Veel gestelde vragen

Mag ik je foto’s gebruiken?
Vrijwel alle foto’s die voorbij komen op mijn site zijn door mijzelf gemaakt. Tenzij anders vermeld, maar dit komt zelden voor. Ik vind het prima als je één van mijn foto’s wil gebruiken, zolang er maar een duidelijke bronvermelding bij komt te staan. Het is ten strengste verboden mijn foto’s te gebruiken voor eigen drukwerk, promotiemateriaal of andere commerciële doeleinden.

Wat voor camera gebruik je?
Een Canon 5D Mark III in combinatie met de 50mm F1.4 en 85mm F1.8 objectieven. Ook zie je af en toe analoge foto’s op mijn blog voorbij komen, deze zijn gemaakt met een Canon AE1. Af en toe gebruik ik ook nog een polaroidcamera, dit is een toestel die ik kocht op een rommelmarkt voor een tientje. Telefoonfoto’s zijn gemaakt met een iPhone 5C.

Hoe bewerk je je foto’s?
Ik fotografeer in RAW, dan blijft er meer informatie in je foto waardoor je je foto door de RAW converter kunt halen. Hier doe ik het grootste gedeelte van de bewerking, in Photoshop zelf doe ik vrij weinig. De RAW converter is een ingebouwde plug-in in Photoshop.

Hoe heb je je site gemaakt? Waar kan ik gratis een site bouwen? Hoe krijg ik zo’n site als de jouwe? Kun je me een spoedcursus WordPress geven?
Mijn site is gebouwd met HTML en CSS en vooraf ontworpen in Photoshop. Mijn site staat op zijn eigen server waarop WordPress is geïnstalleerd. Een heleboel technische praat, gelukkig heb ik een heel handig vriendje die weet hoe dit allemaal werkt. Vraag mij dus vooral geen technische dingen want ik heb er geen verstand van! Mailtjes die ik krijg met vragen hierover beantwoord ik dus ook niet. Er zijn tal van blogposts te vinden van andere bloggers die uitleggen hoe je een mooie site kunt bouwen.

Waar komt je achtergrond vandaan?
Via deze mooie blog, Cotton and Flax, die hem aanbood als een freebie.

Wil je mij een keer fotograferen?
Kan ik je inhuren als fotografe?
Wil je mijn bruiloft fotograferen?

Ja, ja en ja! Ik sta overal voor open. Stuur gerust een mailtje via het contactformulier en dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen. :)

Volg mijn blog via e-mail