Onsamenhangend verhaal met onsamenhangende foto’s

14 april 2014 - Persoonlijk

Het is wat stiller op de blahwg. Ik vlieg van hot naar her, hoewel de foto’s die zo gaan volgen anders doen vermoeden. Ik zei vaarwel tegen mijn comfortzone en ben volop bezig met een onwijs tof fotografie project.

Ik bevond me afgelopen week in twee compleet vreemde huiskamers van twee compleet vreemde mensen en zo gaan er nog een stuk of vier volgen. Wattefuk ik aan het doen ben wil ik in geuren en kleuren vertellen maar vanwege privacy doe ik dat nog even niet (jeetje Aline begin er dan ook niet over. I know I know).  Tof is het wel. Vooral het moment wanneer je op de terugweg in de trein zit en je beseft wat je daarstraks gedaan hebt. Vorig jaar wilde ik al in een hoekje kruipen als ik een snapshot moest maken van een random voorbijganger.

Wat ik verder aan het doen ben? Ik brainstorm (ik kan dat woord niet meer aanhoren), fotografeer, slaap, speel wat piano, pieker, pieker nog meer en werk me vooral de pleuris maar ik klaag niet. Oja en gisteren liep ik voor het eerst over de 5km in een half uur (HELL YEAH). Over 1,5 maand heb ik zomervakantie (HELL YEAH 2) maar tot die tijd moet er nog zo gigantisch veel gebeuren dat mijn haar spontaan grijs wordt als ik er alleen al aan denk. In mijn hoofd speelt constant het mantra: alles komt goed en alles gaat voorbij.

Ik wilde uitproberen om een deel analoog te fotograferen voor mijn super secret project. Het rolletje moest vandaag ontwikkeld worden maar was nog niet vol. Tja, waar kom je dan op uit? Je poekies, je BF en je plantjes. Nu lijkt mijn leven weer even suf en saai als voorheen. Dus wie na dit verhaaltje dacht dat ik getransformeerd was in een super dynamische on the road documentair fotografe heeft het fout. (Maar houd vooral die gedachte vast.)

4

Franklin helpt Thomas bij het vegen van het balkon.

1

Laf dis!

6 2

Analoge selfie!

10 7 3

Ik zeg altijd tegen Franklin dat ‘ie niet moet praten als ik een foto maak maar hij luistert nooit.

9 5 8

Maar de reden waarom ik deze post eigenlijk schrijf.. DE PLANTJES KOMEN DOOR!!!

Reacties

 1. Laura schreef:

  Ik vind je foto’s zo mooi. Ik vind inspirerend een beetje een suf woord, maar dat is wel het woord dat in mijn hoofd springt als ik ze zie (en niet omdat ze suf zijn).

  Oh en vooral de selfie natuurlijk he. Die is heeeul inspirerend.

 2. Angela schreef:

  Wat leuk dat je plantjes gaan groeien! Ben benieuwd wat je allemaal stiekem uitspookt :)

 3. Shanna schreef:

  Je leven lijkt me alles behalve saai. Piano spelen, goed kunnen fotograferen, een boeiende blog hebben en op je gemak 5 km kunnen lopen. Sounds pretty interesting to me!

 4. Chantal schreef:

  In iedere foto zie ik de lente. Dat is toch ook samenhang? ;)

 5. minou schreef:

  Je maakt me echt niet normaal benieuwd! en die studie leuk! Echt iets voor mij later. Al moet ik nog wel heel wat doen voor dar niveau!

 6. Melissa schreef:

  Heel mooie foto’s. Prachtig zelf!

  Ps: moest je bloggerscafé nog niet kennen, het is een Facebookgroep voor en door bloggers.

 7. Nena schreef:

  Mooie foto’s, ik ben benieuwd naar je project!

 8. Anne schreef:

  Woehoe! Vijf kilometer in een half uur :) You rock!

 9. Janneke schreef:

  Ah, juist de combinatie van al het serieuze en niet zo serieuze maakt je zo leuk om te volgen! En yay voor je plantjes! :D

 10. Maura - YLT schreef:

  Ik houd van onsamenhangende dingen. Mooie foto van die bloemen en WOAH jaloers op je super-fancy-huis-kas

 11. Kim schreef:

  Toffe foto’s weer! En ik ben heel benieuwd naar je fotografie project! :D

 12. Made by Carlijn schreef:

  Ik vind jouw blog zo leuk om te lezen! Je schrijfstijl is echt super! Leuk artikel en ik ben benieuwd naar je supergeheime project!

 13. Mikki schreef:

  Hahah pratende Franklin

 14. Eveline schreef:

  Leuke (analoge) foto’s! Ik houd van analoge fotografie!

 15. Isabelle schreef:

  Wat heb je allemaal gezaaid?

 16. Liliane schreef:

  Die foto van jou met Thomas is liefde.
  En Emmypoes staat er ook prachtig op.

 17. Hannah schreef:

  Poekies! Plantjes! Haha ik vind je foto’s eigenlijk hartstikke leuk, en je leven klinkt heerlijk, helemaal niet saai! Uitroepteken!

  (Hier in Amerika schrijven en práten – want ja, dat kan – ze veel met uitroepteken en ik neem het een beetje over.)

 18. ellen schreef:

  Ik vind je analoge foto’s echt heel erg mooi! Zou je een keertje een post willen maken waarin je uitlegt hoe jij fotografeert met je analoge camera? :3

 19. Ines schreef:

  Oh supermooie foto’s :) Ik vind ze echt heerlijk om naar te kijken!

 20. Laura schreef:

  Die stationfoto vind ik erg mooi! Maar jouw analoge foto’s zijn sowieso altijd leuk om naar te kijken :) Succes met de rest van je fotoproject, klinkt erg gaaf!

Laat een reactie achter