Hier word ik blij van

15 juni 2014 - Persoonlijk

Wakker worden en hardop afvragen wat we eens zullen gaan doen vandaag want de zeeën met vrije tijd zijn eindeloos. Lekker kneuterig naar het tuincentrum en fantaseren over een groot huis met idem tuin. Magnum Mint ijsjes die zo lekker zijn dat ik ze bijna allemaal in één keer opeet. Mooie schaduwen op de grond veroorzaakt door blaadjes aan de bomen.

Bedenken dat we al bijna een jaar in Utrecht wonen, ik nog geen honderdduizend vriendinnen heb gemaakt maar diegene die er wél zijn me goud waard zijn. Sip in bed liggen tijdens NL-Spanje maar een wijk die uit zijn dak gaat bij elk doelpunt. Een vriendje die mijn camera van me afpakt en ‘uit de heup’ gaat fotograferen waardoor we met veel voorhoofdfoto’s thuiskomen. Pannenkoeken bakken die half uit elkaar vallen. Zon. Eten op het balkon. Dat mijn zonnebloemen al supergroot worden. Zwemmen. Me niet schuldig voelen dat ik bizar weinig hardloop.

Sproetjes op mijn neus. Het feit dat ik komende week al drie onwijs leuke lezeressen ga fotograferen. En de weken daarna nog heel veel meer. Dat er überhaupt mensen zijn die door mij gefotografeerd willen worden. Mijn kluisje leeghalen op school, de sleutel inleveren en de school uitlopen en beseffen dat het jaar echt voorbij is en een lange zomer kan gaan beginnen. Een Lost-marathon houden in bed met vriendje midden in de nacht. M’n poekies. Een week Londen in het vooruitzicht. Keihard John Mayer draaien en meekrijsen wetende dat ik vrijdag weer naar zijn concert ga (fangirl all over the place).

_MG_3756 _MG_3785 _MG_3634 _MG_3641 _MG_3714 _MG_3718 _MG_3734 _MG_3764

Waar word jij blij van?

Reacties

 1. Van die voorhoofdfoto’s, ten eerste. Dat het zo lang licht is. Fietsen zonder jas. Dat het bijna vakantie is. En van het feit dat ik steeds vaker blij ben.

 2. Karlijn schreef:

  Ik word blij van zomerse foto’s, zoals deze, verstopte cadeautjes overal in het huis voor mijn verjaardag en plannen maken om met vriendinnen te gaan reizen.

 3. Je maakt zo’n ongelooflijk prachtige foto’s!

 4. Nena schreef:

  Heerlijk! Ik word blij van het idee dat ik nu twee tentamenweken heb en daarna heerlijk op vakantie ga!

 5. Daphne schreef:

  Dit soort posts, fijne muziek van de Arctic Monkeys, goede films die me laten huilen, de ellendige lange tekst voor mijn college die ik bijna af heb gelezen, vriendje dat lieve berichtjes stuurt en – heel cliché – de ondergaande zon op dit moment :)

 6. Wieneke schreef:

  Ik schrijf iedere dag in mijn happy week boekje en post die één keer in de week op mijn blog. Ik word ook best blij van het idee dat ik maandag en dinsdag een tweedaagse cursus mindfullness heb, ben zo benieuwd!

 7. Dina schreef:

  Nice. Erg nice. Vooral de voorhoofdfoto’s.

 8. Kim schreef:

  Fijne post! Ik werd deze week blij van de eerste keer buiten zwemmen dit jaar – Schaapjes die kwamen kijken tijdens een fotoshoot – Een hele gezellige en grappige middag met mijn vriendin – Horen dat ze geslaagd is! – En een leuk feestje van een goede vriendin :)

 9. Dagmar schreef:

  Ik wordt heel erg blij van deze post. En van de avondzon, lange wandelingen maken, avondeten in het park, op zondagochtend baantjes zwemmen en concertkaartjes kopen voor mijn favoriete band. :)

 10. Marion schreef:

  Ja, van deze post word ik ook erg blij. Ook van je foto’s. Ik ben blij voor jou dat je zoveel mooie mensen mag gaan fotograferen.

 11. Nikki schreef:

  Van zon en lekker in mijn tuintje zitten, van de katten die na een flatleven nu voor het eerst naar buiten mogen en daar heel erg van genieten (hoewel ik daar niet alleen maar blij van word, want het is eigenlijk ook gewoon heel eng), van perenijsjes, van dingen in mijn eentje doen en van het feit dat de zomer nog maar net begonnen is!

 12. Naomi schreef:

  Super leuke foto’s! Ik hoop echt dat het lukt, en je me kan fotograferen!

 13. Sylvia schreef:

  Van softijs met gekleurde spikkels, kat Chuck die overdag de stoere man uithangt maar ’s nachts ondanks het warme weer toch tegen me aan kruipt, eindelijk weer het overzicht terugkrijgen in m’n mailbox, projecten afronden, met collega’s en vrienden op m’n balkon zitten, telefoontjes van familie, mooie blogposts van medebloggers en beseffen dat ik van mijn hobby’s mijn werk heb kunnen maken :)

 14. Beautydagboek schreef:

  Mooie foto’s! Ik word blij van zonnestralen, de geur van verse koffie, good old times Take That muziek draaien en je weer 12 jaar voelen, mijn twee lieve kindjes, mooie foto’s schieten en bewerken en lekker uit eten gaan bij een goed restaurant :).

 15. Olga schreef:

  Ik word blij van dit soort leuke weekendposts. En van een beste vriend die een hele dag in de keuken staat om silly old me een super-de-luxe zeven gangen menu te serveren <3

 16. Rianne schreef:

  Heel leuk! Ik was dit weekend vooral blij door de goede wedstrijd tegen Spanje :)

 17. Elisse schreef:

  Wat ligt z’n haar leuk zeg! En yay voor al je gelukzaligheden. Grootste gelukzaligheid hier: morgen examen en dan drie maanden (hopelijk) vakantie! Kan niet wachten om weer lekker te beginnen prutsen, fotograferen, naaien, en gewoon overall lekker creatief bezig te zijn zonder de duust (duizend) deadlines te voelen branden in mijn hoofd!

 18. Fleur schreef:

  Serieus, ik hou van jouw blog. En ja ik wil door je op de foto gezet worden. Liefde voor de zomer!

 19. Hanne schreef:

  Ik wil ook een hele zomer :(

 20. Jolien schreef:

  Oh een lange zomervakantie, heerlijk! Dat heb ik niet meer nu ik werk. Geniet er van. Je stukje heeft me alvast blij gemaakt. :)

 21. Marian schreef:

  ohhhhhh <3

 22. Anniek schreef:

  Lieve vriendinnen die zich zorgen om me maken. Samen voetbal kijken. Mooi weer. Fietsen door de regen als ik vrolijk ben. In mijn eigen bed liggen. Met een dekentje en ijs op de bank.

 23. Susan schreef:

  He Aline, ik had je een berichtje gestuurd mbt door jou gefotografeerd worden maar ik heb nog geen reactie gekregen. Heb je mijn berichtje ontvangen?

 24. Chantalia schreef:

  Positiviteit! En het feit dat ik nu nog ff moet knallen, maar dat ik bijna naar Italië ga. Drie weken lang pasta en pizza eten, me irriteren aan de hitte en er tegelijk blij mee zijn en gewoon de mooie omgeving.

 25. Angela schreef:

  Ik word blij met de vier weken dat ik door Spanje ga reizen met mijn vriend!

 26. annouska schreef:

  Wat een heerlijke momentjes en vooral de foto’s daarbij. :D

 27. E schreef:

  Ik word altijd wel een beetje blij van jouw blog ;)

 28. Nienke schreef:

  Mooie foto’s en mooie voorhoofden :) Ik word blij van: vrij zijn na een weekend werken, late machiato’s, bijna vakantie en lang uitgestrekte kattenbeesten op de grond. Ook werd ik heel blij van je mailtje dat je mijn bruiloft wil fotograferen!

 29. Stephanie schreef:

  Ik word blij van lieve mensen. Series kijken in bed, terwijl ik geen drol hoef te doen. Muziekjamsessies. In de zon liggen en bijna wegzweten. Praten met een jongen die ik steeds leuker begin te vinden. Dat soort dingen.

  Wat een onwijs leuke post vind ik dit weer btw. :)

 30. Ilse schreef:

  Tadaa, daar is mijn lijstje. Van een lieve miauwende poekie die blij word van alle aandacht, een zonnetje dat schijnt, lieve mensen om me heen, fijne muziek, het feit dat ik bijna vakantie heb, eindelijk al mijn series weer kijken, deze blogpost en zo kan ik nog wel even doorgaan! :)

 31. Malou schreef:

  Van jouw verhaaltjes en foto’s! Jeej. Ik wil denk ik ook door jou gefotografeerd worden want ik vind je zo cool en het lijkt me leuk om mooie foto’s van mezelf te hebben! Ik ga je mailen =)

 32. Minou schreef:

  Van jouw blog.

 33. Petra schreef:

  Ik word blij van deze post en de foto’s, maar ook van mijn kinderen, cake met slagroom en discodip, reacties op mijn blog, de zon, de buurt waar ik woon, mijn huisje, pioenrozen, een lekker glas wijn en ik kan nog wel even doorgaan. Het leven is mooi.

 34. Van anderen die oprecht blij zijn.

 35. Leen Philips schreef:

  Wow wat een leuke foto’s, tof om te zien, ik wordt blij van een rustig dagje aan het strand liefst van al in de duinen (waar niemand komt en het rustig is), van fietsen! En last but not least van cake, echt waar van cake wordt ik nu echt gelukkig!

 36. lieke schreef:

  van jouw foto’s!
  :)

 37. Magali schreef:

  Oh em djie ik ga vrijdag ook weer

 38. Femke schreef:

  Ik word blij van dit stukje lezen :)

 39. Suus schreef:

  Dit blogje! <3

 40. Maaike schreef:

  Lekker stukje! Ik vind het deze dagen nu ik een beetje in een dipje (lees: liefdesverdriet) zit heel fijn om een beetje zulke blogposts te lezen, met kleine redenen om blij te zijn, of andere leuke stukjes die je hebt gechreven. + je hebt mooie foto’s er bij! En heeft Thomas nou een nieuw kapsel, dat opgeschoren, of was dat er al en ben ik gewoon een beetje een schaapje?

 41. cheyenne schreef:

  wat een heerlijke post zeg :) deze week werd ik heel blij van in het park zitten, en alle blije mensen om me heen te bekijken! en stiekem ook van de nieuwe kleding die ik kocht, maar dat deed ik ook om weer even instant blij te worden. oh, en dat mijn kokos-dadel repen gelukt zijn!
  xo, cheyenne

 42. Bouchra schreef:

  Op dit moment wordt ik blij van je foto’s! Praaaachtig!

 43. Mikki schreef:

  Oooooooooooooooh ik ben eeuwen niet op je site geweest ik schaam me maar ik lees nu alles bij

  Ik moet zo lachen om de voorhoofdfoto’s

Laat een reactie achter