Ik stuur weer kaartjes!

11 februari 2016 - Persoonlijk

Woehoe, het is weer tijd voor het jaarlijkse Paperboats-stuurt-kaartjes-fest! Omdat het bijna Valentijnsdag is kun je weer gratis kaartjes verzenden binnen Nederland door deze te voorzien van een lippenstiftkusje en daar maak ik graag gebruik van. Ik wil jullie weer leuke kaartjes sturen!

kaartjes1

Postsorteerservice Ali tot uw dienst!

lijn-goud

Vorig jaar was in ieder geval een groot succes. Ik heb toen rond de 70 kaartjes geschreven en kon bijna een handamputatie ondergaan maar ik weet hoe leuk het is om echte post te krijgen en ik vind het extra extra leuk jullie te verblijden. Omdat jullie altijd zo trouw meelezen, meeleven en reageren. Zelfs als ik duizend jaar niks van me laat horen is er altijd een clubje dat blijft hangen. Hartjes voor dat!

Ik ben weer allerlei leuke winkeltjes bij langs gegaan om de leukste kaartjes te scoren en wellicht als ik in de krochten van m’n huis zoek dat ik er nog wat meer bij elkaar kan verzamelen. Maar ik heb er meer dan genoeg! Ben je alleen met Valentijn? Kun je wel een oppepper gebruiken? Of gaat juist alles helemaal top? Of heb je eigenlijk niet perse een reden maar vind je het gewoon tof om een kaartje van mij te krijgen? Mag allemaal! Oh en maak je vooral geen zorgen als je bijvoorbeeld wel al lang mee leest maar nog nooit een comment hebt achter gelaten. Ik vind het juist altijd extra leuk om iets van lurkers te horen!

lijn-goud DW8A1027 lijn-goud

Ja whatever, blablabla, ik wil een kaartje van jou!

Vet leuk! Ik zit klaar! Vul jij onderstaand formuliertje nog even in?

Inzenden kan tot morgenmiddag (12 februari) 15:00. Ze gaan daarna op de brievenbus. Dat betekent dat je het kaartje zaterdag al in huis hebt woop woop! Ik werk volgens het ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’ principe, dus op = op. Extra reden om niet te twijfelen. Oh en ik zou het ook wel leuk vinden om een bevestiginkje te krijgen als je m’n kaartje ontvangen hebt. :) Dan weet ik in ieder geval dat de postbode er niet vandoor is met een super famous Paperboats handgeschreven kaartje.

lijn-goud

Edit 00:01 – WOOOOW DAT GING SNEL! Ik ben al door m’n kaartjes heen jongens! Ik zal morgen bij daglicht een fotootje maken van de berg kaartjes die ik later zal posten. Dankjulliewel weer voor het enorme enthousiasme en iedereen die het formuliertje heeft ingevuld: houd je brievenbus in de gaten! :D Ga ik nu Thomas even vragen om een handmassage. Joe!

Reacties

 1. Marian schreef:

  Wat super leuk dat je dit doet!

 2. Eva schreef:

  Aah zo leuk!! Ik heb me aangemeld om mee te doen hoor :)

 3. Dit kan ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan, I luuuv kaartjes ontvangen. ♥︎

 4. Emma schreef:

  Woehoee ik doe mee! :))

 5. Fleur schreef:

  Dat wordt bij de brievenbus liggen as zaterdag ;)

 6. Tessa schreef:

  Jaaa dit vind ik leuk!!

 7. Linda schreef:

  Jaaaaa vorig jaar was het kaartje zo leuk! Ik probeer het gewoon nog eens :D

 8. Paula schreef:

  Aah wat leuk. Ik ben iemand die bijna nooit reageert. Ik doe mee! ;)

 9. Laurine schreef:

  Dit is echt super gaaf!!

 10. Nene schreef:

  Superleuk, ik wacht met spanning af!

 11. Fleur schreef:

  Zo zo zo leuk! Ik ben gek op post. :)

 12. Anieke schreef:

  Love this. Superleuk!

 13. Lotte schreef:

  Wat jammer dat het enkel binnen Nederland is en België geen gelijkaardige actie heeft. Ik zou anders nogal wat kaartjes versturen, amai :)

 14. Nicky schreef:

  Wat leuk! Wie vind het nou niet leuk om een handgeschreven postkaartje te krijgen? ;) Ik merk dat het weer ‘in’ wordt, zoals swappen.

 15. Aah wat jammer, elke keer zien de kaartjes er zo leuk uit en vind ik het ook een hele leuk actie maar elke keer ben ik net weer te laat haha, vorig jaar ookal en nu weer haha
  Fijn weekend!

 16. Janneke schreef:

  Ah shittie, net te laat dit jaar. Kwam die van vorig jaar toevallig vorige week nog tegen. Super leuk dat je dit weer doet :-)

 17. Elbrich schreef:

  Heel leuk! Vorig jaar was ik erbij, nu helaas te laat, wel heel cool!

 18. Malou schreef:

  Ah leuk dat je dit doet! Ik ben te laat noooooz. Hihi. Fijne Valentijn!

 19. Fleur schreef:

  Woehoe, ik heb jouw handgeschreven kaartje ontvangen !! Dankjewel voor jouw duwtje in de rug. Heeft de handmassage geholpen ?

 20. jessica schreef:

  Yay, een kaart van de leukste blogger <3. Bedankt Aline, het konijntje krijgt een ereplekje (naast de bos lavendel).

 21. Marian schreef:

  Jeeh! Wat n lieve kaart, thanks!

 22. Valerie schreef:

  Heel erg bedankt voor je mooie kaartje!! Ga hem zeker ergens mooi bewaren dankjewel! Fijne valentijn!

 23. Anouk schreef:

  Hey hoi, Anouk de lurker hier! Dank dank dank voor je superlieve kaartje, you’ve made my day! Hij krijgt een speciaal plekje aan de muur! ;) X

 24. Miriam schreef:

  Ahh vorige jaar dacht ik ik ga volgend jaar meedoen. Dit jaar zie ik deze post op 14 feb en denk ik shit! te laat! haha. Tof dat je het wel gewoon weer doet, ik ben benieuwd naar je foto van allllll die kaartjes :D

 25. Saskia schreef:

  Bedankt voor je super leuke kaartje! Zou je misschien je adres willen mailen. Ik zou het leuk vinden een kaartje terug te sturen.

 26. Citlali schreef:

  Heel erg bedankt voor het kjoete kaartje :D

 27. Sanne schreef:

  Ah wat leuk dat je dit hebt gedaan Aline! Vet lief :). Ik hoop dat iedereen veel plezier heeft van je kaartje!

Laat een reactie achter