Ik ben een slechte poezenmama

4 oktober 2013 - Poekies

Hoe kon ik het nou vergeten? Franklin liep al de hele dag te mauwen als een malle. Mekkeren, herrie maken en klauwen aan de bank. Aandacht zoeken, op schoot klimmen, er weer af springen en het kleed slopen. En ik maar niet snappen wat er aan de hand was. Franklin was gewoon een beetje van streek. Want het is natuurlijk..

Dierendag!

Oh my god.

Ik ben zo’n slechte poezenmoeder die Thomas met Emmy OP dierendag naar de dierenarts stuurt voor haar jaarlijkse prik.

HOE KON IK!

Dus ook Emmy van streek. Want ze moest met Thomas op de fiets. Want ja in Utrecht hebben we geen auto of een papa die ons even wilt brengen. En dan óók nog een dikke vette vieze pijnlijke prik in haar vel. En dan óók nog een vies pilletje tegen wormpjes. Ugh.

Gelukkig lossen nieuwe speelgoedmuisjes en natvoer alles op. En duizend knuffels. En ik had beloofd aan mijn baby’s dat ik een blog aan ze zou wijden. Dus bij deze. Een overvloed aan Emmy & Franklin.

Schermafbeelding 2013-10-04 om 21.08.12 Schermafbeelding 2013-10-04 om 21.08.23

Dit is de allereerste foto die ik maakte van Emmypoes. Hier was ze net een uurtje bij ons vanuit het asiel. Kijk mijn huge ass hand vergeleken bij minipoes! Franklin schuilde overigens onder de bank en kwam hier voorlopig ook niet vandaan.

Schermafbeelding 2013-10-04 om 21.08.33 poes1 foto-2 Schermafbeelding 2013-10-04 om 21.10.56

Emmy en exhuisgenootje Robbin waren beste vriendinnetjes voor het leventje. Emmy ging altijd los als Robbin er was. Kroelen, spinnen en kreetjes van blijdschap.

giuhiuh poes2 Poes3 poekies poekies1 poes4 poes5 poes7 poes8 poes9 poes10 Schermafbeelding 2013-10-04 om 20.30.39 Schermafbeelding 2013-10-04 om 20.30.52 Schermafbeelding 2013-10-04 om 20.31.05 Schermafbeelding 2013-09-17 om 23.25.11Schermafbeelding 2013-09-17 om 23.31.06Schermafbeelding 2013-08-27 om 23.35.051poekiesPoekiesScan 6franklin EMMYPOES poes11 emmypoes

Mijn twee lieve bolletjes. Die altijd in de deuropening zitten als ik thuis kom. Emmy die naast mijn hoofd slaapt en Franklin op mijn voeten. Mijn twee monsters die de tent afbreken en ik vind het niet eens erg. Zoals Des vandaag zei: “Alleen kattenmoeders begrijpen dat. Alleen kattenmoeders kunnen het accepteren.”

Elke dag weer onder de haren zitten en ’s nachts wakker geworden houden door een poekie die een kwartier graaft op de kattenbak. Het geeft allemaal niet. Jouw fluffies mogen dat.

Knuffel je pluisjes nog even extra hard vandaag. Maar morgen en overmorgen natuurlijk net zo hard. Ik knuffel mijn poekies vandaag totdat ze het zat zijn. En hopelijk is Emmy haar ritje naar de dierenarts al weer vergeten. (Ondertussen loopt ze gewoon tegen Franklin op te scheppen dat de dierenarts haar zo mooi vond tsssss.)

lijngroot

Fijne dierendag!

Reacties

 1. Vera schreef:

  Alle foto’s zijn leuk, maar sommige zijn gwn echt wow!

 2. Nanda schreef:

  Hahaha oh geweldig. Volgens mij heb je het wel weer goed gemaakt :)
  Ik heb alleen een vis, en aangezien die een kort termijn geheugen hebben doe ik weinig aan dierendag.

  • Aline schreef:

   Hahaha awwhhh! Wij hadden ook een vis maar die is op gruwelijke vermoord door de poekies :’) Ze zijn misschien toch niet zo lief als ze eruit zien…

 3. Evelien schreef:

  Wat vreselijk cute en wat een mooie foto’s! Ben zelf ook zo’n slechte poezenmama: kwam er zojuist achter dat ik de kat in de garage had opgesloten…. oeps!

 4. Suzanne schreef:

  Haha jeetje! Wat een vreselijke poezenmama ben jij! hahah grapjurk! Wat een prachtige foto’s van je poezenbeesten!

 5. Marcella schreef:

  Mooie foto’s van jouw lieverds! Ik ben gek op katten, dus ik genoot van je foto’s! Die met die pootjes zijn geinig, lagen de beestjes toen op een glazen blad?

 6. Jana schreef:

  Aww wat zijn ze lieffff! En zo fotogeniek ook haha :) Die kontscan blijft wel mn favoriet ;)

 7. Laura schreef:

  Awwwhhh, cute! Die foto waarbij ze over elkaar liggen, zo lief.

 8. Kimberly schreef:

  Die foto’s zijn allemaal zo leuk en cutieee! :D Mijn Muizenkatje heeft de hele dag om me heen gelegen alsof het mijn dierendag was haha

 9. Shari schreef:

  Echt leuke foto’s!

 10. Mariska schreef:

  Wat een leuke foto’s heb je van je poezies! Ik ben ook echt gek op mijn kat! Vorige week wasneen vriend bij ons en die heeft 2 kindjes, en daar liet ie foto’s van zien op zn telefoon. En ik liet foto’s zien van de kat haha <3

  • Aline schreef:

   HAHAHA! Ik voel me ook altijd zo’n moeke die foto’s showt van haar kinderen :’) ‘Kijk, hier doet ie zijn tongetje uit zijn mond!!!!’ ‘oh kijk hier had Emmy de gordijnen gesloopt HAHAHA HIHI!’ En degene die er het meest van geniet ben ik zelf. Ik hoop dat ik nooit zo erg word als ik kinderen krijg hahaha.

 11. Dana schreef:

  Wat een geweldige blogpost!!

 12. Sabrina schreef:

  Die foto’s zijn geweldig! Wat lief dat ze al die dingen samen doen en over elkaar heen slapen, echt heel schattig!

 13. Feline schreef:

  Hihi, ik heb dat (op de bank) kleedje ook

 14. tineke schreef:

  hahahaha, ik help Boris ook altijd met muggen vangen ;) Is hij dol op. En wat een leuke foto’s allemaal! :D Mooie beestjes heb je!

 15. Iris schreef:

  Ahh wat schattig! Vooral die foto waar ze met z’n tweeën in die mand liggen haha. Echt hele mooie katten zijn het :)

 16. Malou schreef:

  awhh wat een lieve poekies<3

 17. Ginny schreef:

  Hahaha dat filmpje, superleuk!
  Hele mooie foto’s heb je ook!

 18. Anoeska schreef:

  Haha met dit artikel heb je het echt wel weer goed gemaakt denk ik zo. Wat een ontzettend leuke/schattige en lieve foto’s.

 19. Sylvia schreef:

  Awh, toffe post :) Die foto van die voetjes vind ik erg leuk. Ik zit er wel eens aan te denken om er voor Chuck een maatje bij te pakken, maar twee katten in mijn appartementje is net te krap ben ik bang.

  • Aline schreef:

   Zolang je merkt dat Chuck zich niet verveelt vind ik een kat alleen best kunnen hoor. Mensen spacen hem altijd zo als ze horen dat je maar één kat hebt maar katten kunnen ook prima alleen zijn. Gewoon regelmatig even vermaken en dan is er niks aan de hand!

 20. HAHAH AAAAAAAAAAH DIE ENE EN DIE DAARNA EN DIE ENE HAAAHAHAHAHAHA

  Verliefd

  HAHAHA en ik doe ook altijd samen vliegen vangen HAHAHA

 21. Anke schreef:

  Geweldige foto’s! Die beesten zijn ook altijd fotogeniek hè. Mijn camera staat ook vol met kattenfoto’s :D

 22. Masha schreef:

  Aaawh aawh aawh wat een cuties <3!

 23. Mikki schreef:

  Hahahhaah <33333333

 24. Olga schreef:

  Oww, so cute! En ik zie inderdaad dat we niet de enigen zijn die onze kat bij lekkere insectjes houden. Gotta catch m all!!!

 25. Wat een leuke en lieve foto’s, door jou heb ik mijn kat ook gescand haha.

 26. Marloes schreef:

  Wij gingen een weekend weg op dierendag en lieten de twee katten gezellig alleen thuis. Ook helemaal in de geest van dierendag (kuch)

 27. Eline schreef:

  Wat een heerlijke overload aan poezenfoto’s! Ik heb mijn twee lieve luiaardjes eens verwend die dag. Extra koekjes, bij mij op bed slapen en dikke knuffels geven.

 28. Maaike schreef:

  Aah arme Emmy en Franklin! Maar hee Aline, als er een award zou bestaan voor wie de meeste poezenliefde ter wereld heeft dan zou jij hem absoluut winnen, volgensmij komt er in elke post wel een Emmy of een Franklin voorbij! Niks slechte poezenmama. Bij jou katten is het elke dag dierendag. Net als bij mijn katten, als je even lijkt naar hoe dik ik ze voer met kattensnoepjes. Ze mogen zelfs op mijn bed slapen terwijl ze woest irritant zijn, haha.

 29. Liliane schreef:

  Die tweede foto is dus echt wel geniaal he.
  En nog wel meer foto’s, maar ik ben te lui om te gaan tellen hoeveelste foto het dan is (isnieterghe?).
  Ik ben altijd net te laat om de hilarische poses van de buurtkat vast te leggen, ze is me net te snel af. Ik denk dat ze het doet om me te jennen. “gnagnagna, ik ga eventjes stil zitten in de meest awkward pose en als jij dan je camera pakt loop ik ineens weg.”

 30. Femke schreef:

  HIIIIEEEE EMMY&FRANKLINNN! Wat een leuke foto’s!!!1!1!!! Wil ze zo graag eens aaien en knuffelen en en en! :D En mijn floeffie is die dag schandalig verwend met een EXTRA PORTIE ETEN. Ik hoor haar er nu nog over.

Laat een reactie achter