Ik ben een echte lurker, maar jij krijgt mij wel zo ver om te reageren haha.

  Ik heb zelf geen blog, maar ben bij jouw blog gekomen via teskuh.nl.

 50. Iris schreef:

  Heel leuk idee! Ik kom ook via Teskuh.nl en het leukste om te lezen vind ik de persoonlijke artikelen en over katten (Ik hou van katten :)).

  Ik ben Iris en ik ben 21 jaar. Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, tekenen, schrijven, fietsen/wandelen/dansen en series kijken.

  Ik blog zelf ook (weer) sinds een aantal dagen. Mijn blog gaat over persoonlijke dingen, maar ik moet nog even zoeken welke kant ik precies op wil met mijn blog.

 51. esther schreef:

  esther, 17, een lurker die soms uitzonderingen maakt.
  via teske ben ik op je blog gekomen, en sindsdien hou ik hem in de gaten omdat ik gefascineerd ben door je unieke persoonlijkheid en uitstraling. bescheiden, maar wel met een eigen stijl en mening. heerlijk vind ik dat. ik vind je tweedehands-spulletjes-obsessie zó leuk! dat zijn mijn favoriete artikelen om te lezen.
  ik blog niet. ik ben er wel eens mee begonnen, maar ja, waar moet je dan over schrijven….

 52. Femke schreef:

  Femke, 23 jaar. Hobbies zijn hardlopen (HAHAHA), bloggen/schrijven en Floortje knuffelen(pesten). <3 Ik weet niet eens meer hoe ik op jouw blog terecht ben gekomen, maar je blog maakte wel direct indruk dus toen ben ik blijven hangen. Ik vind de afwisseling en balans tussen heel erg mooie persoonlijke stukken en je nieuwste (tweedehands) aanwinsten, (grappige) stukken over poekies en fotografie heel erg fijn. Ook leuk dat je altijd je eigen foto's erbij zet. Is als fotografe niet heel gek natuurlijk, maar dat maakt het wel een stukje.. persoonlijker. Ofzoiets.

 53. Anke schreef:

  Nou vooruit, deze lurker laat ook eventjes iets van zich horen ;) Anke, 26, en ik kwam jouw linkje (ook al lurkend) op het egf tegen. Persoonlijke stukjes vind ik altijd wel leuk om te lezen. Ik blog zelf ook, eerst persoonlijker en nu meer over boeken, films, daytrips, musea bezoekjes, etc. Iets minder persoonlijk (al mis ik zulke stukjes typen soms wel, dus wie weet, ooit) maar voor nu dus wel dingen die ik doe/bekijk/lees. Al staat het vanwege werk, stage, solliciteren en af en toe een (online) cursusje de laatste tijd even op een wat lager pitje.

 54. Francine schreef:

  Francine, 14 jaar, ik hou van buiten zijn en dingen zien, ontdekken, koken/bakken, fotografie vind ik echt heel mooi om te zien en ik deel de liefde voor katten, ik heb er thuis 6 :). ik kwam via teske op je blog en ik vond je fotografie zo mooi en ook dat je zo van tweedehands houd :D ik was meteen om en neem bijna elke dag wel even een kijkje.

 55. Anouk schreef:

  Nog een lurker die reageert! Ik ben Anouk, 23 jaar en ben hier terecht gekomen via teskuh.nl. Ik vind persoonlijke stukjes het leukst om te lezen. Ik blog zelf niet.

 56. Miranda schreef:

  Hi! Ik ben Miranda, 23 jaar en ik ben ook een ‘Blogger’. Dit schrijf ik tussen haakjes omdat het nog niet helemaal loopt zoals ik het wil. Ik ben altijd wel op zoek naar leuke persoonlijke blogs en zo kwam ik ook bij jou terecht.
  Mijn hobby is Geocaching en daar gaat dan ook mijn blog over. Veder hou ik van natuur, koken en katten. Dat zou ik ook graag in mijn blog laten terug komen maar dat werkt tot nu toe nog niet echt.Ik hoop dat je ook eens een kijkje op mijn blog neemt.
  Ik wens jou veel succes met bloggen en gefeliciteerd met al je volgers!

  • Aline schreef:

   Uiteraard bekijk ik je blog eventjes! Ik bezoek bijna elke blog van iedereen die een comment achterlaat dus vandaag ben ik wel even zoet met al die comments :) Geocaching lijkt me echt heel tof trouwens!

 57. Maaike schreef:

  – Wie ben je en hoe oud ben je? Wat zijn je hobby’s?
  Maaike, 18 jaar, topsportster in schaatsen
  – Hoe ben je op mijn blog gekomen? Wat vindt je het leukst om te lezen?
  Via teskuh.nl, kringloophauls en outfit of the days
  – Blog je zelf ook? Zo ja waar gaat je blog over?
  Nop

 58. Sam schreef:

  Hallo :)
  Ik ben Sam en ben 15 jaar, ik ben gek op schilderen, foto’s maken en bewerken. Ik ben één van die 200 volgers en die hierop je site kwam door Teske. Ik vind het allerleukste op je blog; je foto’s en je schrijfmanier. Ik heb weinig blogs gelezen die net zo schrijven als jij, en ik vind jou manier erg prettig. Ikzelf heb geen blog maar ik lees er wel veel haha :).
  Groetjes Sam

 59. Marjolein schreef:

  Wow, echt nog maar drie maanden? ik vind je layout geweldig en alles ziet er al zo professioneel uit joh :D top!
  Ik ben Marjolein, 17 jaar en ik houd van bloggen, creatief bezig zijn met bijvoorbeeld mijn quotesbook of stijlboek, dwarsfluit spelen, films kijken, mode, etc. Ik ben op je blog gekomen doordat Floor (mijn medeblogster) het ineens over je blog en layout had, dus ben ik een kijkje gaan nemen en blijven hangen. Ik vind tot nu toe alles leuk, maar ik volg je nog niet lang genoeg om dat precies te weten. En ja, ik blog zelf ook :D het gaat over alles wat we leuk vinden zoals mode, fotografie, lifestyle en make-up.

  • Aline schreef:

   Wat leuk, dwarsfluit! Dat heb ik zelf echt 8 jaar gedaan ofzo. Mis het soms wel. Had een tijdje geleden weer een dwarsfluit in handen en ben het nog steeds niet verleerd maar geef laatste tijd meer voorkeur aan piano spelen :)

 60. Brenda schreef:

  Hoi! Ik ben Brenda, 19 jaar oud en ik heb echt een passie voor schrijven. En voor lezen haha.
  Ik ben hier terecht gekomen omdat ik zelf nog niet zo lang geleden aan het bloggen geslagen ben. Via via kwam ik op bloglovin terecht en via de suggesties ben ik hier terecht gekomen. Echt een super leuke blog, Aline! Ik lig regelmatig echt in een scheur hahaha!

  Zoals ik al zei blog ik zelf ook. Ik blog over echt hele dagelijkse dingen, maar dan mijn eigen interpretatie ervan. Het zijn stukken tekst over bijvoorbeeld mijn haat aan kamperen, dat ik er van overtuigd ben dat Candy Crush Saga geprogrammeerd is door satanisten en dat er laatst een ronde haarborstel onverbiddelijk vast zat in mijn haar. Ik zal het leuk vinden als je eens een kijkje nam

  brendje.nl

 61. Eline schreef:

  – Wie ben je en hoe oud ben je? Wat zijn je hobby’s?
  Mijn naam is Eline, 21 jaar en ik spendeer mijn tijd het liefst door aan de kaai te zitten, met een lekker glaasje wijn en leuk gezelschap. Verder hou ik van festivals, uitgaan en dansen en winkelen; Zoals de meeste meisjes van mijn leeftijd veronderstel ik? Meer apartere dingen: ik hou van met de trein reizen, ik heb de vreselijke drang om enkel op de witte strepen van het zebrapad te lopen en ik ben verslaafd aan smoothies.

  – Hoe ben je op mijn blog gekomen? Wat vindt je het leukst om te lezen?
  Via het EGF natuurlijk. En al je artikels over poekies natuurlijk. Ik ben een katten fanaat! Heb hier zelf twee deugenieten rondlopen.

  – Blog je zelf ook? Zo ja waar gaat je blog over?
  Ja! Voornamelijk gezever over mijn visie op bepaalde dingen, maar volgens vrienden leest het grappig. Achja, ik doe het voor mezelf en vind het leuk, dat is wat telt!

 62. Geertrui schreef:

  Ik ben geertrui, 14 jaar, ik zwem en zit bij de scouts & ik hou van chocolade :D
  ik ben op je blog terecht gekomen via teskuh.
  Ik vind het super leuk om je artikeltjes te lezen, je schrijft over leuke dingen en je geeft altijd een grappige draai aan je artikeltjes! Jouw blog is mijn favoriet.

 63. ellen schreef:

  Zo tof dat je blog nu al zo veel bezoekers heeft :)

  – Wie ben je en hoe oud ben je? Wat zijn je hobby’s? Ik ben Ellen, 18 jaren jong en mijn hobby’s zijn wandelen met m’n hondje, bloggen, fotograferen en van elke dag het beste maken! Alhoewel.. dat is niet echt een hobby te noemen haha. Vines bekijken vind ik ook erg leuk.

  – Hoe ben je op mijn blog gekomen? Wat vindt je het leukst om te lezen? Ik ben op je blog gekomen via Sabine Metz’ haar blog. Ik vind de persoonlijkheid in je posts erg leuk, en de manier waarop je schrijft!

  – Blog je zelf ook? Zo ja waar gaat je blog over? Ja! (www.ellenvanlent.blogspot.nl) heel cheeky over mijn eigen boeiende leven. Ook probeer ik zo veel mogelijk over fotografie te schrijven maar dat lukt me niet echt haha.
  X

 64. Nanda schreef:

  Ik ben Nanda, 23 jaar. Mijn hobbies zijn eten (haha ja echt, ik houuuuu van eten) en hardlopen om al het eten er weer af te krijgen, fotograferen en reizen. Al doe ik dat laatste te weinig, want er is ook geld voor nodig he.

  Ik ben via via op je blog terecht gekomen, voor voordat deze op The Last days of spring stond. :)

  En mijn blog is http://lifesaphotograph.wordpress.com
  Deze blog ben ik ooit begonnen als stok achter de deur om te blijven fotograferen maar ondertussen gaat t over veel meer dingen dan alleen dat.

 65. Anne schreef:

  Ik ben Anne, 15 jaar. Mijn hobbies zijn muziek en fotografie, dat was ook de reden waarom ik op je blog terecht kwam. Ik was een beetje aan het rond neuzen op internet, en toen kwam ik op jou blog terecht. Het leukst vind ik de stukjes over fotografie, of de stukjes met veel foto’s, je maakt namelijk echt prachtige plaatjes! Ook de stukjes over tweedehands kleding vind ik leuk (ik ben namelijk ook een sucker voor goedkope shit).
  Zelf blog ik niet, ik hou het bij bloggen lezen (:

 66. Nikki schreef:

  Hoi Aline! Ik ben Nikki 23 jaar. Ik volg je blog via Teskuh. Meestal blijf ik niet hangen, maar jij bent zo heerlijk ‘gewoon’ en ontzettend grappig. Ik ben ook gek op fotografie. Daarnaast schrijf ik graag, ontwerp ik, ben ik gek op muziek enzovoorts enzovoorts.
  Toen ik een jaar of 9 was heb ik mezelf HTML aangeleerd. Ik ben dus altijd al druk bezig geweest op het web. Sinds kort ben ik een blog begonnen met drie vriendinnnen. Daarnaast heb ik gewoon m’n eigen website waar ik mijn maaksels toon (ik volg de opleiding Communication & Media Design). Oja… Ik woon ook in Utrecht! De allermooiste stad van Nederland.
  Succes met je blog!

  • Aline schreef:

   Heuuu Utrecht! Ik ben het nog onwijs aan het verkennen dus als je iemand ziet die erbij loopt als een tourist met haar kop in de lucht alles aan het bekijken of verward om zich heen kijkt in alle chaos: that’s me!

 67. Maaike schreef:

  Hoi! Ik ben Maaike, 20 jaar oud. Ik heb eigenlijk geen idee hoe ik bij je blog terecht ben gekomen, ik weet alleen dat ik hem al volgde voordat hij op de blog van Marlous terecht kwam :)
  Mijn hobby’s zijn paardrijden, wielrennen, fotograferen, bloggen, tekenen en muziekjes luisteren (en stiekem ook wel rondstruinen in verschillende winkeltjes maar dat geef ik liever niet toe). Veel hobby’s dus :) Waardoor ik ook soms wel niet evenveel tijd aan alles kan besteden als ik zou willen.
  Eigenlijk vind ik alles wat je schrijft leuk :) Gewoon door de manier waarop je schrijft.
  Ik blog op athousanddandelions.blogspot.com. Over van alles en nog wat maar vooral over de dingen die ik leuk vind. Wat dus nogal wat is :)

  Liefs, Maaike

 68. Liesbeth schreef:

  Hey, wat een leuk idee!
  Ik ben Liesbeth, 30 jaar, architecte, echtgenote en mama van een zoontje, blogger sinds een jaar of 2.
  Mijn blog is een verzamelplaats van inspiratie voor mij, en hopelijk ook voor anderen.
  En ik ben dus ook één van die 200 die je erbij kreeg via Teskuh.nl. Wat wel grappig is, want ik lees de blog van Teskuh niet eens. Ik was even op zoek naar wat nieuwe blogs om te ontdekken, kwam bij de populaire blogposts op bloglovin bij Teskuh terecht en zo meteen bij jou… En fotografie interesseert me ook heel erg, dus ben ik blijven hangen. Mooie blog en veel succes met je studies! Hopelijk zien we er hier wat van…

 69. Sophie schreef:

  Ik ben Sophie, 15 jaar oud en net als 200 anderen via Teske bij jou gekomen :). Ik vind je blog leuk omdat je alleen over lifestyle praat en niet over beauty en je leuke schrijfstyle! Ik zit zelf in 4havo en als sport ben ik een keeper met Hockey. Succes met je blog!!

 70. Sylvia schreef:

  Sylvia, 23 jaar, rechtenstudente aan Tilburg University. Ik ben schrijfster, redacteur, freelance copywriter & tekstcorrector en bakkershulpje. Ik houd ontiegelijk veel van mijn vrienden, familie en kat Chuck en speel graag gitaar en bezoek het theater. Hoe ik je blog heb ontdekt weet ik eigenlijk niet meer, maar ik kom nog steeds graag langs ;) Ik blog zelf op http://www.sylviakuijsten.com (na Heel Veel andere blogs te hebben gehad) over het studentenleven en de kleine dingen die het leven mooier maken :)

 71. Nienkejolien schreef:

  Nienke, 20, student. Hoe ik op je blog ben gekomen weet ik niet meer precies, ik denk via Teske. Je blog is erg leuk, vooral de manier waarop je schrijft! Mijn blog is http://foreverstrawberryfields.wordpress.com/

 72. Laura schreef:

  Ai…. Ik voel me opeens oud (32)! ;)

  Kom hier – denk ik – via Laura (dagdromend.nl). Ben zelf werkzaam binnen een grote online uitgever en heb daarnaast mijn eigen fotografie bedrijf. Stiekem heb ik nog een website, http://www.likeandlove.nl en daarnaast mijn privé blog (www.laurapics.nl). En ik ben een bezig bijtje! (Joh)

  Dol op fotograferen, lezen, uit eten gaan, ons konijn, reizen en… Ach teveel!

 73. Vera schreef:

  Hey, ik ben Vera en ik ben 14 jaar. Mijn hobby’s zijn sporten (korfbal), lezen, lekker eten en blogs volgen.
  Ik heb je blog gevonden door teskuh.nl en ik vind je humor heel leuk en ook de onderwerpen waar je over schrijft.

 74. Kimberly schreef:

  Hoi! Ik ben Kimberly, 21 jaar en ik hou van schrijven, make-up, winkelen, films kijken, op vakantie gaan, vliegen, bakken en koken.
  Ik ben op je blog gekomen door het EGF! Het leukste vind ik.. alles. :) Ik wil gaan bloggen over lifestyle/beauty/fashion/fotografie.

 75. Lotte schreef:

  Jeetje, drie maanden bezig en dan al zoveel volgers! Al maakt je blog ook wel de indruk dat je al jaaaren bezig bent, en dat is positief bedoeld. ;) Geen idee meer hoe ik op je blog verzeild ben geraakt, waarschijnlijk via via. Zelf ben ik nu een maand aan het bloggen en zodoende ben ik de bloggerswereld een beetje aan het verkennen. Ik houd mij naast het bloggen in het dagelijks leven bezig met studeren, maar daar ben ik hopelijk na februari klaar mee. Werd ook wel tijd, want onderhand ben ik bijna 27! Verder zijn paarden mijn grote passie en ben ik dol op lezen en het kijken van kostuumdrama’s, dus laat die regenachtige herfst maar komen!

  • Aline schreef:

   OH eindelijk iemand die ook zit te wachten op de regenachtige herfst! I can’t wait. Heerlijk vertoeven op de bank met liters thee, laptop en fijne muziek op de platenspeler.

 76. Malou schreef:

  Hoi! Ik ben Malou, 22 jaar. Ik hou van lezen, schrijven, internetten, musical, theater, zingen, films en gezellig niks doen met mijn vriendinnen, zusje en lieve vriendje =)
  Ik ben op je blog gekomen via Teske! En ben tot nu toe enorm fan en heb al je blogposts terug gelezen vanaf numero 1 yay!

 77. Nikki schreef:

  Hoi, ik ben Nikki en ik ben 23. Ik kwam je blog tegen op Bloglovin’, ramde op follow en ben toen alles terug lezen (klinkt dat obsessief? Het valt wel mee hoor) omdat ik je leuk vind! Ik woon samen in Zwolle, heb twee knappe katers, maak graag foto’s, hou van koken en eten en maak graag analoog foto’s. Overigens ben ik ook een fanatiek lurker en comment ik bijna nooit, dus misschien hoor je wel nooit meer wat van me :’)
  Anyway, ga zo door, I like it!

  • Aline schreef:

   Haha, lurkers zijn helemaal niet erg, die moeten er ook zijn! Achter de schermen houd ik (iets te) obsessief mijn statistieken bij dus ik kan precies zien hoeveel lurkertjes ik heb elke dag ^_^ Leuk dat je even de moeite neemt om te commenten!

 78. Saskia schreef:

  Heey! Ik ben Saskia, 16 jaar. Mijn hobby’s zijn foto’s maken en tie dyen :) Ik ben ook op je blog gekomen via Teske, en ik vind dat je echt heel leuk schrijft.

 79. Katja schreef:

  Katja, 22. Grafisch ontwerp wannabe, webdesigner in hart en nieren. Ik hou van thee. En koffie. En papier. En kleine schattige prulletjes. En delfts blauw servies.

  Via last days of spring. Leuk om te lezen? ALLES.

  Blog je zelf ook?
  Ja en Nee. Ik heb een tumblr en daar gooi ik gewoon lekker alles op wat ik leuk vind.

 80. Ilse schreef:

  Halloloa, net hier aan beland. :) Het meisje achter dit berichtje is een vrolijk knettergek kind dat dol is op katten lezen creabea zijn en kinderen dingen leren. En dat meisje is Ilse Dijkstra, en dinsdag word ik 20 jaartjes jong. Ik heb geen specifiek ding dat ik geweldig vind omdat ik je sinds vandaag volg maar je schrijfstijl is tof!
  Ik ben bij je blog gekomen doordat ik opzoek was naar een leuk nieuw blog en toen kwam ik jouw toevallig tegen.

 81. Rosanne schreef:

  Stiekem ken je mij al een beetje (als ik niet in de vergetelheid van je brein ben beland, that is) (oja ik moet je nog een berichtje sturen en dat ga ik dus ook zometeen doen, voordat ik het weer vergeet) maar ik grijp de kans gewoon nog eens. Rosanne, 19 jaar oud, mijn hart ligt bij een heleboel dingen maar de toppers zijn kleding, fotografie en mooie festivals/concerten/muziek. Je blog heb ik via jou zelf ontdekt, misschien op het forum of dat je op Facebook een link plaatste? Weet het niet meer. Ik vind je kringloopposts en zo echt het einde, zelf ga ik niet vaak genoeg snuffelen maar dat komt ook omdat de kringloop bij mij niet zo heel bijster interessant is en ik nog niet het lef heb gehad om op kringloopontdekkingstocht te gaan. Hm, misschien is dat wel een blogje waard. Want zelf blog ik ook, op The Style Submarine (zie link bij m’n naam). Het is een blog met vaste posts op vaste dagen en het gaat vooral over mode en fotografie maar ik wil in de nabije toekomst meer over cultuur en overige creativiteit en food gaan bloggen. Binnenkort ben ik bijna twee weken home alone dus het leek me eigenlijk wel een leuk idee om dan een food diary bij te gaan houden van mijn avondeten (als ik het vol weet te houden natuurlijk, inclusief fotootjes). Minpuntje van mijn bloggerigheid? Toen ik verhuisde van Blogspot naar WordPress zijn mijn (GFC) volgers niet echt meeverhuisd. Snif. Met als gevolg dat ik het idee heb dat ik heel heel erg tegen een muur aan het praten/bloggen ben.

  Goed, ik ga je nu dus even een privébericht per Facebook-postduif sturen, ben namelijk heel heel erg benieuwd naar hoe je het vind op de HKU!

  • Aline schreef:

   Hallooooooo tuurlijk vergeet ik jou niet gek kind. Jij was mijn steun en toeverlaat als mijn vriend even gek werd van mijn toelating geratel! Jij hebt me voorzien van duizend tips! En daarvoor eeuwig dank want het heeft goed uitgepakt ;)

 82. Lima schreef:

  Hoi! Ik ben Lima, 19 jaar oud (bijna 20). Mijn hobbies zijn lezen en boeken vertalen.

  Ik ben op je site terechtgekomen via het ElleGirl Forum. Ik vind je persoonlijke verhalen het allerleukst om te lezen.

  Zelf heb ik geen blog, ben er veel te lui voor (of veel te perfectionistisch).

  Tot nu bevalt je blog me heel goed! Keep up the good work :D

 83. T schreef:

  drie maanden maar? Ik ben Tea (en mijn broertje heet Teo – geen grap) en ik hou van random plekken bezoeken en films (kijken en maken). Volgens mij ben ik hier via What About Her gekomen en tot nu toe heb ik niet een ding overgeslagen – dus alles is leuk om te lezen. Ik blog (want: hip) over Londen (nu ik er toch zit) over films en random dingen die opkomen

  Op naar de volgende 3?

 84. Sas schreef:

  – Wie ben je en hoe oud ben je? Wat zijn je hobby’s?
  Ik ben Saskia, 25 en mijn hobby’s zijn bloggen (uiteraard), lezen, skaten..

  – Hoe ben je op mijn blog gekomen? Wat vindt je het leukst om te lezen?
  Persoonlijke blogjes vind ik het leukste. Ik ben via-via op je site gekomen :)

  – Blog je zelf ook? Zo ja waar gaat je blog over?
  http://www.iliveformydreams.com een persoonlijk blog :)

 85. Desi schreef:

  Bestaat je blog echt nog maar drie maanden? Ik had echt het idee dat je dit al veel langer deed en heel erg veel ervaring had. Complimenten hoor! Je hebt echt een prachtig blogje. Ik vind het altijd heerlijk om je blog te lezen.

  Mijn naam is Desi en ik ben 14 jaar oud. Ik ben dol op bloggen (duhh..) series kijken en lekkere dingen bakken.
  Ik heb eigenlijk niet echt een specifiek iets wat ik het leukste vind om te lezen. Alles is gewoon superleuk. Je schrijft gewoon op een bepaalde manier wat het heel erg leuk maakt om te lezen. Altijd als er een nieuwe bericht online komt ga ik hem gelijk lezen en kan ik niet wachten tot de volgende.

  Zelf heb ik ook een blog http://www.spread-your-wingsss.blogspot.nl en bestaat ook nog niet zo heel erg lang. Ik ben er nog niet helemaal tevreden mee, maar ik ben nog redelijk jong dus heb ik nog tijd genoeg om te groeien.

  Liefs, Desi

  • Aline schreef:

   Jep, 3 maanden! Iets langer inmiddels. Ben eind mei begonnen. Ik schreef vroeger wel overal en nergens verhaaltjes dus wie weet heb ik onbewust ervaring opgedaan haha. Bedankt voor je lieve reactie, ga zo jouw blog even bekijken! ^_^

 86. Melissa schreef:

  Ik ben Melissa, 21 jaar, ik kwam op je blog via de photo challenge, ik blog over vanalles en nog wat denk ik :P

 87. Remii schreef:

  heey, ik kwam op je blog terecht via Teske. Je hebt echt een hele eigen manier van schrijven en het genre artikels, zelf ben ik nog nooit in een tweedehands winkel geweest maar het is gewoon zo leuk om er over te leven hoe jij ervan geniet en van je fotografie en katten. Dus ik denk dat je me nog niet kwijt bent ;) Ik dacht ook al dat je al veel langer blogt, je komt echt heel spontaan en leuk over!!

  Ik ben Remi Bakker, 16 jaar en verslint fantasy boeken, houd van cactussen en geur-kaarsjes en heb knalrood haar. Mijn nieuwste liefde: een zwart bolhoedje.

 88. angelaa schreef:

  Mijn naam is Angela, ik ben 16 jaar en duik morgen m’n examenjaar in. Mijn hobby’s: fotografie (cliché), eten en met m’n lieve kat & cavia spelen. Zoals velen kwam ik op jouw blog via Teske, die ik al jaren volg. Ik blog zelf ook, op Randomunicorns. Want ik ben een halve eenhoorn en m’n acties zijn vrij random. Als je de site bezoekt kom je op een digitaal dagboekje terecht.
  xx

 89. Anoeska schreef:

  Mijn naam is Anoeska, 21 jaar oud en mijn hobby’s zijn .. eeh tsja van alles eigenlijk. Shoppen, films, eten, bakken, dieren en sinds een aantal maandjes bloggen. Ik ben op je blog gekomen via Teske, het leukst om te lezen vind ik .. eigenlijk alles! Ik vind het leuk om te lezen hoe jij je leven leeft en je katten en tweedehands shoppen hier een belangrijke rol in spelen. Super leuk om te lezen!
  Zoals ik al zei ben ik in april begonnen met mijn blog: lipsticklicious.blogspot.nl
  Deze blog gaat over (budget) beauty, food, lifestyle, fashion en andere persoonlijke dingen die ik graag met iedereen wil delen.

  Goed om te lezen dat je voorlopig niet van plan bent te stoppen, denk ook niet dat mensen dat zouden willen hihi!

 90. Lotte schreef:

  Hallo!

  Ik ben Lotte, 22 jaar. Via beutyblogger.tumblr.com kwam ik op jouw blog terecht en toen zag ik al die leuke plaatjes en foto’s en katten en de stukjes waren ook nog heel leuk… dus nu kijk ik elke dag even. Ik blog zelf niet. Ik ben weleens begonnen, maar ik heb niet de discipline denk ik, of ik vind het niet grappig genoeg, of… Nouja. Ik ben nog beter in lezen. Dat is ook meteen mijn hobby. Ik studeer Nederlands dus ik moet heel erg veel lezen, en werk bij een uitgeverij van kinderboeken waar ik nog meer lees. Dus ik hoop dat je blijf schrijven, dan blijf ik lezen! (En kijken)

  X Lotte

 91. Tamarah schreef:

  Ik weet eigenlijk niet eens meer hoe ik op jouw site terecht gekomen ben. Ik kijk regelmatig bij personen die reageren op blogs..vermoedelijk op die manier jouw blog gezien!

  Mijn naam is Tamarah, 27 jaar oud.. ben dol op fotograferen, spelen met onze lieve kater, dol op creatief bezig zijn, bloggen ( http://www.typischtam.nl ), tuinieren.

  Ik lees graag over beauty, huis en inrichting, vintage, kringloop en eten!

 92. Ellis schreef:

  Hoi! Mijn naam is Ellis, 24 jaar oud en woon in de stad waar je sinds kort heen verhuisd bent.
  Ik ben op je blog gekomen door het EGF, nog een plek waar ik een lurker ben! Ik weet nog dat je daar zei dat je impulsief weer met bloggen was begonnen. Ik vind je blog heel tof, ook al komen geen van je hobbys (hobbies? Meh) overeen met de mijne, ik heb niets met tweedehands winkels of fotografie… Ben juist veel bezig met sporten, daarnaast dol op series kijken en spellen op de computer. Heb geen favoriete soort post van je blog, vind het door je schrijfstijl juist leuk en afwisseling is goed! Je lijkt me heel tof! Zo, ik heb het gezegd ook al klinkt dat wel erg fangirlachtig :) Oh well.
  En je laatste vraag: ik heb zelf geen blog.

  • Aline schreef:

   Haha wat lief! Ik vind je geen fangirl hoor. Wat grappig dat je zo verschillend bent (ik haat sporten, maar ok series kijken vind ik dan wel weer leuk) en toch met plezier (hoop ik dan) mijn blog leest. Word ik blij van!

 93. Marleen schreef:

  Jouw blog is ook zo leuk! Zo eerlijk en verfrissend :) volg je sinds ik een blog heb, nu 1,5 maand.

  Ik ben trouwens al 27, love music, movies, shoppen en food en dus gaat mijn blog daar ook over :)

 94. Laura schreef:

  Ik ben Laura, 15 jaar. Hoe ik op je blog ben terechtgekomen weet ik eigenlijk al niet meer, maar je bent zo leuk dus ik dacht: ‘Volgen die handel.’ Ik heb ook een blog, 2 zelfs, maar die zijn maar weinig bezocht. Op de ene vertel ik over alles en nog wat, en de andere gaat over mijn postproject (wat mijn hobby number one is trouwens). Ik hou van tekenen en ik neem ook graag foto’s. Oh en ik hou ook zeker van lezen! En gek genoeg begin ik komende dinsdag ook met lopen, dus kunnen we tamzakken in crime worden.
  Zelf kom ik uit België, in een dorpje waar je in minder dan 10 minuutjes door rijdt. Nou genoeg gelurkt dan maar, daag!

 95. Dianne schreef:

  Hi!

  Normaal gesproken reageer ik echt nevernooit, maar nu wel en dat zegt genoeg.
  Ik ben Dianne, 21 jaar en student. Morgen begint mn laatste jaar beeldende therapie. Ik schilder, fotografeer en kook graag (alleen kan ik dat laatste bar slecht).

  Ik moet bekennen dat ik behoorlijk blij ben met je blog. Want vorige week op een vliegveld met wifi, op mijn terugweg van vakantie, had ik gauw al je nieuwe postst geopend zodat ik die in het vliegtuig kon lezen haha.
  En dat alles ondanks het feit dat ik een hekel aan katten heb (hoop dat je daarmee kan leven, mensen die niet van katten houden).
  Maar ik geniet van je fotografietalent en van je maffe, herkenbare en soms ontroerende verhalen.
  Ga vooral zo door!
  Ik ken je blog via lastdaysofspring. Blog zelf niet (1x een poging gedaan toen 13 was, was al gauw over).

  Bye!

  • Aline schreef:

   HAHAHA oh alle reacties zijn zo leuk en bij elke reactie zeg ik weer DIT IS ZO LIEF maar jouw reactie toverde echt een enoooorme glimlach op mijn gezicht. Haha je vliegveld verhaal <3 Jeetje wat een diehard ben jij! Vind ik leuk!

 96. The Moustaches schreef:

  Hoi! Ik ben Ada en ik ken je blog van het egf ;)

  Mijn hobbies zijn eten (hallooooo), series/films kijken, internet af surfen voor van alles en nog wat, gamen en beauty.

  Het leukste aan je blog vind ik de manier waarop jij je verhalen kan vertellen. Dat maakt het lezen ervan heel leuk.

  En jaaaa, ik heb ook een blog maar die ken jij onderhand wel :D ik (wij) blog(gen) over alles wat ons interesseert and we dont currr wat de rest er nou van vindt, hihi :D

 97. Olga schreef:

  Hoi!
  Je kent mij (Olga) en mijn compagnon (Meike) al wel, maar anderen misschien nog niet, so here it goes:
  Ik volg je al bijna vanaf t begin (en visa versa waarschijnlijk, ons blogje is volgens mij maar twee weekjes jonger dan de jouwe) en ik kan je tekstjes erg waarderen. Ontzettend mooie foto’s en ook nog eens een crazy catlady, kon niet beter!

  Onze blog heet http://www.teamconfetti.nl en bevat eigenlijk alles wat we zelf mooi en leuk vinden. Mooie vondsten, kiekjes van mijn poekies, zelf gefabriceerde bureaublad achtergronden en printables, DIY’s, filmreviews, marktplaatsvondsten en nog veel meer.

  Meike en ik zijn beide grafisch ontwerpers en vinden het dan ook erg leuk om zelf dingen te maken voor de blog. Of dat nu onze eigen layout is of een kek patroontje voor op je iPad. We zijn van plan nog veel meer moois te maken voor de blog en voor wie daar dan ook langs komt surfen. Stiekem dromen we van een webshopje, maar daar is het nog iets te vroeg voor.

  Groetjes!
  Olga

 98. Harmke schreef:

  Joe, ik ben Harmke. 18 jaar oud, bijna 19 en ben tweedejaars student Journalistiek. Ik hou van bloggen, sport graag, keepte voorheen bij hockey en hou ervan om te verdwalen op internet. Ik kan uren, maar dan ook uren achter mijn laptop zitten, doelloos het world wide web afstruinen. Ik weet niet meer hoe ik op jouw blog kwam. Volgens mij via Last Days of Spring. Ik nam een kijkje op je blog en was meteen fan. De lay-out, foto’s en de leuke teksten zorgde ervoor dat ik je ging volgen.
  Ik blog zelf ook. Maar waar ik over blog, ja, dat is voor mij ook een vraag. Ik blog over alles wat los en vast zit en wat ik waard vind om met mijn medemens te delen.

 99. Laurien schreef:

  Hoi,

  Ik ben Laurien, 25 jaar. Ik heb psychologie gestudeerd en ben nu bezig met de pabo in deeltijd. Daarnaast werk ik als freelance psycholoog. Ik ben op je blog gekomen via Teske en ik ben er blij mee :) Je schrijft leuke stukjes en de foto’s zijn echt heel mooi! Ik hou wel van het sfeertje op deze blog :)
  Zelf heb ik geen blog. Ik heb wel een reisblog bijgehouden toen ik 3 maanden in Azië was. Die blog werd door veel mensen gevolgd (ook mensen die ik niet kende) en dat vond ik echt fantastisch. Ik vind het ontzettend leuk om te schrijven, ik doe het alleen veel te weinig…

 100. Demoiselle Do schreef:

  Ik ben Dorien, 28 (wow, wat oud in this crowd, precies) en ben bij je blog terecht gekomen via Last Days of Spring.

  Ik hou van fotografie, creatieve projectjes waaronder upcycling van meubels en kledij, grafische vormgeving, vooral kaartjes van allerlei soorten en maten, en natuurwandelingen met de hond (ja sorry, geen kattenpersoon. Ik vind ze wel lief, maar zij mij niet…jammer).

  Natuurlijk lees ik ook graag over die dingen, en je interesses komen wel een beetje overeen met de mijne. Dus ben ik een trouwe lezer geworden. :)

  Je tutorial over zelfportretten vond ik fantastisch! Ik ga er nog inspiratie kunnen uithalen voor de photo challenge. Ik doe mee via mijn blog, demoiselledo.be. Daar blog ik over interieurontwerp, mode, een beetje fotografie, ook best wel vaak receptjes, …eigenlijk zowat alles wat me op dat moment bezig houdt. Ik ben echt zo’n manusjes-van-alles die soms moeite heeft om een project af te maken, omdat het volgende al staat te lonken. Haha! :)

  Veel succes nog met je blog!! :)

 101. Berber schreef:

  Hai!
  Ik ben Berber, 21 jaar oud en studeer Industrieel Ontwerpen. Mijn hobby’s zijn dansen, schrijven en gezellig samen zijn met vrienden. Ik ben dan ook actief in het studentenleven!
  Ik ben volgens mij op je blog gekomen door de blog van Last Days of Spring. Ik vind nieuwe aankopen leuk, maar eigenlijk heel veel wel haha. Zo lang het maar ‘persoonlijk’ is.
  Ik vind het gek om te zeggen dat ik blog. Ik schrijf alleen soms van me af en toevallig doe ik dat dan online, op mijn ‘blog’. Ik schrijf dan vooral op momenten dat het iets minder gaat of wanneer ik iets kwijt moet.

  Ga zo door met je blog! Vind het zo gek dat ie nog maar zo jong is, omdat hij uitstraalt dat hij al zo lang bestaat.. Gek hè?

  • Aline schreef:

   Oh ik schrijf ook op mijn best als ik me sip voel of als het wat minder gaat. Dan typ ik het ene melancholische stukje na de andere – die ik dan niet online gooi.

   En ja gek he?! Ik heb zelf ook het gevoel dat ik al veel langer bezig ben haha. Ik ben nog maar een newbie!

   Thanks voor je comment! :)

 102. Lilian schreef:

  Wat leuk!

  Ik ben Lilian, 18 jaar en heb volgens mij je blog ontdekt via Last Days of Spring.
  Ik blog zelf echt een week op mijn nieuwe blog http://booktraveler.nl/ over boeken (ja leuke hobby!), doe net alsof ik professioneel fotografe ben en schrijf over alles wat me interesseert.
  Het leukst aan jou blog vind ik je persoonlijke stukken en je mooie foto’s! En je layout is ook prachtig.

 103. Vink schreef:

  ik ben vink, 14 jaar. Mijn hobby’s zijn bloggen, fotograferen & muziek maken en luisteren. Ik ben op je blog gekomen via Teskuh.nl. Ze schreef zo leuk over je blog dat ik meteen zin had om een kijkje te nemen. Teske heeft niets te veel gezegd, je blog is echt heel leuk.

  Ik blog nu ongeveer een half jaartje. Dagelijks komen er artikelen op mijn blog vinkjuh-x.blogspot.nl, de onderwerpen verschillen heel erg. Van lifestyle tot fashion, maar ik schrijf ook over muziek of persoonlijke dingen.

 104. Fabienne schreef:

  Hoi,

  Ik ben Fabienne, 15 jaar. Ik woon in de ‘oh zo gezellige’ provincie Zeeland en zit momenteel in Havo 4.
  Ik heb niet echt hobby’s, maar ik vind het wel erg leuk/fijn om te tekenen. (Ik snap ook echt niet hoe al die mensen aan zoveel hobby’s komen.)
  Ik ben hier terecht gekomen via Teskuh.nl. Ik was zo enthousiast over je schrijfwijze, humor en mooie foto’s dat ik al je posts heb gelezen. (Nadat ik alles had gelezen was ik een beetje teleurgesteld, omdat ik toen weer moest gaan bedenken wat ik kon gaan doen.)
  Ik heb geen blog, alleen al om de reden dat mijn leven verschrikkelijk oninteressant is.

  • Aline schreef:

   Haha awwwww! Niemands leven is oninteressant. Iedere persoon heeft wel iets wat boeiend is in zijn of haar leven. Ik doe stiekem ook maar alsof ik een heel boeiend leven heb hoor ;) En op jouw leeftijd had ik ook weinig hobby’s hoor. Als iemand dat dan aan me vroeg had ik geen idee wat ik moest zeggen. Komt wel! Je komt vanzelf iets tegen waarvan je denkt ‘DIT IS HET’!

 105. Liesbeth schreef:

  Liesbeth, 22, België. Twee grootste (niet-menselijke) liefdes in mijn leven: fotografie en reizen.
  Via andere blogs ben ik op die van jou terechtgekomen en ik moet zeggen: I like it! Doe zo voort!
  Verder heb ik zelf ook een kleine blog (die niet zo veel voorstelt) waar ik mijn foto’s (van reizen en andere dingen) op plaats. Spijtig genoeg ben ik echt slecht met woorden, dus blijft het een blog met beelden alleen ;)!

 106. Mariska schreef:

  Super leuk voor je dat je zoveel volgers hebt! Je verdient het echt, je schrijft té leuk. Ik ben ook nog niet zo lang begonnen met bloggen, ongeveer tegelijk met jou denk ik. Mijn blog is saltandsugarblog.com, en gaat alleen over eten, maar dat weet je wel, want je laat vaak een reactie achter :D

  Naast dat ik 24 uur per dag bezig ben met eten, houd ik ook van mijn stad Amsterdam, poezen (jaaaa) interieur en reizen. Ohja, en ik ben 26.

  • Aline schreef:

   Jouw blog is de shit <3 Stiekem hoop ik dat je elke dag gaat bloggen zodat ik elke dag inspiratie heb voor mijn avondeten. Want je receptjes zijn fijn en makkelijk en lekker. Dames allemaal even Mariska haar blog bekijken!

 107. Stephanie schreef:

  Oh boy, kijk hoeveel mensen er massaal gereageerd hebben! Maaruh ja. Hoihoi, ik ben Stephanie. Ik ben 17 jaar (ik wilde bijna 16 zeggen, maar nee ik ben 17, verdorie Steef, onthoud dat eens!) Mijn hobby’s zijn, ja goeie vraag, niet zo leuk als die van jou in ieder geval. Maar ik hou van muziek maken, bloggen, series kijken en lui zijn. Ik ben via Teske op je blog gekomen en daar ben ik nog steeds blij mee. Ik heb geen voorkeuren hoor, post whatever you want! En uhm ja, ik blog zelf ook. Maar dan op Tumblr, dat vind ik toch iets anders dan jouw blog. Want wat ik doe is plaatjes/tekstjes/filmpjes rebloggen. Ik post zelf niet zoveel zegmaar. Sorry voor dit langdradige verhaal, als ik eenmaal beginnen te schrijven.. Tsja.

  • Aline schreef:

   Crazy he?! Had nooit verwacht dat er zoveel mensen massaal zouden reageren maar ik vind het leuk! :D En hihi ik denk ook altijd nog dat ik 20 ben ipv 21. Oeps. Niks mis met langdradige verhalen trouwens :)

 108. Lisanne schreef:

  Wow, wat ga jij lekker met je blog zeg! Hij is dan ook erg leuk om te lezen en te bekijken (: Ik kwam er via EGF op trouwens, en ben sindsdien een trouwe meelezer haha.
  Ik ben Lisanne, 22 jaar, ik studeer Marketing Management en ik hou van reizen en fotograferen. En mijn kat natuurlijk! Ik vind het het leukst om naar je prachtige foto’s te kijken (ook die van je katten, echt heel leuk <3), maar eigenlijk zijn alle stukjes leuk omdat je een leuke schrijfstijl hebt. Dus, ga zo door!

 109. Mearten schreef:

  ik ben analfabeet, en ik bekijk je blog alleen omdat je foto’s zo mooi zijn.

  (Nou, je schrijfstijl doet mijn hartje ook wel sneller kloppen hoor) Mijn hobbies zijn winkelen, plaatjes kijken op tumblr en gek doen met vrienden.

  En ohja, je haar was helemaal niet verknipt na het kappersbezoek: aaaaai luuwf it!

 110. Emma schreef:

  Hey, ik ben Emma!
  Nu ben ik 14 over 3 weekjes 15 jaar, mijn hobby’s zin duiken en bakken :)

  je kan goed schrijven, en ik zie heeeeel veel herkenbare dingen. Ik heb je blog gevonden via teskuh.nl

 111. Jade schreef:

  Ik ben Jade, ik ben 16 jaar. Mijn hobby’s zijn acteren en schrijven.
  Ik ben op je blog gekomen via teskuh.nl. De leukste posts vind ik de persoonlijke.
  Ik schrijf veel, vooral veel verhalen en gedichten. Ik zou graag een eigen blog willen beginnen, maar ik ben een beetje bang dat mensen dan m’n teksten zullen gaan kopiëren en dan doen alsof ze het zelf hebben geschreven. Dat vind ik jammer van m’n werk. En verder denk ik dat ik er weinig tijd voor heb omdat ik ook veel bezig ben met theater.
  Misschien dat ik ooit nog een blog begin, maar tot die tijd blijf ik ze lekker lezen.

 112. Lidy schreef:

  Hoi, ik ben Lidy, 25 jaar (ik voelde me niet oud totdat ik de reacties las;)). Ik ben op je blog terecht gekomen via het Ellegirl forum geloof ik en anders weet ik het niet meer. Ik vind het ’t leukst om over je kringloopavonturen te lezen, en dat is dan ook meteen een hobby van mij. Daarnaast ben ik ook van noord naar zuid gegaan (en tussendoor in Utrecht (!) gestudeerd) en mijn vriendje is fotograaf dus ik vind het leuk dat veel dingen zo herkenbaar zijn, ook vind ik je schrijfstijl heel prettig en het enthousiasme aanstekelijk. Ik weet nog dat ik moest lachen om het lensverhaal (heb ooit iets vergelijkbaars meegemaakt maar toen snapte ik echt niet dat je daar zoo enthousiast over kon worden). Zelf ben ik meer muzikaal dan echt kunstig met beelden en hou ik van buiten zijn, fietsen, wandelen en in de modder rollen dat soort dingen.

  Ik zou zeggen ga vooral zo door. Goede combi van onderwerpen met een persoonlijke touch. En leuk dat je dit doet want ik heb nog nooit een reactie gegeven op alle blogs die ik volg!

  • Aline schreef:

   Je bent ook niet oud, mafkees ;) De leeftijden lopen uiteen van 12 tot 32 dus daar pas je prima tussen dacht ik zo! En thanks voor je reactie! Heel tof dat je speciaal voor mij de moeite neemt, ik ben vereerd haha!

 113. Stephanie schreef:

  Tof :)
  Ik ben Stephanie, 22 jaar. Ik woon sinds mijn 17e in Gelderland op kamers en ik doe nu mijn 3e studie (1e = 2 jaar mbo; paraveterinair, 2e = 1 jaar mbo; diermanagement, 3e = 3 jaar hbo; dier -en gezondheidszorg).

  Ik ben gek op dieren, maar sinds kort vind ik beauty en fashion ook heel leuk om over te lezen en het zelf een beetje uit te proberen. Daarnaast ben ik gek op onze ratten (ze wonen bij mijn ouders thuis helaas) en ben ik al 5 jaar samen (en verloofd!) met mijn vriend! Daar blog ik dus ook allemaal over, een persoonlijke blog dus! Helaas heb ik er (te) weinig tijd voor!

  Ik ben op je blog gekomen (gelukkig wel, hij is echt heel leuk!) via Teskuh.nl. Ik volg haar al een tijdje en jouw blog stond beschreven in een artikel pasgeleden. Ik vind je schrijfstijl heel fijn, je verhalen leuk, je hebt veel humor en je artikelen zijn origineel en lezen lekker weg! :)

 114. Irene schreef:

  Hoi, ik ben Irene, ik ben 18 en ik ben SPH student. Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met die studie, ik vind alles hartstikke interessant maar ik ben lazy as shit als het echt op studeren aankomt. Verder werk ik als hostess en bij een dagbesteding voor mensen met een beperking. Ergens vind ik ook nog tijd voor hobby’s; met stip op 1: nagellak kopen. En gebruiken ook nog. Verder lezen, zingen (badkamerconcerten zijn mijn specialiteit), blogs lezen, winkelen en creatieve dingen doen, bijv. kleding (ver)maken, schilderen, ander knutselwerk, enz. Hartstikke leuk allemaal.
  Ik kwam op je blog via Last Days Of Spring. Ik vond het al een hartstikke leuke blog maar ik dacht ‘ik volg al zoveel’. Later kwam ik je weer tegen via Teskuh, zag ik een artikel over je katten en toen was ik verkocht. I luvvvv katten (en je schrijfstijl ook). Bij gebrek aan eigen kat vind ik je kattenverhalen dus erg leuk.
  Ik blog zelf niet, ik ben er simpelweg veel te lui voor.

 115. Alicia schreef:

  Ik ben Alicia, 20 winters jong en helemaal fan van je stukjes. Ik zit momenteel op het VWO tussen mensen die zo’n 3/4 jaar jonger zijn dan ik. Ik hou van schrijven (ook bloggen), lezen, muziek luisteren en ik ben hopeloos romantisch.

  Ik kwam je via het beutyblogtopic op Ellegirl tegen en dat is nog maar drie weken geleden of iets in die trant maar ik moet elke dag wel even kijken. En tot nu toe absoluut niet teleurgesteld. Bij jou voel ik me ook geroepen om in ieder geval iets te zeggen.

 116. Hanny schreef:

  Wat leuk!

  Nou hoi, ik ben Hanny. Ik ben 23 en ik woon momenteel in Wales maar kom oorspronkelijk uit Friesland. Ik ben op je blog gekomen dankzij het EGF en sindsdien lees ik regelmatig je stukjes! Ik vind dat je leuk schrijft, en vooral je stukjes over de poekies vind ik zo herkenbaar en grappig! Ik lees eigenlijk bijna geen persoonlijke blogs, maar die van jou vind ik wel heel erg leuk.

  Zelf heb ik ook een blog! Die gaat vooral over beauty maar stiekem ook wel over gamen en tekenen, die laatste twee wil ik de komende tijd wat meer naar voren laten komen.

 117. Mikki schreef:

  Mikki, 24, Amsterdam
  Ik ben via #egf hier terechtgekomen of nouja eigenlijk via de top 10 van de beutyblog tumblr! #fijn #zobenik
  En ik heb eigenlijk alleen maar saaie hobby’s maar ik vind vogels kijken heel leuk en af en toe doe ik iets met mijn La Sardina en de rest vind ik te beschamend om op te noemen

  Ik ben verliefd op Franklin dus ik vind het leuk als hij in de posts komt en ik vind het leuk om over kringloopwinkels te lezen en fotograferen en nouja eigenlijk alles

 118. Mikki schreef:

  Oja ik wilde ook nog zeggen dat ik eigenlijk geen enkele andere blog echt volg, behalve die van jou sinds je in die top 10 verscheen en ik heb toen al je artikelen gelezen

  ZO LEUK VIND IK HET

  • Aline schreef:

   Hahahaha ik vind jou nu al leuk en ik ken je niet eens <3 #zobenik Oh en Coldplay is echt niet moeilijk hoor! Ja ok een beetje. Maar ik speelde nog maar een paar maandjes piano en toen kon ik die al spelen. Maar misschien heb ik dan ook wel een beetje mazzel omdat muziek in m'n genen zit (2 ouders van het conservatorium) maaaaar jij kan 'm ook! Oefenen!!

   • Mikki schreef:

    Ahhh lief! Ik vind jou ook leuk maar dat zei ik al #fijn
    Ik ga heel heel heel hard oefenen en dan lukt het mij ook. Muziek zit totaal niet in mijn genen, maar misschien wel stiekem verborgen!

 119. Mikki schreef:

  Oja en ik wilde ook nog zeggen dat ik een beetje jaloers ben dat je Coldplay kunt spelen op de piano (ik hou van Coldplay en ik hou van piano)
  Ik heb een digitale piano maar door schooldrukte en andere problemen ben ik er nog niet aan toe gekomen om echt ervoor te gaan zitten (voor de piano dus) maaaar ik ga een online cursus volgen en hopelijk komt piano spelen dan bij mijn niet-beschamende hobby’s

 120. Rebecca schreef:

  Rebecca, 22. Mijn allergrootste hobby is muziek – niet dat ik zelf een instrument bespeel…nou ja vroeger dwarsfluit – maar muziek it is! Ik luister ontzettend graag naar mijn favoriete bands en nog liever ga ik naar een concert of festival waar ik dan het liefst ook nog foto’s van maak. Dat is mijn tweede hobby: fotografie (sinds kort ben ik aan het experimenteren met een analoge spiegelreflex camera, spannend dat eerste rolletje!) Verder mag ik graag lezen, schrijven, zwemmen, koken, lekkere dingen eten, spontaan doen, mensen kijken – natuurlijk in stijl met een grote zonnebril op zodat het iets minder opvalt dat je zit te loeren, mensen sarcastisch bekritiseren, reizen en op een luie zondag mijn favoriete series kijken met een grote zak tijgernootjes op schoot.

  Ik heb jouw blog gevonden via Last days of Spring en ik vond het gelijk leuk en ben je gaan volgen. Jij schrijft echt zo leuk met soms een sarcastische ondertoon (: Ik heb vooral moeten lachen om hoe je de mensen op het fotofestival omschreef en natuurlijk je post over GTST. Het is echt waar dat er steeds weer mensen uit de dood opstaan en dat iedereen ineens familie blijkt te zijn ;P Daarnaast je foto’s! Echt super!

  Zelf heb ik sinds twee maanden een blog: runningthoughtsofjoy.blogspot.nl
  Waar blog ik over? Uhmm voornamelijk over persoonlijke dingen, wat ik zoal uitvreet, dingen die mij opvallen, creatieve brouwsels, fotografie en muziek. Zoals ik al zei ben ik net begonnen, het idee is om ook te bloggen over reizen, eten en architectuur. Gewoon dingen waarvan in hou dus (: Zooo beetje lang verhaaltje ^^

 121. Luka schreef:

  Luka, 14, ik ben van België en hou van schilderen, tuinieren en katten ;) Ik ben op je blog gekomen via teskuh.nl en was na het lezen van de eerste post al verslaafd! Ik hou enorm veel van je schrijfstijl en lees dan ook het liefst persoonlijke bolgposts, ze kunnen me vaak echt doen lachen, maar ook huilen, zo intens schrijf je. Ik geniet ook enorm van je tweedehandshauls, ik zou gewoon niet kunnen kiezen. Verder ben ik echt zot van je foto’s! Ik heb fotografie altijd interessant gevonden, dus vind het ook fantastisch dat je daar ook vaak over blogt. :)

 122. Merel schreef:

  Ik ben Merel, je nieuwe lurker, ik vind het een prachtig woord trouwens. Ik ben 22 jaar en uit overijssel.
  Ik ben op je blog gekomen via volgens mij Teksuh.nl.
  Je vormgeving is echt leuk trouwens :)

  Ik blog zelf sinds kort ook een beetje over mijn awkward leven. Ik mag zo graag situaties die andere als normaal ervaren, zelf heeeeeel ongemakkelijk vinden haha.

  Oke aangezien ik al een paar jaar lekker overal lurk, zie je me wss niet zo vaak tussen de comments. Ik ben er wel :)

 123. Leonie schreef:

  He ha hoi leuk dit! Ik ben Leonie, en je hebt mijn bf gezien in de stad en dat vind ik hila. Alles over mij weet je wel, maar over jouw blog: ik ben erop gekomen via LDOS en vind je kringloopvondsten echt het allerleukste om te lezen denk ik, en dingen over je huisje. Maar ook van je foto’s ben ik erg fan, en van je katten, dus eigenlijk van alles :-) Ga door met bloggen ja ja ja!

 124. Elise schreef:

  Elise, 20, leest schrijft en is heel erg lui. En zingt. Kwam op je blog omdat je op de mijne gereageerd had, en ik kom eigenlijk af en toe random even kijken (ligt niet aan jou hoor, ik lees vrij weinig blogs op dit moment. Eigenlijk mag je ook blij zijn dat ik überhaupt nog de moeite neem even een kijkje bij je te nemen :p ). Ja, ik blog dus, hoewel dat ding op dit moment op z’n gat ligt omdat ik het *insert dramamuziekje* HET ALLEMAAL EVEN NIET MEER WEEEEEET. Maar ik kom vast ooit terug met een mega awesome comeback. En in the meantime kom ik je hier af en toe een bezoekje brengen ^^

 125. Laura schreef:

  Ik ben Laura, 17 jaar, mijn hobby is fotografie en ik ben op je blog gekomen via fotografille.nl (geloof ik, kan dat?)
  Ik ben net op je blog, en ik vind t leeeuk.. wat heb jij een enorm leuke schrijfstijl!
  Ik blog wel, maar redelijk saai.. alleen maar foto’s: http://laurajasmijn.tumblr.com/
  Misschien moet ik eens iets uitgebreider gaan doen op mn blog..
  xx Laura

 126. Tirza schreef:

  ik ben Tirza en ik ben 12 jaar. IK HOU VAN SCHRIJVEN <3 en dansen, en natuurlijk veel met vriendinnen, shoppen, ijsje eten.
  Hehe, zoals je al zei in dit stukje ik heb je van teskuh, haha. ik kijk niet elke dag op je site, ik ben toch ietsje meer in to the beautyblogs. maar eens in de week ofzo denk ik, laat ik maar weer eens op de twee persoonlijke blogs gaan kijken. hele lijst aan artikelen die ik open. haha.
  ik blog niet, maar ben actief blog bekijker. zoals ik eerder al zei van vooral beauty en fashion blogs maar ik heb dus ook twee persoonlijke blogs die ik bezoek. op mn beauty/fashion blogs kom ik dagelijks als ik tijd heb.

  super leuke site, je blogt zo enthousiast en leuk, LIKE

 127. Manon schreef:

  Hallo!
  Ik ben op je blog gekomen via last days of spring , ik vond meteen je manier van schrijven erg leuk en makkelijk, je interesses vind ik ook leuk tweedehands meuk is ook mijn lust en leven ;)
  Ik ben trouwens Manon en kom uit de achterhoek, ik ben goudsmid en maak mijn eigen collectie. Dit is mijn website http://www.manonterhogt.com inderdaad geen blog dus. heb er wel eens over nagedacht maar lijkt me te veel werk :p en heb al te veeel hobby’s .
  Was trouwens erg verbaasd dat je nog maar 3 maanden bezig bent, je bent goed bezig ;) ga zo door!

 128. Alessa schreef:

  Hoi ik ben Alessa en ik ben 13. Ik kwam op je blog via Teskuh.nl en ik vond je schrijfstijl heeel leuk! M’n hobby’s zijn korfbal, tekenen, lezen en eten (hoe kon het ook anders). Het liefst zou ik 7 katten in huis nemen maar dat is helaas niet erg mogelijk.
  Ik denk dat dit het wel een beetje was ja. (:

  PS: en had ik al gezegd dat je blog heeeel leuk is? Je stukjes zijn zo leuk om te lezen!

 129. Anne Carolien schreef:

  Hoi, Ik ben Anne Carolien, 24 jaar. Ik heb je blog gevonden toen ik op zoek was naar inspirators op Bloglovin. Ik vind de vormgeving en alle foto’s erg mooi. Ik ben bezig om mijn eigen bedrijfje op te starten en heb hier net een blog over geopend: lientjeleertlopen.wordpress.com

 130. Maaike schreef:

  – Wie ben je en hoe oud ben je? Wat zijn je hobby’s?
  Ik ben Maaike, 17 jaar, woonachtig in Leiden, Zuid-Holland. Ik zit in 6vwo en heb een bijbaantje als barista/serveerster. Ik ben op je blog terecht gekomen via het EGF, waar ik zelf post onder de naam msacras. Mijn hobby’s zijn onduidelijk en het zijn er veel en veranderen constant. Een aantal voeren de boventoon: dansen, zingen/piano spelen/met muziek bezig zijn algemeen, schrijven (nu alleen nog voor de schoolkrant, wie weet later voor iets anders), debatteren, koken/bakken, uitgaan, lezen, hardlopen, en kleding en schoenen kopen die ik absoluut niet nodig heb. ;)

  Ik vind het leuk dat je niet over beauty blogt maar juist over van alles. Allemaal dingen die ik ook leuk vind: katten, vintage/kleding, fotografie, chocola, en meer. Ik hou sowieso van persoonlijke blogs, ik ben afschuwelijke nieuwsgierig dus ik vind het altijd leuk om een beetje een kijkje te nemen in het leven van anderen! Verder vind ik dat je een heel prettige schrijfstijl hebt, en dat je luchtige en zware onderwerpen allebei goed kan beschrijven. Ik heb gelachen om je droge humor (in het recept voor tonijnwraps (“Wat heb je niet nodig? Een kat, kookkunsten”), gehuild om het stukje over je moeder, gekwijld bij de chocoladetest, weggesmolten bij kattenfoto’s, en meer. Oh, en ik ben een beetje verliefd geworden op Thomas.

  Ik blog zelf niet echt, wel heb ik een tumblr met voornamelijk foto’s en af en toe wat tekst. http://www.becauseilikebirds.tumblr.com.

 131. Jody schreef:

  – Wie ben je en hoe oud ben je? Wat zijn je hobby’s?
  Ik ben Jody ik ben 18 en woon in het hoge noorden, mijn hobby’s zijn fotografie, bakken, koken, mijn kamer leuk inrichten, kringloopwinkels leeg kopen! mijn portomonee moet er elke maand weer aan geloven.. – woops –

  – Hoe ben je op mijn blog gekomen? Wat vindt je het leukst om te lezen?
  ik ben op je blog gekomen via My paper blank.
  en ik vind alles leuk om te lezen! je bent een grote inspiratiebron voor mij, zo heb ik dezelfde smaak als jou (best eng soms) en sta ik hetzelfde in het leven, gewoon genieten! en je dromen najagen! verder wil ik ook heeeel graag over een paar jaar in Utrecht wonen maar durf ik niet vanwege mijn famillie hier en omdat ik in utrecht niemand ken.. hoe heb jij Utrecht leren kennen en hoe bevalt het daar? en heb je misschien nog tips voor mij?

  – Blog je zelf ook? Zo ja waar gaat je blog over?
  Ja, mijn blog gaat vooral over mijn leven, dus alles wat ik leuk vind het is een soort van dagboekje van mezelf.. ik heb het nu volgends mij al 4 x opnieuw gedaan.. alle berichten weg even een schone lei.. niet zo goed eigenlijk maarja.. toen wist ik nog niet wat ik wilde..

  blijf vooral zo doorgaan!
  liefs, Jody.

 132. nina schreef:

  ik ben natuurlijk veel te laat met reageren, maar ik doe het lekker toch.

  Ik ben nina en 22 en ik hou van mooie dingen (kunst, bomen, duizend kleurtjes, mijn vriendje, slingers, God, cappuccino, muziekjes, knutselen, zingen, etc.). Ik kwam op je blog via ikbenirisniet en ik moest gewoon steeds lachen om wat je schreef, dus toen bleef ik maar hangen :) dus er is niet echt iets wat ik het leukst vind ofzo, maar door hoe je alles beschrijft is het gewoon grappig (: En ik heb zelf geen blog, maar ik zit er wel heel vaak over te twijfelen. Maar ik ben misschien iets minder impulsief, dus dan denk ik elke keer jaaa ik wil een blog en dan denk ik weer neee, straks leest niemand het of leest juist iedereen het en weet iedereen alles van mij en dat is gek! en bovendien moet ik werk zoeken. maar ja, misschien denk ik morgen heel erg jaaa en begin ik ook wel een blog. :)
  maar in ieder geval vind ik het tof om die van jou te lezen! en ik vind het stiekem ook heel leuk dat je fotografie studeert, ik word altijd een beetje jaloers van mensen op kunstacademies, want het lijkt me zo duizend leuk! nou ja, veel succes nog! (:

  groetsels nina

  – Hoe ben je op mijn blog gekomen? Wat vindt je het leukst om te lezen?
  – Blog je zelf ook? Zo ja waar gaat je blog over?

 133. nina schreef:

  hehe dat laatste moest er natuurlijk niet meer onder staan, want dat had ik al beantwoord.. tralielaa.

 134. Gabrielle schreef:

  Ik ben Gabrielle, ik ben 13 jaar en woon in het stadje Zaandam (redelijk beetje heel erg dichtbij Amsterdam). Ja ik ben 13 en ik ben er lekker vroeg bij hé (de wereld van bloggers). Hé want ik houd van schrijven heel erg en toen ik 7/8 was schreef ik altijd ‘boeken’. Van die bladzijdes op een stapel die je dan dubbelvouwt en dan schrijven. Ben ik de enige die dat deed? En verder zit ik met veel liefde op dansen (nog maar anderhalf jaar en het is een wonder dat ik het nog leuk vind). Jouw blog sprak me heel erg aan omdat je superleuk schrijft. De manier waarop jij denkt en schrijft herken ik heel erg in mezelf. Ik kwam op je blog door Teske en ik ben volgens mij niet de enige. Verder heb ik zelf ook een blog waarmee ik een tijdje geleden ben begonnen, maar ik ben sinds vandaag op dit blog aan de gang. Het gaat over lifestyle.

  Ey , ciao.

 135. Rianca schreef:

  Hoi! Ik ben Rianca ben 22 jaar oud, studeer in Rotterdam en woon samen in Hoorn met mijn vriendje (eigenlijk moet ik verloofde zeggen maar dat klinkt zo volwassen) en een chronisch ziek konijn Saar. Mijn hobby’s zijn fotografie, maar vergeleken met jou een groentje, en boksen, yoga en hardlopen.

  Dan vergeet ik nog helemaal te vertellen dat ik niet meer weet hoe ik op je blog ben gekomen, maar dat ik heel erg van je foto’s en verhalen houdt. En dat ik verbaasd was dat je pas drie maanden blogt want het voelt al zolang. En je layout is echt mega leuk!

 136. Mateusz schreef:

  Ik ben Mateusz 21 ik ben een student ik studeer interieuradviseur in Rotterdam. Mijn hobby’s films kijken, muziek luisteren, tekenen, blog’s lezen. Ik ben op jou blog gekomen via ikbenirisniet. Ik blog zelf niet ik had een poging gedaan maar ik heb het niet lang vol gehouden ik twijfel wel of ik niet opnieuw ga beginnen.

  P.S. Leuk artikel en ga zo door.

 137. Cindy schreef:

  Ik ben Cindy, een 23 jarige studente uit Amstelveen.
  Echt hobby’s heb ik niet, maar ik ben veel bezig met knutselen en DIY’s uitvoeren. Ook haal ik om 1 of andere rare reden plezier uit het ordenen van spullen. Op alfabet, kleur, lengte dat maakt niet uit. Vooral Boeken en post is bij mij de pineut.
  Ik volg je blog al een tijdje en ik zou eerlijk gezegd niet meer weten hoe ik op je blog ben gekomen, maar waarschijnlijk via een andere blog. (Volgens de hersendeeltjes die willen meewerken was dit van IkBenIrisNiet)
  Zelf blog ik (nog) niet. Ik heb er wel over nagedacht om een blog te maken waarbij ik DIY bedenk en uitvoer. Maar ik heb daar nu persoonlijk nog geen tijd voor.

 138. Aniek schreef:

  Hoi! Ik ben Aniek, ik ben 19 jaar en woon momenteel in Groningen en kom uit Leeuwarden, net als jij. Ben op jouw blog gekomen door Teske, heel origineel :) Ik vind volgens mij best wel veel dezelfde dingen leuk als jij, zoals katten en kringloopwinkels, dus dat sprak me heel erg aan! En chocola of course, dat spreekt voorzich. Ik vind het leuk series te kijken, Sims te spelen, muziek te luisteren/maken en zingen, Ik studeer ook nog Engels daarnaast, dus ik doe ook nog wel eens iets nuttigs :) Wat leuk dat je de reacties nog steeds leest!

 139. Frédérique schreef:

  Hey, Ik ben Frédérique, klein meisje en ben 15 jaar oud. Ik hou van fotograferen, eten, turnen, (kringloop)winkels bekijken en natuurlijk leegkopen & eten. Ja, eten staat er 2 keer want dat is een belangrijk deel in m’n leven. Nu verwacht je waarschijnlijk dat ik super dik ben, maar dat ben ik niet hoor. Ik ben op je blog gekomen via de vintage per kilo facebookpagina, geloof ik. Je bent de enige blog waarvan ik álle stukjes lees en wat m’n dag een stukje beter maakt wanneer er een stukje online staat (:

 140. Lyrinn schreef:

  Jeetje meid, kan jij al die honderden reacties hier wel nog lezen? In ieder geval gooi ik er zelf nog eentje bovenop:
  Mijn naam is Lyrinn, 23, ik weet helemaal niet meer hoe ik op je blog terecht gekomen ben (dat ging zo van via-via-via-via- wat doorklikken op het wereldwijde web…) maar sinds ik het tegenkwam, lees ik elke post met veel plezier. Gewoon omdat de dingen die je schrijft, zo herkenbaar zijn. Soms zijn ze grappig, soms een beetje triest, maar altijd denk ik: ‘precies!’. Misschien omdat ik net als jij een poezenfan ben? Ik bak ook taart die al eens mislukt en draai een keer graag in het rond in het bos (dat zie ik toevallig op je foto rechts).
  Zelf blog ik ook, maar ik kan alleen maar dromen van zoveel volgers. Al maakt me dat niet minder enthousiast hoor. Ik ben Belgische, in juni daar mijn studies afgerond en daarna naar Amsterdam verhuisd. Beschouw mezelf ook een beetje als een creatieveling. Dat alles vond ik stof genoeg om over te bloggen :) Succes verder met je blog !

 141. Meike schreef:

  Hoi!
  Mijn moeder is in haar zoektocht naar pepernoten een keer terecht gekomen bij jouw pepernotentestpost. Zodoende heeft ze je blog zitten bekijken en is tot de conclusie gekomen dat we een beste bult interesses gemeen hebben. Toen heeft ze me een linkje gestuurd, en voor ik het wist zat ik de hele avond schoolwerk uit te stellen (oprecht bedankt, soms heb je dat gewoon even nodig).
  Ikzelf ben 23 en woon in Enschede, hier studeer ik Crossmedia Design. Niemand hier op school kan eigenlijk uitleggen wat dat nou precies inhoudt, dus laten we zeggen dat het neerkomt op fotografie/illustratie/animatie/etc. en dat het liefst door elkaar heen! Het levert aardig wat werkdruk op, dus het is leuk om daar herkenbare posts over tegen te komen :)
  Verder zijn je katten de schattigste kattenbeesten ooit, en ik moet bekennen dat ik misschien wel eens een raar hoog geluid heb gemaakt bij het lezen van je kattenposts. Heel misschien.
  Zelf heb ik een poes bij m’n moeder thuis. Poes is een beetje dement en blind en stram omdat ze een keertje probeerde te vliegen vanaf het dak, dus die moet regelmatig in het sop worden gezet. Pro tip: als je je katten nu alvast leert om te douchen voorkomt dat later een heleboel littekens.

  Je schrijftstijl is in ieder geval tof en je onderwerpen zijn leuk (eten! Engeland! katten! :D) dus blijf lekker doorschrijven! Dan gaat deze lurker verder met lurken.

 142. Fien schreef:

  Ik ben Fien, 13 jaar en mijn hobby’s zijn gitaar/ukelele spelen, schrijven en blogs lezen. Ik ben hier terechtgekomen omdat ik googelde op: leuke blogs. Ik kwam terecht bij Teske, en via haar kwam ik hier.
  Gek, dat ik als 13-jarig meisje deze blog lees? Nee, ik vind dit super leuk en je hebt een erg inspirerende schrijfstijl. Jij bent een perfect voorbeeld van wat ik ooit wil bereiken.
  Xx

 143. Eline schreef:

  Hoi Aline, ik ben Eline. Een 19 jarige kunststudente die graag filmpjes maakt met mensen en over mensen waarbij observatie een grote rol speelt. Stiekem denk ik dat we bevriend zijn, fantaseer ik over kringloopavonturen en droom ik er dan ook van om jou een dagje te filmen.

 144. Joëlle schreef:

  Helleuu,
  Ik lees dit nu pas haha maar sinds ik je bij teskuh op haar blog zag lees ik je blog echt super graag! Je manier van schrijven is zo leuk om te lezen. Vooral foto’s van je poekies (die trouwens geweldige namen hebben) met commentaar er onder. En tweedehands meuk blijft ook altijd leuk! De stijl waarmee je schrijft is gewoon geniaal… Ik blijf je dan ook volgen op bloglovin want elke keer als ik zie dat je iets nieuws gepost hebt MOET ik meteen kijken.

  Oh, uit entoushiasme vergat ik mezel nog voor te stellen ook… Ik ben Joëlle en ik ben 17, ik woon in het prachtige almere (wat totaal sarcastisch is want het enige mooie in almere zijn de winkels.) en ik heb sinds vorig jaar november een blog. Ik ben hier dus via teske want ik ben een groot beauty liefhebber. Zelf blog ik dus ook over beauty en

 145. Joëlle schreef:

  En natuurlijk drukte ik met mijn lompe vingers te vroeg op versturen… Nouja ik wou alleen nog maar zeggen dat ik make up artist ga worden! Nou, doeg!

 146. owning multiple schreef:

  By showing that you are paying your bills, even though these are related to a vacation, you will assistance to enhance your credit
  rating owning multiple if this alternative seems more
  attractive for you, you needs to be willing to
  allocate your revenue properly so you won’t miss a payment date.

Laat een reactie achter