Veertien herinneringen uit 2014 – Nummer 1

18 december 2014 - Podium

Leuke Marlou kwam met het idee om tot het einde van 2014 elke dag terug te blikken op een fijne herinnering uit dit jaar. Dat kan ik wel gebruiken na een ietwat grijs / zwarte maand.

Ik begin met een makkelijke. Het stond hoog op mijn lijstje om dit jaar weer naar Londen maar ook vooral naar de Engelse zuidkust te gaan. Het Utrechtse leven is duur maar wonder boven wonder konden we wat geld bij elkaar schrapen. Thomas noemt ons tripje naar Brighton ‘het leukste wat we ooit samen gedaan hebben’ en ook voor mij was het genieten tot het maximale. (Daarbij: alles wat Thomas en ik samen hebben gedaan is leuk dus ik kan daarin niet kiezen.) De drukte maar de o zo fijne bekende sfeer in Londen en de zeelucht in Brighton, ik mis het nu al weer. Ik zou er zo willen wonen. Maar dat is een droom voor later. Als ik groot ben. Volgend jaar gaan we sowieso weer. Sowieso langer naar Brighton maar misschien ook wel even uitwijken naar Bournemouth. Een mini kust-stadje waar ik als mini Aline een paar maanden de levendige student heb uitgehangen.

Engeland heeft een beetje mijn hart gestolen. Het is voor mij de enige plek waar weggaan voelt als thuiskomen.

Reacties

 1. Eilish schreef:

  Wat een leuk idee! Londen is zoo awesome! Ik moet er echt weer eens heen!

 2. Dina schreef:

  Ik ben nog nooit in Engeland geweest. Ieder jaar maken M. en ik plannen om naar Londen te gaan, maar we gaan toch steeds ergens anders naartoe, vreemd genoeg. Leuke herinnering!

 3. Noraly schreef:

  Wat een heerlijke herinnering en dan die foto van de draaimolen. Dreamy!

 4. Anne schreef:

  Hoe herkenbaar. Als ik een land mocht kiezen waar ik moest wonen/altijd op vakantie moest gaan wordt het direct Engeland. (Mag ik smokkelen? Neem ik graag heel Groot Britannië en liefst ook Ierland erbij.) Dat er nog veel mooie herinneringen bij komen!

 5. Aimée schreef:

  Ik heb precies hetzelfde.
  Ben al vaker in Engeland geweest, vaker op het platteland zelfs dan in het grote Londen, waar Engeland de laatste tijd om bekend staat.
  Ik ben er verliefd op geworden en krijg eens in het half jaar ook een onwijze drang om terug te gaan!
  Studeren is jammer genoeg niet mogelijk gezien het torenhoge collegegeld. Hopelijk zal ik er in 2015 weer eens voet aan land zetten.

 6. Wat een prachtige foto! Ik ben alleen in Londen geweest, maar Brighton lijkt me zo’n leuke plek om ook eens naartoe te gaan :)!

 7. Sonja schreef:

  Leeeeuk:)
  En wat bijzonder, dat Engeland voor jou ook een beetje als thuiskomen voelt. Ben er zelf nog nooit geweest maar wel heeel benieuwd!

 8. Kim schreef:

  Ja, Brighton! Nog nooit geweest, maar het staat hoop op mijn verlanglijstje. Superleuk idee trouwens, ben benieuwd naar de andere dertien. =)

 9. Karlijn schreef:

  Zo leuk bedacht door Marlou. Ik doe ook mee, maar dan op twitter. Misschien maak ik er nog wel één post van op mijn blog want dat ik toch ook wel erg leuk. X

 10. cheyenne schreef:

  wat klinkt dat fijn! ik heb al zoveel goeie dingen over brighton gehoord, nu snel maar eens naartoe. :)
  xo, cheyenne

 11. Desi schreef:

  Wat een leuk idee zeg, om over 14 leuke dingen uit dit jaar te vertellen. Ik ben benieuwd naar de rest! Die foto van jou en Thomas is trouwens zo ontzettend lief. Echt een mooie foto. xo

 12. Mikki schreef:

  <333333333333333333 Zo lief

 13. Hester schreef:

  Ahhhh lieve foto. Ik ben ook een keer aan de kust in Brighton geweest, was toen helaas echt verschrikkelijk weer maar ik wil nog best een keer terug want het was wel prachtig.

 14. Noah schreef:

  Ik vind je enthousiasme over Engeland zo leuk!
  Ik word zelf ook heel blij van Bournemouth, zo’n leuk stadje met zoveel leuke mensen!

 15. Lizet schreef:

  Door jouw blog wil ik ook zo graag een keer naar Brighton! Ziet er uit als een magische plek.

 16. Mylene schreef:

  Ahw, die foto van jullie, superlief. En die laatste zin, ook superlief. Ik ben slechts één keer in Engeland geweest en dat was slechts voor een dagje in het grote London, dus veel heb ik nog niet gezien. Wellicht als ik later groot ben.

Laat een reactie achter